Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyelőre csak elindulásra lenne ötletem első kettőben, gömbről még nem tudok nyilatkozni, mert nem tanultam. Remélem ezek is hasznosak lesznek. Ha ezekre már rájöttél, akkor bocsi.sjd írta:Geometriai valószínűségben kéne egy kis segítség:
1. Egy egységnyi hosszúságú szakaszt két találomra kiválasztott ponttal három szakaszra bontunk. Mennyi a valószínűsége, hogy ezekből háromszög szerkeszthető?
2. Egy körnek találomra kiválasztjuk egy húrját. Mi a valószínűsége annak, hogy ez a húr hosszabb lesz, mint a körbe írható szabályos 3szög oldala?
3.Egy r sugarú gömb felületén rögzítünk egy Q pontot. Ezután felveszünk véletlenszerűen a felületen egy másik P pontot. Mi a valószínűsége, hogy a két pontba mutató gömbi sugarak bezárt szöge kisebb 60 foknál?
Pontosan ez kell. koszonom hogy utananeztel.L.Messi 10 írta:Elvileg egy ilyen kell hozzá:mekkora írta: Igen igen szt tudom , kihagytam a mondandombol hogy a telon nincs hdmi csatlakozo csak ez az usb szeru de vekonyabb csatlakozo. Szoval van e olyan csstlakozo ami a hdmi-t erre a vekonyabb usb-re atalakitjs hogy be tudjam duhni a telomba..
Meg arra is kivancsi vok hogy ha sikerul ezt beszereznem skkor mukodik -e.. dzal aki tud ilyen hdmi atalakitorol , az irjon. koszi
http://www.argep.hu/trend/SAMS/Samsung- ... apter.html
Elvileg egy ilyen kell hozzá:mekkora írta: Igen igen szt tudom , kihagytam a mondandombol hogy a telon nincs hdmi csatlakozo csak ez az usb szeru de vekonyabb csatlakozo. Szoval van e olyan csstlakozo ami a hdmi-t erre a vekonyabb usb-re atalakitjs hogy be tudjam duhni a telomba..
Meg arra is kivancsi vok hogy ha sikerul ezt beszereznem skkor mukodik -e.. dzal aki tud ilyen hdmi atalakitorol , az irjon. koszi
Igen igen szt tudom , kihagytam a mondandombol hogy a telon nincs hdmi csatlakozo csak ez az usb szeru de vekonyabb csatlakozo. Szoval van e olyan csstlakozo ami a hdmi-t erre a vekonyabb usb-re atalakitjs hogy be tudjam duhni a telomba..L.Messi 10 írta:HDMI csatlakozóval lehetséges a HD felbontású kép és videó lejátszás telefonról TV-re.mekkora írta:Sziasztok.
Szereztem egy samsung Galaxy s2 telot es van hozza 2 eves tv elofizetesem. tehat 2 evig tudok rajta tevezni. az lenne a kerdesem,ha van egy samsung hd tv-m , megoldhato valamilyen modon hogy osszekossem a mobilom a tv-vel es ott nezzem az adast ? En hallottam valamilyen csatlakozorol. bocsi hogy nem irtam ekezetet, de nem van
HDMI csatlakozóval lehetséges a HD felbontású kép és videó lejátszás telefonról TV-re.mekkora írta:Sziasztok.
