Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
dak900
Jugador del Barça

2011.10.01. 13:58:31

Mindenkinek köszönöm a segítséget! :D Még egy kérdés marquez2, ha nem gond! :P Zsírokat mikor érdemes bevinni a nap folyamán? Este+magas GI indexű szénhidrát mellé nem ajánlott. Valami más befolyásoló tényező van még? Bocsi a sok kérdésért. :)
marquez2
Jugador del Barça

2011.10.01. 13:39:21

daffy írta:
dak900 írta: Köszi daffy! :D Még annyit, hogy a cukor az egyértelmű, hogy nem ajánlott este, de a egy "kis" zsírral mi a gond? Az legföljebb lassítja a felszívódást, ami este nem feltétlenül hátrányos 7-8 órás alvás végett... :) Vagy megint én gondolom rosszul? :P
pont ma olvastam bb-n:

a kérdés:
"Helló! Most látom, hogy a legutóbbi kérdésemet (2011-08-09 18:29:06) valami miatt kétszer is elküldtem, nem volt szándékos, bocsi. Arra lennék kíváncsi, hogy pl a Milkland zsírszegény túró belefér-e diétában, este lefekvés előtt? 250 g-ot szoktam enni, amiben van kb 17 g cukor."
nandow
a válasz:
"ez egy nagyon nagyon jogos kérdés. megmondom őszintén én nem kedvelem a túrót egy puhapöcsű nyami megoldásnak tartom azoknak, akik lusták csirkét enni.

a legnagyobb probléma vele a tejcukor és a tejzsír. amikor diétázol, nagyob nem mindegy hogy 8-10 g telített zsír még beugrik, vagy sem, hasonlóan a cukorral.

persze beleférhet, de ha pl. a te esetedben ez valóban 17g cukor az kumma sok. ergó fele ennyit tudsz eből használni és még bele is kell számolnod." bunny
No eloszor is turo: ami a legnagyobb gond vele az valoban a tejcukor es nem feltetlenul a mennyisege miatt hanem, mert tejcukorrol beszelunk, amihez ugye kene nemi laktaz ami a laktoz bontoenzime, amit ugye az ember kb 4 eves koraig kepes termelni. Ezert van az, hogy az emberek kb 90%- a allergias ra, ki jobban ki kevesbe, de ha nem a jobban kategoriaba tartozol akkor idokozonkent belefer. Figyeld a szervezeted reakcioit es ez nagyjabol minden elelmiszerre vonatkozik. Ha [auto_cenzúra] baj van, ha gorcsolsz baj van, ha hasmenesed van akkor is, sot ha szeretteidet ammonia-mamorral arasztod el az is baj!!! Ekkor ugyanis vmilyen taplalekot(okat) nem emesztesz tokeletesen.
Figyeld a szervezeted reakcioit es ha vmi nem f..sza reagalj!!! Az etel-intolerancia nem elkerulhetetlen, mert eleg szeles a taplalekspektrum amit az ember megehet. Ezert irtam ennyiszer( es meg fogom is), hogy legy valtozatos!!! Ami az esti zsirokat illeti, hogy meg egy ellenervet felhozzak a szokasosak melle: az este lefekves elott elfogyasztott zsir mennyisegtol es minosegtol fuggoen akar 40-70%-al is csokkentheti a termeszetes novekedesi hormon termelesedet, ami nekunk nem egy jo hir es akkor nem terek ki arra, hogy ez mikent hat a leidig-sejtjeid mukodesere( tesztoszteron termeles ) vagy akar az alvas minosegere. Hirtelen ennyi jut eszembe,az alap dolgok mar megvoltak az elozo hsz-ban.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.01. 13:27:08

daffy

én azt mondom neked, ha amúgy is gondjaid voltak a térdeddel, szerintem maradj majd a box-nál, felesleges mma-zni.
ha "kemény" akarsz lenni, vagy meg akarod tudni védeni magad, asszonyt, vagy akármi, ahhoz szerintem az is elég, ha jól boxolsz és van egy jó fizikumod is.

viszont az mma nekem mindig sérülésveszélyesnek tűnik, itt csabán vannak ismerőseim, akik ketrecharcoznak (nem tudom mennyi a különbség e közt, meg az mma közt) nem kis darab emberek, de mindig van valami sérülésük még nekik is.
míg szerintem ha boxolsz, az kevésbé sérülésveszélyes.
(hadd ne mondjam, milyen sz.r, ha megsérülsz valahol, és ki kell hagynod a kondit addig.)

de igazából nem értek én annyira hozzá, nem vagyok zsánklódvándám :lol:
csak én így gondolom, hogy igazi kemény f.szagyereknek kell lenni egy keményebb küzdősporthoz.

