Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de menőbb isBarcaman1993 írta:Ha megfordul és nem eszeveszetten fut hátra, akkor lekezeli ezt a labdát... Így nehezebb és fárasztóbb volt.shutterisland írta:amúgy ha már gomez...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LfDC0RHKDw
azért ez nem semmi, csoda, hogy a kapus elérte.
Ha megfordul és nem eszeveszetten fut hátra, akkor lekezeli ezt a labdát... Így nehezebb és fárasztóbb volt.shutterisland írta:amúgy ha már gomez...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LfDC0RHKDw
azért ez nem semmi, csoda, hogy a kapus elérte.
következő meccs lyon - ajax lesz. ha ott nem kap ki az ajax,akkor továbbmegy,mert sanszos,hogy mi 100%-os mérleggel megnyerjük a csoportot és a lyon gondolom megveri a zágrábot.Barcaman14 írta:Bíztam benne hogy a Lyon megnehezíti a Real dolgát, de nem jött össze. Nekik is megvan a továbbjutás, szinte biztos hogy 1. helyen. Ami azért elismerésre méltó hogy még nem kaptak gólt a BL-ben idén! Remélemaz Ajax továbbmegy mögöttük!
keita helyett jó lenne (picit túlzás lenne mondjuk márBányász írta:Én a magam részéről b*szottul hiányolom.Buitre írta:nem hiányoljátok Yayat?
én bármikor szívesen látnám a Madridban, Barcas múltja ellenére.
hihetetlen jó zsugás
Én a magam részéről b*szottul hiányolom.Buitre írta:nem hiányoljátok Yayat?
hihetetlen jó zsugás
Ha még nem olvastad, akkor ajánlom ezt a cikketsocio66 írta:semmi skillje nincs ennek a gomeznek,semmi.
lassú,buta,béna,mégis sz.rja a gólokat.
hogy lehetséges ez?
ha nem lenne ilyen jó a kp-nk busquetssel kiegészülve, talán ő lenne a legjobb választás, de szerintem jobb ez így.Buitre írta:nem hiányoljátok Yayat?
hihetetlen jó zsugás
ezen gondolkodtam én issocio66 írta:semmi skillje nincs ennek a gomeznek,semmi.
lassú,buta,béna,mégis sz.rja a gólokat.
hogy lehetséges ez?
innentől azért már csak megy nekizola8787 írta: tripla
tripladaffy írta:nem,17nél tart a mai duplával együtt#David Villa# írta:City meccshez van valakinek jó linkje?
apropó ez a Gomez gyerek nagyon termeli a gólokat. Messi előtt jár?
Sopcast-on a korábban írt csatorna...olvass vissza#David Villa# írta:köszi, linket nem tudsz adni?
nem sajnos,én a real meccset nézem,de a rojadirecta.me oldalon biztosan van pár#David Villa# írta:köszi, linket nem tudsz adni?
nem,17nél tart a mai duplával együtt#David Villa# írta:City meccshez van valakinek jó linkje?
apropó ez a Gomez gyerek nagyon termeli a gólokat. Messi előtt jár?