Na tegnap nekem is sikerült leszedni és felrakni. minden probléma mentes volt. laptopom játszom szoval nem a legjobb, DE!: semmi bajom vele. fa..án fut, nem akad, semmi gáz pedig nem a legjobb konfigom van. hihetetlen a fejlődés szerintem , nagyon tetszenek az ujítások, a karriermódban főleg. a játékélmény is nagyon jó. a szintek nehézségei is tetszenek. mindig hiányoltam apróságokat karrier módból, most sok mindent beletettek.(pl: a bajnoki meccsek ugyanolyan sorrendben vannak a barcának mint az életben, bár ez lehet már az előzőekben is így volt? ) Első meccsem a bajnokságban: 3-0 ra nyertem de Ini, Villa és Messi is megsérült. 5 percenként sérültek le

a legjobb Messié: futok Xavival, Messi mellettem mondom mindját kiugratom erre a közelében nem volt senki és Messi csak ugy összesett. Vádliszakadás, 3 hónapj. fain

tolom is tovább nekem nagyon bejön. Asszem 2004 óta csak 1 évet hagytam ki, mindig is pc-n toltam, billentyuvel, minden évben leszedtem és játszottam vele 1 évig, szoval szerintem látható és látványos a fejlődés. grat.