(amúgy a boxoló az bokszoló? :D vagy nem tudom)
marquez2
Jugador del Barça

2011.10.01. 13:16:56

dak900 írta:Marquez2!

A zöldség-hús kombó biztos jobb mint mondjuk egy sovány túró+vegyes fehérje? Nem a kazein az egyik leglassúbb felszívódású fehérje? Javíts ki ha tévedek! :D
De abszolut, a leglassabb, de a hus felszivodasa is kozel annyira lassu.
Ha nem vagy eros dietan meg beleferhet a turo is, de a legjobb az lenne ha valtozatos lennel.
dak900
Jugador del Barça

2011.10.01. 13:02:50

daffy írta:
dak900 írta: Köszi daffy! :D Még annyit, hogy a cukor az egyértelmű, hogy nem ajánlott este, de a egy "kis" zsírral mi a gond? Az legföljebb lassítja a felszívódást, ami este nem feltétlenül hátrányos 7-8 órás alvás végett... :) Vagy megint én gondolom rosszul? :P
pont ma olvastam bb-n:

a kérdés:
"Helló! Most látom, hogy a legutóbbi kérdésemet (2011-08-09 18:29:06) valami miatt kétszer is elküldtem, nem volt szándékos, bocsi. Arra lennék kíváncsi, hogy pl a Milkland zsírszegény túró belefér-e diétában, este lefekvés előtt? 250 g-ot szoktam enni, amiben van kb 17 g cukor."
nandow
a válasz:
"ez egy nagyon nagyon jogos kérdés. megmondom őszintén én nem kedvelem a túrót egy puhapöcsű nyami megoldásnak tartom azoknak, akik lusták csirkét enni.

a legnagyobb probléma vele a tejcukor és a tejzsír. amikor diétázol, nagyob nem mindegy hogy 8-10 g telített zsír még beugrik, vagy sem, hasonlóan a cukorral.

persze beleférhet, de ha pl. a te esetedben ez valóban 17g cukor az kumma sok. ergó fele ennyit tudsz eből használni és még bele is kell számolnod." bunny
Köszi a segítséget! :)
daffy
Madridista

2011.10.01. 12:29:11

pont ma olvastam bb-n:

a kérdés:
nandow
a válasz:

persze beleférhet, de ha pl. a te esetedben ez valóban 17g cukor az [auto_cenzúra] sok. ergó fele ennyit tudsz eből használni és még bele is kell számolnod." bunny
dak900
Jugador del Barça

2011.10.01. 12:04:39

daffy írta:

A zöldség-hús kombó biztos jobb mint mondjuk egy sovány túró+vegyes fehérje? Nem a kazein az egyik leglassúbb felszívódású fehérje? Javíts ki ha tévedek! :D
de,de a zöldség és csirke kombó nem tartalmaz nagyon cukrot és zsírt,amit a túró igen.
a tojásfehérje is jó
Köszi daffy! :D Még annyit, hogy a cukor az egyértelmű, hogy nem ajánlott este, de a egy "kis" zsírral mi a gond? Az legföljebb lassítja a felszívódást, ami este nem feltétlenül hátrányos 7-8 órás alvás végett... :) Vagy megint én gondolom rosszul? :P
daffy
Madridista

2011.10.01. 10:48:38

de,de a zöldség és csirke kombó nem tartalmaz nagyon cukrot és zsírt,amit a túró igen.
a tojásfehérje is jó
dak900
Jugador del Barça

2011.10.01. 10:38:22

Marquez2!

daffy
Madridista

2011.10.01. 09:33:26

marquez2 írta:
daffy írta:marquez2!

