Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaforever írta:Meccs közbe aláírást adni!?Még a Lokiban se csinálnák meg a játékosok, nemhogy ilyen komoly szinten.Arról nem beszélve, h biztos büntetés jött volna.Kb miért nem szotyiznak lecserélés után?Ilúvatar írta:
szegény Cesc...
amúgy az utolsó gif -nél, mint ha kicsit szemét lenne Cesc... Egy aláírás kb 1 mp -ig tart... De nem, elküldte őt a melegebb éghajlatra. Nem értem miért. Nem érdekelte őt, hogy vannak rajongói.
Meccs közbe aláírást adni!?Még a Lokiban se csinálnák meg a játékosok, nemhogy ilyen komoly szinten.Arról nem beszélve, h biztos büntetés jött volna.Kb miért nem szotyiznak lecserélés után?Ilúvatar írta:
szegény Cesc...
amúgy az utolsó gif -nél, mint ha kicsit szemét lenne Cesc... Egy aláírás kb 1 mp -ig tart... De nem, elküldte őt a melegebb éghajlatra. Nem értem miért. Nem érdekelte őt, hogy vannak rajongói.
Game90 írta:Twitter:
I just had a bet with my friend that if he beat me at one game on PS id cut my hair. Unfortunately he lost. My hair keeps growing....
Amúgy milyen volt a Plzen ellen?
Szemét nem szemét a kispadon ül. Jó hogy nem sorban állnak a kispad előtt aláírásért.Ilúvatar írta: szegény Cesc...
Láttál már játékost meccs alatt aláírást adni? Én még nem.Ilúvatar írta:
szegény Cesc...
Ugyanerre gondoltam.noname írta:Szerencsére a "legjobbkor van ennyi sérültünk".
A válogatott szüntetig nincsenek komoly meccsek a Gijon-it leszámítva, a szünet után jóformán az összes sérültünk visszatér(Alexisnek még kell majd 1 hét kb, illetve Afellay). Jól jön a bő keret,. Így is van bőven elég ember, akit kiállíthatunk a Gijon ellen.
Valdes-Alves-Pique-Puyol?-Abidal-Sergi-Thiago-Xavi-M-V-P
Masche szerepet kaphat vmelyik középső védő helyén. A Kezdő tulajdonképpen a sok sérült ellenére se gyengült. Thiago remek formája igen csak jól jön.
Remek...Yafnag írta:Cesc 3 hétre kidőlt.. Jobbulást neki. Ugyan még így is nagyon erős a középpályánk, de jó lenne, ha ebben az évben is elkerülne minket a sérülések.. Forrás
Hát nem mondom szép cipők. Talán Xavi szokott ilyen rikító piros csíkos cipőben játszani és az bevallom nagyon nem tetszik. Ez viszont nagyon állati.Game90 írta:A gyártó öt évre 20 millió eurót fizet a középpályásnak, aki a PowerCat 1.12 arca lesz. Fabregas már a hétvégi bajnokin kipróbálja élesben az új csukát, ami elmondása szerint védelmet nyújt és erőt biztosít játékához.