Nekem neymar a barcában nem vált be de doumbia nagyon jó,gyors és ontja a gólokat.MessiFan írta:Pénz nem számít, Dzeko meg túl magas és ügyetlen.
A 7. bajnoki meccsen Balotelli 4 hónapig tartó sérülést szenvedett.
Szóval szerintem kipróbálom Neymart. 11-ben sok jót hallottam róla.
Fifa, PES, FM
- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Pénz nem számít, Dzeko meg túl magas és ügyetlen.
- messibarca
- Jugador d'estrella
Wallyson-t nézd meg ,nekem nagyon megfelel ,igaz csak kisebb csapatokkal játszok vagy marcelo ő valamelyik orosz csapatban van aszem spartak moszkva.Mind ketten viszonylag olcsók!MessiFan írta:Van olyan játékos akit nagyon ajánlotok a 12-be? Neymarról mit gondoltok? Mert lehet eladnám Dzekot és megvenném abból a pénzből Neymart.

a siget készítette Victor (vuvu)
Van olyan játékos akit nagyon ajánlotok a 12-be? Neymarról mit gondoltok? Mert lehet eladnám Dzekot és megvenném abból a pénzből Neymart.
- messibarca
- Jugador d'estrella
Működik!!!Ezer köszönet !barcalaci84 írta:
mindig abba a mappába ahol a játék indító fájl van ...
tehát ez esetben FIFA12/GAME

-
- Jugador d'estrella
mindig abba a mappába ahol a játék indító fájl van ...messibarca írta:Lehet ,h hü..e kérdés de,te melyik mappába raktad? ,mert én már az összes mappába beraktam ami fifa12-n belül van (azt el is értem vele h most már nem tudom kiválasztani a magyar nyelvetbarcalaci84 írta: a fájlokat bemásolod abba a játékba amiben gamepadot akarsz használni
(van egy Xinputtest fájl azzal nézd meg hogy hogy minden gomb jól működik-e, ha esetleg nem ,akkor egyszerűen szerkeszthető...)![]()
)
tehát ez esetben FIFA12/GAME
- messibarca
- Jugador d'estrella
Lehet ,h hü..e kérdés de,te melyik mappába raktad? ,mert én már az összes mappába beraktam ami fifa12-n belül van (azt el is értem vele h most már nem tudom kiválasztani a magyar nyelvetbarcalaci84 írta: a fájlokat bemásolod abba a játékba amiben gamepadot akarsz használni
(van egy Xinputtest fájl azzal nézd meg hogy hogy minden gomb jól működik-e, ha esetleg nem ,akkor egyszerűen szerkeszthető...)

-
- Jugador d'estrella
a fájlokat bemásolod abba a játékba amiben gamepadot akarsz használnimessibarca írta:Én eddig még nem hallottam róla ,de használhatónak tűnik,abban esetleg még segítenél ,h miután kicsomagoltam mit kell csinálni vele?barcalaci84 írta:
ne vicceljetek már, ti komolyan nem ismeritek az xbox360emu programot![]()
ezzel bármilyen játékban használhatjátak a jó kis olcsó kontrollereket, a játékok x360 kontrollerként fogják őket kezelni...
http://xinput.googlecode.com/files/xbox ... .v.3.0.rar
(van egy Xinputtest fájl azzal nézd meg hogy hogy minden gomb jól működik-e, ha esetleg nem ,akkor egyszerűen szerkeszthető...)
- messibarca
- Jugador d'estrella
Én eddig még nem hallottam róla ,de használhatónak tűnik,abban esetleg még segítenél ,h miután kicsomagoltam mit kell csinálni vele?barcalaci84 írta:
ne vicceljetek már, ti komolyan nem ismeritek az xbox360emu programot![]()
ezzel bármilyen játékban használhatjátak a jó kis olcsó kontrollereket, a játékok x360 kontrollerként fogják őket kezelni...

-
- Jugador d'estrella
ne vicceljetek már, ti komolyan nem ismeritek az xbox360emu programotbence-barca írta:Ha kutakodsz a játék könyvtárában valahol egy .txt fájlban asszem le vannak írva mely joyok jók hozzá.messibarca írta:
El mehetnek a ..........ba![]()
Akkor nem aggasztom magam ,h nem bírtam megcsinálni.Köszi a választ
Azt tudom X-box és Logitechek jók, nem tudom még melyikek ezekn kívül.