Szereztem egy samsung Galaxy s2 telot es van hozza 2 eves tv elofizetesem. tehat 2 evig tudok rajta tevezni. az lenne a kerdesem,ha van egy samsung hd tv-m , megoldhato valamilyen modon hogy osszekossem a mobilom a tv-vel es ott nezzem az adast ? En hallottam valamilyen csatlakozorol. bocsi hogy nem irtam ekezetet, de nem van
Szerintem SE-Portál fórumon, Nokia fórumon, a Mobilaréna fórum részében ennek a telefonnak a topikjában hamarabb választ kapsz. De szerintem nincs sok gond ezzel a telóval, az új Galaxy-k állítólag jók (tehát az i9000 utániak), csak szerintem fontos hogy legyen gyári Samsung garancia (legalább 2év, vagy 3)johdepp írta:Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, meg is van a kiszemelt. Erről szeretnék véleményeket kérni. Szóval ha valakinek van Samsung Galaxy Ace típusú készüléke, az legyen szíves megosztani velem a tapasztalatait! A mobilarénás, telefongurus cikkeken túl vagyok, engem a hosszabb távú használók véleménye érdekelne. Fagyási problémák, egyébként felmerülő gondok, amikre én, mint okostelefonnal soha korábban nem rendelkező ember nem is gondolnék. Bármilyen tapasztalat jól jönne a telefonnal kapcsolatban.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Ennél egyszerűbbet se kérdezhettél volna.Fecooo írta:Help me!
Népligetből a Hungária krt 83-ba legkönnyebb út bkv-val!
köszi előre is!
Én WinRAR-t használok. Vagy akár commanderben is lehet kicsomagolni.FtcSikiHun írta:Egy fontos kérdésem lenne, a Win7en, hogy lehet kicsomagolni? vagyis hogy egy mappa jelenjen meg?
itt a kép:
http://www.kephost.com/images4/2011/11/ ... ptak1j.png
KoszonntemTalma írta:Ha adsz egy e-mail címet, amelyre küldhetem a meghívót, akkor igen.barca6 írta:Udv.
Tudna valaki egy mukodo torrent-et a The Hunter 2012-hez?
Esetleg egy link hogy honnan tudok leszedni olyat ami megy is!
Elore is koszontem
Ha adsz egy e-mail címet, amelyre küldhetem a meghívót, akkor igen.barca6 írta:Udv.
Tudna valaki egy mukodo torrent-et a The Hunter 2012-hez?
Esetleg egy link hogy honnan tudok leszedni olyat ami megy is!
Elore is koszontem
Ez elég sokban függ a torrenttől, ha sok seed és kevés peer van, akkor valószínűleg nem nagyon fog feltölteni, ellenkező esetben annál inkább. De pl. nekem akkor se szokott, ha mind2ből nagyon sok van.Cali írta:Bittorrenttel kapcsolatos kérdésem lenne:
Régebben, mikor elindítottam egy letöltés már pár perc után elkezdte vissza is tölteni a filmeket. Most meg csak akkor kezdi el visszatölteni, ha teljesen letöltöttem valamit. Ehhez kell valami külön beállítás, vagy ez már nem is lehetséges? Köszi előre is a válaszokat!
Ez meg érdekes volt olyan hogy a saját kesztyűmmel hozzáértem és kiesett de pölö tavasszal szétszakadt a szemhéjam és akkor meg el sem mozdult. Össz-vissz 6-7 lencse esett ki eddig néhány meglett néhány nem.lluisllach89 írta:De így bunyózni is para, nem? Vagy nem mozdulhat el egy ütéstől?gergo9 írta:Kontaktlencsém van immáron 7éveÉn sport miatt tértem át rá mivel már zavaróan gyenge volt a szemem, szemüvegben pedig kevesen bunyóznak.
Próbálj ki egy másik billentyűzetet, ha azzal jó lesz, akkor megvan a hiba, ha nem, akkor valóban driver és szervíz. Utolsó verzió, hogy valami guru, pl. Tim mond Neked itt vmi okosat.Leomessi14 írta:Lenne egy elég érdekes kérdésem....
A billentyűzetem néha csak úgy kiakad es vagy 5-6 másodpercig nem működik, majd egy újabb hangra visszakattan s megy tovabb,de ez eleg gyakori úgy 10 percenként fordul elő...Valakinek vol már ilyen problémája?
Nem hiszem,hogz a billentyűzttel van a baj talán vmi driver hiba lehet vagy nem tom...