a tejsavónak este mennyi értelmét látod? gondolom a kazein tartalmú fehérje jobb lenne,de ez is ér valamit hobby szinten vagy inkább reggel?
Inkabb edzes utan. A kazein sokkal jobb lenne, sot... ha mar feherje az utolso etkezesed, akkor mindenkeppen kazein vagy vegyes feherje. A tejsavoval pont azt nem ered el amire esetunkben hivatott lenne az esti utolso etkezes, arrol nem is beszelve, hogy azert a feherje is produkal inzulinvalaszt a szervezetbe, meg ha ez nem oly merteku mint a ch-k eseten. Tehat kazein, vegyes, esetleg minimalis savofeherje sovany turoval keverve(mar csak az ize miatt is), vagy ami meg jobb zoldseg-hus kombo.
Mivel nem tudom, hogy erre vonatkozott-e a kerdesed vagy arra, hogy az edzes utani turmixon kivul mikor kene meg tejsavot beiktatni, ezert: minden mas idopontban elonyosebb a lassu vgy fokozott felszivodasu feherje, de...az igazsag, hogy ez sokmindentol fugg... eppen ezert azt mondanam, hogy hasznald(hatod) egyik etkezesed feherjereszenek potlasahoz figyelembe veve az inzulinvalaszt amit produkal. Zsirokkal elnyujthatod a felszivodasat( lehetoleg csak delbe-cirkadian ritmus), de ekkor az inzulinvalaszt is fokozottan vedd figyelembe.
Osszegzeskent annyit, hogy bar a lassu vagy fokozott felszivodasu feherjek tobblet-elonyt jelentenek a nap barmely szakaban a tejsavohoz kepest, nekunk megis a tejsavo az amire elsodlegesen szuksegunk van, ugyanis az edzesek utani turmix az amibol a legtobbet profitalhatunk es amit semmi massal nem tudunk potolni. Minden mas idopontban celjaink fuggvenyebe es korlataink keretein belul es persze szem elott tartva a nevuket: TAPLALEKKIEGESZITOK!!! Nekunk pedig eloszor ( minosegi ) TAPLALEKRA van szuksegunk es ha ezt a reszt "rendbe tettuk" akkor johetnek a kiegeszitok es azok potlolagos elonyeik.
mivel most csóró vagyok,így marad estére a tojás. köszi amúgy.

jövő héttől boxedzésre is megyek. ezt amolyan ráhangolónak szánom az mma-ra,melyre 1 év múlva szeretnék menni.
konzultáltam az edzővel és azt mondta,hogy 1-2 HÓNAPBA fog telni,mire először kesztyűt látok,addig ütésgyakorlás és a merevségem,kötöttségem megszüntetésére kell koncentrálni. jól hangzik :)
marquez2
Jugador del Barça

2011.09.30. 09:29:48

daffy írta:marquez2!

a tejsavónak este mennyi értelmét látod? gondolom a kazein tartalmú fehérje jobb lenne,de ez is ér valamit hobby szinten vagy inkább reggel?
Inkabb edzes utan. A kazein sokkal jobb lenne, sot... ha mar feherje az utolso etkezesed, akkor mindenkeppen kazein vagy vegyes feherje. A tejsavoval pont azt nem ered el amire esetunkben hivatott lenne az esti utolso etkezes, arrol nem is beszelve, hogy azert a feherje is produkal inzulinvalaszt a szervezetbe, meg ha ez nem oly merteku mint a ch-k eseten. Tehat kazein, vegyes, esetleg minimalis savofeherje sovany turoval keverve(mar csak az ize miatt is), vagy ami meg jobb zoldseg-hus kombo.
Mivel nem tudom, hogy erre vonatkozott-e a kerdesed vagy arra, hogy az edzes utani turmixon kivul mikor kene meg tejsavot beiktatni, ezert: minden mas idopontban elonyosebb a lassu vgy fokozott felszivodasu feherje, de...az igazsag, hogy ez sokmindentol fugg... eppen ezert azt mondanam, hogy hasznald(hatod) egyik etkezesed feherjereszenek potlasahoz figyelembe veve az inzulinvalaszt amit produkal. Zsirokkal elnyujthatod a felszivodasat( lehetoleg csak delbe-cirkadian ritmus), de ekkor az inzulinvalaszt is fokozottan vedd figyelembe.
Osszegzeskent annyit, hogy bar a lassu vagy fokozott felszivodasu feherjek tobblet-elonyt jelentenek a nap barmely szakaban a tejsavohoz kepest, nekunk megis a tejsavo az amire elsodlegesen szuksegunk van, ugyanis az edzesek utani turmix az amibol a legtobbet profitalhatunk es amit semmi massal nem tudunk potolni. Minden mas idopontban celjaink fuggvenyebe es korlataink keretein belul es persze szem elott tartva a nevuket: TAPLALEKKIEGESZITOK!!! Nekunk pedig eloszor ( minosegi ) TAPLALEKRA van szuksegunk es ha ezt a reszt "rendbe tettuk" akkor johetnek a kiegeszitok es azok potlolagos elonyeik.
daffy
Madridista

