Ligue 1 - Franciaország
-
- Director del Fútbol
Van egy feketelistám olasz,portugál,német címzettekkel bár nehéz eldönteni melyik himnusznál fog el komolyabb hányinger.
Hálistennek egyiknek se jött be az élet a sorsolásnál.
Spanyolok felé billentheti a mérleget az is hogy a másik két fő esélyes élethalál meccseket fog vívni már a csoportban. Egyebet nem tudok mondani.
Hálistennek egyiknek se jött be az élet a sorsolásnál.
Spanyolok felé billentheti a mérleget az is hogy a másik két fő esélyes élethalál meccseket fog vívni már a csoportban. Egyebet nem tudok mondani.
Gyalázatos az A csoport, és szánalmas a nyitómeccs. (Egy nyitómeccset nem fogok kihagyni!)
B:
A németek vagy hollandok megérdemelték volna, hogy ne egy csoportba kerüljenek. Persze, szerencsére 2 csapat juthat tovább, s vélhetően ők is lesznek azok (hacsak Portugália nem kap meccsenként 3db 11-est). Nem mintha bármelyiknek is drukkolnék a 2 közül, de a játékuk és teljesítményük alapján azt mondom: menjenek ők tovább.
C:
Kötelező spanyol továbbjutás, a másik továbbjutó bármelyik lehet, szerintem.
D:
Nevetséges csapatok csoportja, ezeket a meccseket valszeg kihagyom. (Nem vagyok kíváncsi nyögvenyelős, 0-0-ás meccsekre, amelyeken a 95.percben Benzema, Rooney vagy Ibra találnak egy gólt)
B:
A németek vagy hollandok megérdemelték volna, hogy ne egy csoportba kerüljenek. Persze, szerencsére 2 csapat juthat tovább, s vélhetően ők is lesznek azok (hacsak Portugália nem kap meccsenként 3db 11-est). Nem mintha bármelyiknek is drukkolnék a 2 közül, de a játékuk és teljesítményük alapján azt mondom: menjenek ők tovább.
C:
Kötelező spanyol továbbjutás, a másik továbbjutó bármelyik lehet, szerintem.
D:
Nevetséges csapatok csoportja, ezeket a meccseket valszeg kihagyom. (Nem vagyok kíváncsi nyögvenyelős, 0-0-ás meccsekre, amelyeken a 95.percben Benzema, Rooney vagy Ibra találnak egy gólt)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Miért rühelled a franciákat?Annyira "csúnya" szó ez a rühellem, inkább nem szereted
Nem lesz szerintem ilyen egyértelmú, évek óta láthatjuk egyre kiegyenlítettebb a mezőny, s már a selejtezők se tutik, pláne az EB-k!Mióta a görögök remek taktikus játékkal megtréfáltak mindenkit, azóta nehéz kijelenteni, hogy "kiscsapatnak" nincs esélye!

