Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy ilyen kaliberű játékosból nem lehet már semmit kinevelni, ha ő nem gondolja úgy, h változtatnia kell, akkor régen rossz. Persze ez csak feltevés, ez az egész flegmaság történet.daffy írta: attól,hogy rúg esetleg egy gólt,még flegma marad,maximum nem arra figyelsz. a flegmaságot kell kinevelni belőle
attól,hogy rúg esetleg egy gólt,még flegma marad,maximum nem arra figyelsz. a flegmaságot kell kinevelni belőleshutterisland írta:azért annak ellenére, hogy csak sétálgat, meg lélektelenül, talán flegmán játszott most is, megint csak nüanszokon múlnak a dolgok, mint a sevilla ellen is...ott egy kihagyott tizi (ha azt berúgja, képzeljük el, mekkora öröm lett volna, és elhomályosította volna az amúgy szerény teljesítményét, ő lett volna a császár megint..) ma pedig kb. 6 centin múlott, hogy nem rúgott gólt. (ugye amikor a granadai srác istentudja hogy érte el azt a lasztit a gólvonalon.)
még ennyire rosszul játszva is hangyaf.sznyi választotta el a góltól nem egy esetben is.
Ámen. Legyen így.ozsimiki írta:Messi világ életében többször vitte be 3emberen keresztül a 16osra berülre,mintsem passzolt. Így is bőven adja a gólpasszokat. Most egy kis hullámvölgyben van,ami nála azt jelenti,h 3.meccse nem lőtt gólt. Valóban nem a legszerencsésebb ha sétálgat,de valahol megértem.
Én nem kongatok még semmilyen vészharangot sem, nem lesz gond itt.
Sajnos egyet kell értenem. Vissza kell rángatni a földre, mert ha elszáll oda lehet a nagysága, amivel a többi kiváló játékosnál is mindig jobb tud lenni. Előző meccsen a 11-est sem szabadott volna elvállalnia. Oké, hogy kell lőni a gólokat, nehogy ronaldo meglépjen, de nem 3 pont árán.N7 írta:Messi mostanában nagyon önző lett...
maa pl megmondom őszintén Pedro és Villa is többször állt üresen,Messi pedig egymaga bevitte a 16oson belülre vagy a 3Granada játékos között álló Fabrgashoz/Xavihoz passzolta.
SAJNOS ez igaz!sjd írta:Ez nem hálátlanság, senki sem lötyöghet a pályán csak azért, mert neki mindenkinél jobb képességei vannak. Pont az ilyen hozzáállásból lesznek a Ronaldinoh-féle pályafutások, ő is olyan jó volt, hogy csak egyszer kellett megvillannia, csak aztán egyre ritkábban villant meg....Capon írta: Én még ott tartok, hogy nagyvonalúan átsiklok ezek fölött mert ő tényleg megérdemliamit eddig csinált az emberfeletti és hogy most nem tudja csinálni már ilyen hamar elfogy a türelem vele szemben?? Elég hálátlanok vagyunk nem?
(egyébként direkt figyeltem Messit, ő volt az egyetlen a csapatból, aki védekezésnél nem támadott le, és visszafutás helyett sétált)
Ez már szombaton is megfigyelhető volt nála... Ideje lenne ha összeszedné magát!sjd írta:egyébként direkt figyeltem Messit, ő volt az egyetlen a csapatból, aki védekezésnél nem támadott le, és visszafutás helyett sétált
Ez nem hálátlanság, senki sem lötyöghet a pályán csak azért, mert neki mindenkinél jobb képességei vannak. Pont az ilyen hozzáállásból lesznek a Ronaldinho-féle pályafutások, ő is olyan jó volt, hogy csak egyszer kellett megvillannia, csak aztán egyre ritkábban villant meg....Capon írta: Én még ott tartok, hogy nagyvonalúan átsiklok ezek fölött mert ő tényleg megérdemliamit eddig csinált az emberfeletti és hogy most nem tudja csinálni már ilyen hamar elfogy a türelem vele szemben?? Elég hálátlanok vagyunk nem?
Nem hibáztatom a rossz teljesítményéért, de ez a teljesítmény eléggé kritikán aluli volt. Szinte semmi motiváció, semmi akarat, flegmaság.. Mind1. Ez nem a világ vége, csak egy átmeneti állapot. Remélem nem lesz sok ilyen meccse idén.d írta:Hát ha ma láttam volna életemben először, akkor visszazavarnám a B-be. Minden indulat nélkül mondom. Amúgy tényleg elég önző volt, de ez meg nem ujdonság.
szajko írta:Engem leginkább az zavar,hogy nem támad vissza. Legalább akkor támadjon vissza,ha ő veszíti el...lluisllach89 írta:Gijón és a Sevilla elleni meccs után is volt lejjebb.
Flop of the match. Kezdhetik védeni az imádók, mert joggal lehet kritizálni ma is. Önzőség, nemtörődömség miatt, és akkor ha kompenzálni akar, ördögi körbe pottyan. Semmit nem ért ma sem, sajnos, remélem beszél Pep a fejével.
Pontosan szajko!szajko írta:Engem leginkább az zavar,hogy nem támad vissza. Legalább akkor támadjon vissza,ha ő veszíti el...lluisllach89 írta:Gijón és a Sevilla elleni meccs után is volt lejjebb.
Flop of the match. Kezdhetik védeni az imádók, mert joggal lehet kritizálni ma is. Önzőség, nemtörődömség miatt, és akkor ha kompenzálni akar, ördögi körbe pottyan. Semmit nem ért ma sem, sajnos, remélem beszél Pep a fejével.
Engem leginkább az zavar,hogy nem támad vissza. Legalább akkor támadjon vissza,ha ő veszíti el...lluisllach89 írta:Gijón és a Sevilla elleni meccs után is volt lejjebb.
ő is hullámvölgyben van,és ez nagyon ki hat a csapatra. volt már azért ilyen, reméljük minél hamarabb kijön belőle. Ha neki megy,menni fog a csapatnak is.lluisllach89 írta:Gijón és a Sevilla elleni meccs után is volt lejjebb.