2011.09.29. 20:28:22

marquez2!

shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.29. 20:23:23

jólvan, majd megnézegetem, mi lenne nekem a legjobb, az AAKG azért vonz még mindig, mert az odavág az edzésnek, és szemmel látható eredménye van már egyből a használatának, valahogy az tetszik.

nem tudom, amino kapszulájtól vagy bcaa-tól mit várhatok, érezhető/látható e igazán a hatása.

amúgy mostanában rammstein-re tolom, rohadtul pörget. :twisted:
marquez2
Jugador del Barça

2011.09.29. 20:04:03

shutterisland írta:igaz, hogy olcsóbb, csak sajna postával már szinte ugyanott vagyok, mintha bemennék csabán a szkájtekbe, ahol meg olyan srác dolgozik (vagyis üzemelteti.), aki fb-n írt üzit, hogy nyugi, nálam lehet alkudni...

de akkor megnézem, milyen por v. folyékony alapú aminoik vannak.

amúgy ezek rohadt megtévesztő cuccok, mert én kis naív, látom, hogy mondjuk egy 300g-s glutaminnak 6g az adagja, akkor kiszámolom magamban, hogy de király, 50 napig elég...aztán ha jobban beleolvasok, látom, hogy naponta többször kellene azt az egy adagot beiktatni...szóval máris kb 3x kevesebb ideig elég.

a hústémáról tudsz valamit ?
No, eloszor is: glutamin: edzes utan 4-8g, illetve lefekves elott 3-6 g; bcaa edzes kozben ( kardio is beleertve ) 5-10 g esetleg edzesek utan 2-3 g ( esetleg). Ezek azok az ertekek amikbol igazan profitalhatsz, ezekbol az idopontokbol es adagokbol nyered az elonyuk 95%- at. A tobbit maradjon a profiknak, akiknek a maradek 5% is sokat jelenthet. Hogy honnan veszed, milyen termeket es mennyiert az mar a Te dolgod, en csak egy a egy altalam olcsonak es jonak gondolt linket mutattam( ez az a resz amit mindenkinek sajat maganak kell eldontenie korlatai fuggvenyebe es celjai erdekebe).

Ami a husokat illeti: ha csak nem versenyfelkeszulesben vagy ( ami azert lenyegi dolgokat jelentosen atir) : 4. BÁRMIT fogyasztasz hosszú távon, nagy mennyiségben intolerancia alakulhat ki...és biza ki is alakul...mit veszel észre ebből? egyre rosszabb az emésztésed, romlik az inzulinérzékenységed, fáradékonyabb leszel...nem egyik napról a másikra, hanem szép lassan...
Mit jelent ez? Amint mondtam, ha nem versenyre keszulsz akkor legy valtozatos. Nalam pl. a csirke meg a hal az alap de idokozonkent minden mast megeszek: diszno, nyul , vad, marha... ami
hez hozzajutok....ezt javaslom neked is ( fo a valtozatossag ).
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.29. 19:17:59

igaz, hogy olcsóbb, csak sajna postával már szinte ugyanott vagyok, mintha bemennék csabán a szkájtekbe, ahol meg olyan srác dolgozik (vagyis üzemelteti.), aki fb-n írt üzit, hogy nyugi, nálam lehet alkudni...

de akkor megnézem, milyen por v. folyékony alapú aminoik vannak.

amúgy ezek rohadt megtévesztő cuccok, mert én kis naív, látom, hogy mondjuk egy 300g-s glutaminnak 6g az adagja, akkor kiszámolom magamban, hogy de király, 50 napig elég...aztán ha jobban beleolvasok, látom, hogy naponta többször kellene azt az egy adagot beiktatni...szóval máris kb 3x kevesebb ideig elég.

a hústémáról tudsz valamit ?
marquez2
Jugador del Barça

2011.09.29. 19:12:31

Scumy írta:
shutterisland írta:egy kérdés.

