Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De gondolom akkor nem ilyen 1.07-es szorzóik voltak,meg 1.15 idegenbenMichaaBee írta: Én amikor még régen foglalkoztam is a tippjátékkal (), akkor mindig győzelemre tettem a Realt. Ha már épp az eredmény nem volt optimális, akkor legalább pár pont jött tippjátékon...
Én amikor még régen foglalkoztam is a tippjátékkal (miihii írta:Én is így vagyok vele,semmirekello szorzójuk van,még a teli is hoz vagy 5 pontotBarcaman14 írta: Egyébként a Real meccseken mindig x-re vagy arra tippelek hogy kikapnakUh majdnem mindig x-re veszem.Sokat kellett várni,míg végre bejött,ezért örültem neki ennyire
Én is így vagyok vele,semmirekello szorzójuk van,még a teli is hoz vagy 5 pontotBarcaman14 írta: Egyébként a Real meccseken mindig x-re vagy arra tippelek hogy kikapnak
Az utóbbi időben a hasonlóan sikeres tippeknek köszönhetően estem vissza a 37. helyre.messideco írta:Levante - Villarreal 0:1 1:0 0.00
Mallorca - Atlético Madrid 0:1 2:1 0.00
Athletic Bilbao - Valencia CF 1:1 0:3 0.00
Real Madrid - Málaga 3:0 1:1 0.00
![]()
Általában sok meccset szoktam 0-0ra rakni, nem mindig jön be, most elfelejtettem tippelni, persze, h 3 meccs is 0-0 eddig...S.Agüero írta:Real Sociedad - Osasuna 0:0 0:0 13.20
12.
Ez nálam is telitalálat volt!Rabbid írta:Real Madrid - FC Barcelona 1:3 1:3 11.00
Nekem oké minden.Nálad is már megjelentek az eredmények v tényleg nem sikerült a tippelés?Rumig írta:A vasárnap délután, esti meccsek eredményei másnál sincsenek még kiértékelve, vagy a böngészőm viccelt meg a tippjeim el nem küldésével?