Nem lesz szerintem ilyen egyértelmú, évek óta láthatjuk egyre kiegyenlítettebb a mezőny, s már a selejtezők se tutik, pláne az EB-k!Mióta a görögök remek taktikus játékkal megtréfáltak mindenkit, azóta nehéz kijelenteni, hogy "kiscsapatnak" nincs esélye!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
A csoport:S.Agüero írta:A: Lengyelország, Görögország, Oroszország, Csehország
B: Hollandia, Dánia, Németország, Portugália
C: Spanyolország, Olaszország, Írország, Horvátország
D: Ukrajna, Svédország, Franciaország, Anglia
szánalmas,hogy egy ilyen gyenge csoportot össze tudtak állítani "véletlenül".
remélem Oroszok és a Csehek mennek tovább, de utóbbi necces lesz,és Lengyelek továbbmehetnek, makker Görögöket meg alázzák meg. Bár kevés az esély rá,h nagyon megvernék őket.
B csoport:
Hollandoknak nem okoz gondot a halálcsoport, öröm volt nézni,ahogy 3éve bealázták a Franciákat,és az Olaszokat is, most ezt várom tőlük a Dánok ellen,és magabiztos sikert a Portugálok ellen, Németek elleni meccs remélhetőleg a csoportelsősségről dönt csak majd.
Portugálok még a Dánok ellen is nagyon nagyot fognak szenvedni, továbbjutásuk nagy meglepetés lenne, látva őket az utóbbi 6év világeseményein,és a csoport erősségén.
szóval Holland,Német továbbjutás.
C csoport:
Kötelező Spanyol továbbjutás,és magabiztos sikert várok tőlük az Írek,Horvátok,de még az Olaszok ellen is. Persze nem ártana,hogy VdB észhez térjen és megfelelő kezdővel taktikával küldje őket pályára.
Olaszok szokásuk szerint vmi förtelemmel beférhetnek a 2.helyre,de remélem már most kiesnek, és pl Horvátország megtréfálja őket.
D csoport:
Svédek még annyira sem tényezők mint manapság a Franciák,így szerintem Angol továbbjutás mellett az Ukránok és a Franciák lesznek nagy harcban. egyiket se bírom, de Franciákat rühellem,így eshetnek már most ki ők is, erre meg is lehet a sansz.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Az A meg a B csoport között van hatalmas különbség. Sztem a B-ből akármelyik nyerné az A csoportot. Így meg két jó csapat(valszeg Portugália és Dánia) már kiesik a csoportból, az A-ból meg továbbmegy két retek.
Bár ha belegondolok, a D csoport sem sokkal jobb. Ott van ugyan a nagynevű Franciaország és Anglia, de nem hiszem, h őket nagyon komolyan kéne majd venni. Szerencsés sorsolásuk lett...
Bár ha belegondolok, a D csoport sem sokkal jobb. Ott van ugyan a nagynevű Franciaország és Anglia, de nem hiszem, h őket nagyon komolyan kéne majd venni. Szerencsés sorsolásuk lett...
- MatyiG
- Adminisztrátor
A: Lengyelország, Görögország, Oroszország, Csehország
- shutterisland
- Director del Fútbol
én a dánokat semmiképp sem írnám le, legrosszabb esetben is óriási jelentőségük lesz a csoportban, hiszen ellenük mindenki csak a 3 pontot fogja elfogadtónak tartani, de azért ne feledjük, hogy a portugálok előtt végeztek a csoportban...illetve egy EB-n elég a csoportban egy bravúrgyőzelem, és centikre van a továbbjutás.
a fő esélyes nyilván a német-holland duó, de a portugálok is ott lesznek a szeren, a dánokat pedig ugye előbb kifejtettem, hogy megzavarhatják az állóvízet.
azért mosolyt csalna az arcomra, ha a madridi portugál fogat lebőgne
a fő esélyes nyilván a német-holland duó, de a portugálok is ott lesznek a szeren, a dánokat pedig ugye előbb kifejtettem, hogy megzavarhatják az állóvízet.
azért mosolyt csalna az arcomra, ha a madridi portugál fogat lebőgne

LOL. Szegény Portugálok. Pedig sokáig néztem volna ahogy Ronaldo és Quaresma a két szélről hülyére vesznek mindenkit. De mint tudjuk a szervezettség többet ér a mai fociban mint az egyéni teljesítmények. A Németek simán hozzák.
-
- aka Game90
A csoport elég kiegyenlített, C-D csoportban van 2-2 kiemelkedő és 2-2 gyengébb csapat, meglátjuk, hogy sikerül-e valakinek megviccelni a nagyokat. Portugália meg simán továbbjut. Ja, nem.
Továbbjutók szerintem:
Bár egy olasz - francia kiesésnek tudnék örülni
Házigazdák szerintem nem jutnak tovább a csoportjukból.
Továbbjutók szerintem:
Bár egy olasz - francia kiesésnek tudnék örülni