Nah megvan a játék és a City-vel kezdtem egy manager módot.
Megvettem Chiellinit, Coloccinit és Adrianot. És eladtam pár játékost.
Félprofin játszottam 4 meccset, a MU elleni döntőn 5-0-ra nyertem, szóval jöhet a profi szint!
Játszottam egy meccset profi szinten. Lehetetlen bármit is csinálni mert amit összeszerencsétlenkedik a csapat azt rossz nézni. ki is kapcsoltam.
Megvettem Chiellinit, Coloccinit és Adrianot. És eladtam pár játékost.
Félprofin játszottam 4 meccset, a MU elleni döntőn 5-0-ra nyertem, szóval jöhet a profi szint!
Játszottam egy meccset profi szinten. Lehetetlen bármit is csinálni mert amit összeszerencsétlenkedik a csapat azt rossz nézni. ki is kapcsoltam.
- messibarca
- Jugador d'estrella
Majd körül nézek a főkönyvtárban. de ezek szerint szerezhetek egy másik gamepadot pedig már kezdtem örülni,h ezt az évet megúszom gamepad vásárlás nélkül ,de nembence-barca írta: Ha kutakodsz a játék könyvtárában valahol egy .txt fájlban asszem le vannak írva mely joyok jók hozzá.

-
- Llegenda del Barça
Ha kutakodsz a játék könyvtárában valahol egy .txt fájlban asszem le vannak írva mely joyok jók hozzá.messibarca írta:
El mehetnek a ..........ba![]()
- messibarca
- Jugador d'estrella
El mehetnek a ..........babence-barca írta:Ha minden igaz nem kompatibilis a játékkal. Ez idén egy újítás, aminek én is többek közöt meg még sokan mások szívják a levét. Ez azért van, mert azokat a joyokat, amik jók a 12höz meg kell venned. ÜZLET!!! Erről szól az egész, most ezt találták ki, hogy többet fizess...messibarca írta:Üdv!
Van egy tök jó kis speedlink gamepadom,egészen pontosan ilyen
http://www.supergamer.hu/speedlink-stri ... -4226.html
Na ,szóval a 11-nél nehezen ,de betudtam állítani ,h a bal joy-al a játékos mozgását irányítom ,a jobbal pedig a tudom csinálni a cseleket.A 12ben a jobb oldali semmit nem csinál!Vki nem tudja ,h lehet beállítani ,h azzal lehessen cselezni .Előre is köszönöm!!

-
- Llegenda del Barça
Ha minden igaz nem kompatibilis a játékkal. Ez idén egy újítás, aminek én is többek közöt meg még sokan mások szívják a levét. Ez azért van, mert azokat a joyokat, amik jók a 12höz meg kell venned. ÜZLET!!! Erről szól az egész, most ezt találták ki, hogy többet fizess...messibarca írta:Üdv!
Na ,szóval a 11-nél nehezen ,de betudtam állítani ,h a bal joy-al a játékos mozgását irányítom ,a jobbal pedig a tudom csinálni a cseleket.A 12ben a jobb oldali semmit nem csinál!Vki nem tudja ,h lehet beállítani ,h azzal lehessen cselezni .Előre is köszönöm!!
- messibarca
- Jugador d'estrella
Üdv!
Na ,szóval a 11-nél nehezen ,de betudtam állítani ,h a bal joy-al a játékos mozgását irányítom ,a jobbal pedig a tudom csinálni a cseleket.A 12ben a jobb oldali semmit nem csinál
!Vki nem tudja ,h lehet beállítani ,h azzal lehessen cselezni .Előre is köszönöm!!
Na ,szóval a 11-nél nehezen ,de betudtam állítani ,h a bal joy-al a játékos mozgását irányítom ,a jobbal pedig a tudom csinálni a cseleket.A 12ben a jobb oldali semmit nem csinál

- Facsy
- Jugador d'estrella
Nah megvna mi a baj.2 controllert érzékel a játék miközben ugye csak egy van csatlakoztatva,és ha választok "térfelet" akkor is 2 controllert huz magával. sztem ez lehet a baj csak nem tom hogy lehet küszöbölni :S 

Azért annyira balf.asz nem vagyokbarcalaci84 írta: a FIFA TESTRESZABÁSA menüben SAJÁT ZENE és SZURKOLÁS menü és értelemszerűen tovább ...

Rossz helyen volt a m3u fájl

-
- Jugador d'estrella
a FIFA TESTRESZABÁSA menüben SAJÁT ZENE és SZURKOLÁS menü és értelemszerűen tovább ...soadroli írta:Köszi
Az m3u fájl kész, de játékon belül nem találtam olyat, hogy hozzárendelés
Köszi 

-
- Jugador d'estrella
a kívánt mp3-kat nyisd meg Media Playerrelsoadroli írta:Valaki tudja hogy hogy kell zenét berakni???
Mentés másként m3u formátumba
Játék indít és hozzárendeled a testreszabás menüben...
Bővített angol Premier Liga szurkolói dalok:
http://adf.ly/3l9U7
egyébként sokan nem tudják , de a szurkolói hangokat zenéket konzolokon is baromi egyszerűen lehet használni...
Valaki tudja hogy hogy kell zenét berakni???

- Facsy
- Jugador d'estrella
hát nem igaz hogy folyton beb**k valami...most a controller szívózik velem.mit csináljak vele hogy ne egyszerre 2-t katintson? meg tisztára meg van bolondulva
egyszerre kettőt lép meg ienek :S eddig semmi baja sem volt...kezdem unni