Kinyílik a pofonosláda...Fecooo írta:érik a saller...![]()
![]()

Kinyílik a pofonosláda...Fecooo írta:érik a saller...![]()
![]()
mondjuk az tényleg durva volt...de már hétközben a milan ellen is volt egy ilyen,vagyis hasonló...akkor ráugrott a labdára és beleért,így lett szöglet...ott meg pont ki kellett volna kísérni.Mihu írta:Köszönöm szépen te hülye gyökér, hogy megveretted a csapatot...mi a francnak kell kikísérni egy megpattanó labdát, az alapvonalon túlra? Miért? 10 méteres körzetben egy támadó sem volt, és erre kikíséri a labdát. Eltört volna a lába, ha lekezeli? Vagy becsípődött volna a dereka, ha le kell hajolni érte és felveszi? Egy teljesen felesleges szögletből kaptuk a gólt, aminek az okozója kedves Victor Valdes...Köszönöm szépen...Érdekes a szabálytalanságoknál nem ilyen tempóban szokott futni...
kaphat tőlem hármat is, csak nyerjünk...inkább, mint a góltalansági rekord tovább döntése, de egy izmos 0-0.soadroli írta:Van egy olyan érzésem hogy ma gólt kap![]()
De ne legyen igazam
Szerintem 1 vs 1-ben legjobb, de beadásoknál néha még mindig csinál cifraságokat. Hatalmas grat neki. Irány az 1000 perc (aztán tovább!Tocy írta:Hát nem keveset tett hozzá már ma is a rekordjához, nincs a közelében senki sem a semmiből jövő ziccerek védésében.
shutterisland írta:MessiFan írta:És mennyi a világrekord? VdS tartja ha jól tudom. Megdönthetné azt is
De a spanyol kupában mindenképp Pintonak kell védenie mert szegény még 1 meccsen se játszott.ki tudja, mi lesz, benne van a pakliban bármi, főleg ha jön pique és puyol is.Az IFFHS, a nemzetközi futballstatisztikai szervezet egyébként számon tartja a leghosszabb ideig góltalan kapusokat. Ezen a listán egy brazil kapus, Mazarópi az első, akinek 1816 percen át nem tudtak gólt lőni. A legjobb európai a belga Dany Verlinden 1390-nel, valamint Edwin van der Sar, aki három éve 1311 percig őrizte hibátlanul a kapuját.
Mindenféle nagyképűség nélkül mondom, hogy a legszűkebb elitben van szerintem. Nem e miatt a rekord lehetőség miatt. Hihetetlen bravúrokra képes, ami szerintem az ő esetében különösen figyelemre méltó. Mert nem sok kapus van, akiknek a meccs nagy zömében csak a játék figyelése jut, majd 70 perc után elő kell rántania a semmiből egy óriási védést. Jó példa erre a közelmúltban a Sevilla elleni meccs, de napestig lehetne sorolni. Erre se hiszem, hogy túl sokan képesek lennének...LG írta:Persze, jól végzi a munkáját. De sztem vannak nála jobb kapusok, kiknek még sincsenek ilyen jó statisztikái.MessiFan írta: Viszont az a kevés közül van pár ami ha bement volna, szerintem nem lehetett volna szólni érte.
Persze, jól végzi a munkáját. De sztem vannak nála jobb kapusok, kiknek még sincsenek ilyen jó statisztikái.MessiFan írta:Viszont az a kevés közül van pár ami ha bement volna, szerintem nem lehetett volna szólni érte.LG írta: De azért olyan sok dolga így sem volt.
biztos nem kapta meg a niketol a jarandosagat és igy all bosszutcsaby23 írta: Kopasz barátunk évek óta Nike kesztyűt használ,méghozzá Vapor Grip-et (változó dizáájnokkal) Amit te linkeltél az is az,csak van egy új hobbija(nem tudom miért),még pedig hogy leragasztja a Nike jelet a kesztyűn.Kb. egy éve csinálja ezt,de volt egy meccs ahol pl jól láthatóan fekete filccel színezte be az egész kesztyűt...
shutterisland írta:ahogy figyeltem, mindig sima nike, vagy egyedi VV-s nike kesztyűje volt az utóbbi években.csababarca írta:Valaki tudja,hogy milyen kesztyűben véd pontosan? mert régen nike volt,de már egy ideje nem az.
Egy kapusbarátomnak kéne az infó.
viszont mostanság ILYENBEN véd, ami lehet, valami egyedi dizájn, mert nem látok rajta márkajelzést.
amúgy ha venni akar kesztyűt haverod, adidas response-t ajánlom, én imádom.