Házigazdák szerintem nem jutnak tovább a csoportjukból.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A-CSOPORT: Lengyelország, Csehország, Görögország, Oroszország.
B-CSOPORT: Hollandia, Dánia, Portugália, Németország.
C-CSOPORT: Spanyolország, Írország, Horvátország,Olaszország.
D-CSOPORT: Ukrajna, Franciaország, Svédország, Anglia.
C-hez direkt nem írta, szerintem az borzasztó szoros lesz, s mindhárom továbbmehet másodikként!Első csoport is kiegyensúlyozottnak tűnik, Portugálok kifogták a tuti, Holland, Német nagyon erős, de ha valamelyik nagyot megfogják továbbmehetnek!D csoport se rossz, franciáknak, angoloknak szurkolok, de a hazaiak ellen + a svédek midnen világversenyen valakit elszoktak kapni, szóval az is meleg!
Elég egyenlőek az erőviszonyok sok helyen, jó szoros nagy taktikai harcokat várok, s izgalmas meccseket!
C-CSOPORT: Spanyolország, Írország, Horvátország,Olaszország.
C-hez direkt nem írta, szerintem az borzasztó szoros lesz, s mindhárom továbbmehet másodikként!Első csoport is kiegyensúlyozottnak tűnik, Portugálok kifogták a tuti, Holland, Német nagyon erős, de ha valamelyik nagyot megfogják továbbmehetnek!D csoport se rossz, franciáknak, angoloknak szurkolok, de a hazaiak ellen + a svédek midnen világversenyen valakit elszoktak kapni, szóval az is meleg!
Elég egyenlőek az erőviszonyok sok helyen, jó szoros nagy taktikai harcokat várok, s izgalmas meccseket!

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
A-CSOPORT: Lengyelország, Csehország, Görögország, Oroszország.
C-CSOPORT: Spanyolország, Írország, Horvátország, Olaszország.
Sok halált nem látok abban a B csoportban.
Szerintem a holland, német páros röhögve megy tovább.
Messinek még a madridistáknál is ott a helye. 
Neuer - Dani Alves ; Ramos ; T. Silva ; Abidal - Xavi ; Schweinsteiger ; Özil - Ronaldo ; Messi ; van Persie
C-CSOPORT: Spanyolország, Írország, Horvátország, Olaszország.
Sok halált nem látok abban a B csoportban.

Nem szimpátia csapatot kell csinálni, hanem az idei év alapján a legjobb 11-et.zola8787 írta:Nálam:
Valdés - Daniel Alves, Kompany, Ramos, Abidal - Silva, Xavi, Yaya Touré - Ronaldo, van Persie, Agüero

Neuer - Dani Alves ; Ramos ; T. Silva ; Abidal - Xavi ; Schweinsteiger ; Özil - Ronaldo ; Messi ; van Persie
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.12.02. 19:18:38-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Neked valami anti-Messi mániád van?zola8787 írta:én is a padra. első számú csere lennemarquez2 írta:Én azért messit csak beerőszakolnám valahogy.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Éreztem, hogy megint a hollandok fogják ki a halálcsoportot....
De legalább az oroszok kerültek a legkönnyebbe...

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Na jó kis EB lesz ez
Nagy meccsek lesznek, az biztos.
Spanyoloknak kötelező megnyerni a csoportot.

Spanyoloknak kötelező megnyerni a csoportot.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem akarom elkiabálni, de szegény portugáloknak nem lesz sok meccse az EB-n! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
én is a padra. első számú csere lennemarquez2 írta:Én azért messit csak beerőszakolnám valahogy.zola8787 írta:Nálam:
Valdés - Daniel Alves, Kompany, Ramos, Abidal - Silva, Xavi, Yaya Touré - Ronaldo, van Persie, Agüero
-
- Llegenda del Barça
Jó kis halálcsoport lesz remélem Német elsőséggel!
Hollandia-Németország-Portugália-Dánia

Hollandia-Németország-Portugália-Dánia
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Casillas-Alves, Piqué, Ramos, Marcelo-Xavi, Yaya Touré, Iniesta-Messi, Van Persie, Ronaldo
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- shutterisland
- Director del Fútbol
szeretem, mikor egy kb. 3 perces művelet köré másfél órás showműsort csinálnak 

Nálam: