Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
xbox 360. olcsóbb,mint egy hasonló képességű gép és még évekig használhatókadarzsolt26 írta:Sziasztok valaki tud segiteni nekem osszeirni hogy mit vegyek a gepemhez hogy fusson a jatek _????
Koszi az infot a gepem nem annyira jo de a Pes 2012 fut eleg jol ha leveszem a minimumra!!csabooo írta:szerintem előbb gondolkozz el azon, hogy megéire pénzt belefektetni új cuccokba, mer pl nekem nem érné meg, mer már annyira szr gépem van, hogy nem érné meg teletömni új cuccokkal, mert csak rontaná még jobban a ronthatatlantkadarzsolt26 írta:Sziasztok valaki tud segiteni nekem osszeirni hogy mit vegyek a gepemhez hogy fusson a jatek _????
de ha jó géped van akkor googleba hamar választ kapsz a gépigényre.
szerintem előbb gondolkozz el azon, hogy megéire pénzt belefektetni új cuccokba, mer pl nekem nem érné meg, mer már annyira szr gépem van, hogy nem érné meg teletömni új cuccokkal, mert csak rontaná még jobban a ronthatatlantkadarzsolt26 írta:Sziasztok valaki tud segiteni nekem osszeirni hogy mit vegyek a gepemhez hogy fusson a jatek _????
Támogatom az előttem szólótBobberto írta:Az elején lévő oktatást?:) Simánsoadroli írta:Én rohadtul nem tudok védekezni, jól fel is idegeltAsszem egy ideig abbahagyom
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Amúgy mindenki lenyomta azt az oktatást?Nyugi nem csak neked megy nehezen. Le kellett vennem profira és úgy is, ha nem koncentrálok teljesen, akkor kapok érdekes gólokat... :/ nagyon rá kell tapadni az emberre és finoman lökdösni. Szinte lehetetlen mindig megállítani a 160-170 centis pöttöm játékosokat a 180 centis védővel, akinél 1 rossz gomb és amire megfordul már csak a törpe farát látja. Nagyon okosan kell és főleg csak követni és levédekezni a területet. A legjobb a zónavédekezés.
Nincs edzés, már a 11-ben sem volt.Facsy írta:vki leirná pls hogy edzés h lehet tartani menedzser modban?:D
Az elején lévő oktatást?:) Simánsoadroli írta:Én rohadtul nem tudok védekezni, jól fel is idegeltAsszem egy ideig abbahagyom
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Amúgy mindenki lenyomta azt az oktatást?
Nem is számítok ilyenekreferninho írta: ...
bence-barca írta:Ferninho meg aki még tolja a szemtőlszembe idényt:
Hogy álltok?
Valaki nyert már ligacímet? Én nekem most még 3 meccsem van hátra a szezonból és 1 pont kell az 1. osztályba jutáshoz... Remélem meglesz! De hát csak meglesz...Nem lehetek olyan béna...
--------------------------------------------------------------------------------------
Közben 1. osztályba feljutottam szemtől szembe idénybe 3 meccs után 7pont
Játék mappájaFacsy írta:fifa 12ben hogy lehet felbontást állítani?:D én nem találom :S
Köszi!Sokat segítettélL.Messi 10 írta:Numpadon a 4 és a 6.blaugrana1201 írta:Srácok!Valaki leírná hogy hogyan lehet tizinél vetődni a 12-be?(PC)
Mert olvastam már vhol hogy iramvezérlés gombbal,de nekem b*szik elugrani valamerre is
Numpadon a 4 és a 6.blaugrana1201 írta:Srácok!Valaki leírná hogy hogyan lehet tizinél vetődni a 12-be?(PC)
Mert olvastam már vhol hogy iramvezérlés gombbal,de nekem b*szik elugrani valamerre is
Egyik haveromnál Messi és Xavi karöltve mentek a Realba...MessiFan írta:
Akkor Messi és Valdés egy mocsok áruló!
Szép dolog, hogy a játékban ezt megcsinálták. Gondolom Puyol is röhögve utasítja el az összes ajánlatot. Egyébként nekem nem lenne szivem szétbarmolni a Barcát. Ha már úgyis ennyi játékost vennék meg, inkább megyek velük.
SzinténMessiFan írta: Akkor Messi és Valdés egy mocsok áruló!
Szép dolog, hogy a játékban ezt megcsinálták. Gondolom Puyol is röhögve utasítja el az összes ajánlatot. Egyébként nekem nem lenne szivem szétbarmolni a Barcát. Ha már úgyis ennyi játékost vennék meg, inkább megyek velük.
Akkor Messi és Valdés egy mocsok áruló!9Dave írta:Man. City -vel kezdtem Karrier módot (a sok pénz miatt)
Eddig megvettem a Barcából:
- Valdés
- Abidal
- Piqué
- Thiago
- Fábregas
- Busquets
- Villa
- Messi (190 millió euró)
Xavit megakartam venni de álomnak az álomfizetéséért sem jönne el a Barcától, mert "a játékos imádja jelenlegi klubját".