Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most nem tudtam követniKash írta: Én elkényelmesedni? ha annyira kényelmes lenék, nem aggódnák b*szom 3 ponton, ami nem b*szott 3 pont, mert fontos, de akkor nem húznám itt az agyam, hanem azt mondanám "Gyerekek, ez a Barca, játszik ahogy játszik, úgy is győz".
Én elkényelmesedni? ha annyira kényelmes lenék, nem aggódnák b*szom 3 ponton, ami nem b*szott 3 pont, mert fontos, de akkor nem húznám itt az agyam, hanem azt mondanám "Gyerekek, ez a Barca, játszik ahogy játszik, úgy is győz".bence-barca írta:Kash, látom te az évek alatt nagyon elkényelmesedtél! Ha már nem lövünk gólt az első félidőben akkor végünk van. Már az első félidő alatt többször temetted a csapatot. Aztán lehet jó érzéked van ehhez és tényleg kikapunk, de reméljük nincs ilyen "képességed"!Cali írta:Kash írta:Nem vagyok pesszimista, és remélem nem történik meg, de szerintem ebből pofon lessz.
Egy szerencséje van a Sevillának, hogy a kapusuk élete meccsét játsza. A labda nálunk van, sok helyzetet kialakít a Barca, egyéni villanások is vannak. Egyedül talán Xavi tűnik nálunk halványnak.
![]()
Cali, azért annyi helyzetünk nem volt, inkább ami volt, az volt nagyobb.
Kash, látom te az évek alatt nagyon elkényelmesedtél! Ha már nem lövünk gólt az első félidőben akkor végünk van. Már az első félidő alatt többször temetted a csapatot. Aztán lehet jó érzéked van ehhez és tényleg kikapunk, de reméljük nincs ilyen "képességed"!Cali írta:Kash írta:Nem vagyok pesszimista, és remélem nem történik meg, de szerintem ebből pofon lessz.
Egy szerencséje van a Sevillának, hogy a kapusuk élete meccsét játsza. A labda nálunk van, sok helyzetet kialakít a Barca, egyéni villanások is vannak. Egyedül talán Xavi tűnik nálunk halványnak.
Barcaforever írta:A csapat az első, az egyéni érdemek csak második helyen vannak.Ronaldo felőlem rúghat 98 gólt is, ha mindenhol jobbaknak bizonyulunk ellenük.Kash írta:Messi gúrithatna legalább 2-őt, mert hiszti kriszti 3-at lőtt![]()
kit érdekel hiszti kriszti? annyit rúg ahányat akar. amúgy a meccset szerintem behúzzuk, de nem szabad elfelejteni hogy mégiscsak egy sevilla ellen játszunk...Kash írta:Messi gúrithatna legalább 2-őt, mert hiszti kriszti 3-at lőtt![]()
Egy szerencséje van a Sevillának, hogy a kapusuk élete meccsét játsza. A labda nálunk van, sok helyzetet kialakít a Barca, egyéni villanások is vannak. Egyedül talán Xavi tűnik nálunk halványnak.Kash írta:Nem vagyok pesszimista, és remélem nem történik meg, de szerintem ebből pofon lessz.
A csapat az első, az egyéni érdemek csak második helyen vannak.Ronaldo felőlem rúghat 98 gólt is, ha mindenhol jobbaknak bizonyulunk ellenük.Kash írta:Messi gúrithatna legalább 2-őt, mert hiszti kriszti 3-at lőtt![]()