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6558

ezt az AAKG-t akartam mindenáron venni, de több ember is mondta (itt is) hogy jobb lenne bcaa-t vagy valami más aminosavat helyette.

ez

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=7607

vagy ez

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6655

jobban megérné, többet "hozna" ?
Inkább ez:

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6722

Csak mert ugyanaz az árkategória, van több kiszerelésben is, én porként szoktam vízzel keverni. Amiket mutattál nem sok értelme van, inkább BCAA-k és Glutaminok környékén keresgélj
Egyetertek :wink: . Hozzateszem a por vagy a folyekony formula mindenkeppen elonyosebb, olcsobb es a felszivodasat is sokkal jobban tudod szabalyozni, ami nem kis elony ha aminosavakrol beszelunk.
http://www.profigym.hu/bcaa-folyekony/a ... s140814239
http://www.profigym.hu/glutamin/califor ... s176149319
http://www.profigym.hu/bcaa-por/califor ... s175091096
En utobbi kettot hasznalom jelenleg es remekul bevalt az ara meg igy sem draga, de ha nagyon ki kell centizni penzugyileg, akkor az elso is jo megoldas lehet ( jobb lenne ha az aminok aranya forditva lenne, de ennyiert...amugy tenyleg nem rossz ).
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.29. 15:16:47

vágom...akkor lehet bcaa-ra fektetek majd be.

más : a húsok...

most vettem csirke-felső combot.
620 forint egy kiló (te..o) és itthon lefejtettem a húst a csontról, leszedtem a bőrt, és konyhai kismérleggel lemértem, hogy egy 100g-os combból 70g körül van a hús, a többi a bőr meg a csont.
na már most, akkor az 1 kg-ból 700g hús, méghozzá 620 forintért. (a felesleg meg megy a kutyusomnak, lájkolja.)

csirkemellet egyszerűen nem találok 1250-1300 alatt, még a piacon is annyiért látom (rohadtul felment az ára) a t..co-ban meg 1400 körül szokott lenni egy kiló.

na már most, tudom, hogy a csirkemell jobb, és azt is, hogy az az alap, de ha ár/érték arányt nézünk, és tegyük fel, hogy havi szinten egy bő tízest tudok csirkére költeni, melyik érné meg jobban ?
8-9 kg csirkemell, vagy olyan 17 kg csirkecomb (amiből a tényleges hús kb 12 kg.)

tehát egy napra lebontva a hónap 30 napja alapján :
cs.mell : 270-300g/nap
cs.comb : kb. 400g/nap

ha nincsenek versenyzői ambícióim, viszont gondom van avval, hogy bevigyem a min. 2g/tskg fehérjét, akkor lehet jobban járnék így ?
még akkor is, ha sz.rabb a comb, mint a mell.

szerk. : ja és a combot te..o-s áron számoltam, a mellet meg a legolcsóbb piacin...szóval lehet találnék kicsit még olcsóbban combot a piacon.
Scumy
Jugador del Barça

2011.09.29. 14:21:44

shutterisland írta:egy kérdés.

ezt az AAKG-t akartam mindenáron venni, de több ember is mondta (itt is) hogy jobb lenne bcaa-t vagy valami más aminosavat helyette.

ez

vagy ez

Inkább ez:

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6722

Csak mert ugyanaz az árkategória, van több kiszerelésben is, én porként szoktam vízzel keverni. Amiket mutattál nem sok értelme van, inkább BCAA-k és Glutaminok környékén keresgélj
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.29. 13:55:50

egy kérdés.

ez

vagy ez

daffy
Madridista

2011.09.27. 10:15:00

én alsóhátra a hyperhajlítást preferálom súllyal. számomra a legjobb és rettentően kikészít,így csak a hátedzés végén csinálom,mert utána a törzsstabilitásom a nullára csökken
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.09.27. 09:25:53

marquez2 írta: Remelem a torzsedet is probaltad azert kicsit megemelni nem csak a kezeidet emelgetted :D
Amugy az elhatarozas abszolut dicseretes ( nagyon sokat tehet azert, hogy kesobb ne legyenek derekproblemaid, ha meg kiegeszited a torzs tobbi reszenek edzesevel nagy mertekben csokkentheted a TERD, VALL, KONYOK es CSIPO serulesek es huzodasok eselyet), a paletta pedig szeles: felhomoritas, Jo reggelt gyakorlat, hatfeszites hason, hypernyujtas vagy hyperhajlitas...
Persze, azt is emeltem, csak azt nem írtam le valamiért... :oops: Köszi a tippeket, otthon majd rákeresek hogy mit hogy kell csinálni, mert a nevük nem mondott sokat elsőre. :D

szer.: köszi daffy neked is, akkor azt pròbàlom ki elsônek...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2011.09.27. 13:00:37-kor.
marquez2
Jugador del Barça

2011.09.27. 09:09:54

palesz77 írta:
shutterisland írta:meg az is hozzátartozik, hogy minél nagyobb a tömeged, annál nehezebb az egész, meg szerintem az egyensúly is nehezebb nagyobb testtel.
amúgy az is lehet, hogy fake, bár nem hiszem.

Nem az alsó hátizom a nagyon fontos itt? Hogy megtartsa a lábát kinyújtva a levegőben fekvő közbe ahhoz nem csak egyensúly kell azért...
daffy írta:nem,nincs meg az egyensúlyom. kézállásba tudok fekvőtámaszozni,így talán ez is menne,de az egyensúly hiányzik
Kézenállásban én is tudok fekvőzni, de szerintem nem az egyensúly miatt nem tudnám kitartani a lábam... Hanem ott a lábkinyújtásnál lenne gond. Szóval kérdezlek titeket, hogy az "alsóhátizmot" vagy mi a neve hogy tudom jól edzeni? Nekem az alapból hamar fárad, és szeretném jól megerősíteni. Hasonfekvésbe szoktam emelgetni a kezem meg a lábam akkor azt érzem, de kéne még valami, hogy változatosabb legyen...
Remelem a torzsedet is probaltad azert kicsit megemelni nem csak a kezeidet emelgetted :D
Amugy az elhatarozas abszolut dicseretes ( nagyon sokat tehet azert, hogy kesobb ne legyenek derekproblemaid, ha meg kiegeszited a torzs tobbi reszenek edzesevel nagy mertekben csokkentheted a TERD, VALL, KONYOK es CSIPO serulesek es huzodasok eselyet), a paletta pedig szeles: felhomoritas, Jo reggelt gyakorlat, hatfeszites hason, hypernyujtas vagy hyperhajlitas...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.09.27. 08:11:30

shutterisland írta:meg az is hozzátartozik, hogy minél nagyobb a tömeged, annál nehezebb az egész, meg szerintem az egyensúly is nehezebb nagyobb testtel.

Nem az alsó hátizom a nagyon fontos itt? Hogy megtartsa a lábát kinyújtva a levegőben fekvő közbe ahhoz nem csak egyensúly kell azért...
daffy írta:nem,nincs meg az egyensúlyom. kézállásba tudok fekvőtámaszozni,így talán ez is menne,de az egyensúly hiányzik
Kézenállásban én is tudok fekvőzni, de szerintem nem az egyensúly miatt nem tudnám kitartani a lábam... Hanem ott a lábkinyújtásnál lenne gond. Szóval kérdezlek titeket, hogy az "alsóhátizmot" vagy mi a neve hogy tudom jól edzeni? Nekem az alapból hamar fárad, és szeretném jól megerősíteni. Hasonfekvésbe szoktam emelgetni a kezem meg a lábam akkor azt érzem, de kéne még valami, hogy változatosabb legyen...
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.26. 22:40:00

meg az is hozzátartozik, hogy minél nagyobb a tömeged, annál nehezebb az egész, meg szerintem az egyensúly is nehezebb nagyobb testtel.
daffy
Madridista

2011.09.26. 22:23:37

palesz77 írta:Hát ezt muszáj megmutatnom nektek. Most láttam videót youtubeon egy csávóról, kb akkora mint én, szóval elég kicsi..
http://www.youtube.com/watch?v=1w8WtFt0 ... er&list=UL :shock: :shock: :shock:
Nagyon durva szerintem, milyen erős már. Őszintén válaszoljanak az itt gyúrók, minden rosszindulat nélkül kérdezem - szóval nem az a cél, hogy most itt izéljek, hogy kiscsávó ilyen vékony és ilyet tud, a kondis nagydarab ürge meg nem, szimplán kíváncsi vagyok csak -, de ti tudtok ilyet csinálni? Én még mindig csak ámulok és bámulok...
nem,nincs meg az egyensúlyom. kézállásba tudok fekvőtámaszozni,így talán ez is menne,de az egyensúly hiányzik
Válasz küldése