Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem is kb annyi.albicelesteX írta:Itt szerintem,már csak bő fél év...Barcaman14 írta:kíváncsi vagyok hány év van még benne.
Itt szerintem,már csak bő fél év...Barcaman14 írta:kíváncsi vagyok hány év van még benne.
Szóval gólonként 100%?soadroli írta:Isten éltesse.
Leszrom, hogy ma mit csinál, de a Real ellen 200% kell tőle, mint az 5-0-nál
Gólt kaptunk már. Én szép játékot, és hasznosat szeretnék látni. Amit gólal koronáz.Tocy írta:Isten éltesse, gólt kérünk ma is!
Így van, középen sansztalan nálunk, mivel betömörülnek ellenünk, ezért folyamatosan 4-5 védő között kéne labdát átvenni, megfordulni stb...ehhez ő lassú, és lássuk be, technikája sincs olyan, mint Messié, aki általában le tudja kezelni a lasztikat bent a darálóban, vagy ha hátrajön érte, akkor lendületből neki tudja vinni a falnak, Villa ezt nem tudja.kristop írta:mondjuk szerintem pont az első félidő elején volt nagyon durván aktív, amikor még a balszélen játszott, aztán csak oda oda került.
isten éltesse.barcadv7 írta:A mai születésnaposunk David, úgyhogy Sok Boldog Születésnapot neki!
ugyanez a véleményem. Villa középen jó igazán, éveken keresztül versenyben volt a gólkirályi címért mindíg!!! Messi sok gólt lő középről, de a megindulásai nagyon hiányoznak. múltkor nagyon tetszett, hogy szélen nyomta, sokszor el is ment lendületből, Villa meg érezhetően jobban nyomta középen!!! nem mondom, hogy tegyük ki szélre, de mivel Alexis is tud több helyen játszani, folyamatosan változtatni kéne a helyüket a mecsen (mint a Rayo ellen)!!! anno játszott így a csapat még R10 idejében, amikor pl. hol Eto'o volt középen R10 balon, hol fordítva!!! megőrjítették az ellenfelet, megszűnt az XY figyel/fogja pl. Ronaldinhot, mert egyszerűen nem volt ott, ahol kelett volna.... szerintem most is bejönne!!!mypeter írta:Messi jobb szélről lett a világ legjobb játékosa. És ha Eto'o-t nem adjuk el, még mindig ott lenne a világ legjobb játékosa. A különbség annyi lenne, hogy Messi és Villa is ott játszan ahol a legjobban tud, több gólt lőne a Barca, nyilván Messi kicsit kevesebbet, Villa SOKKAL többet. Mondjuk egy bajnokságban nem 35-15, hanem 27-35 lenne az arány kettejük közt. És Messi kezdősebességét és a közben cseleket igazán a szélről lehet kihasználni. Középen is iszonyat jó, de Villa szélről nem annyira, miközben a világ egyik legjobb csatára.
jó is volt, gólt is lőtt.Capon írta:Na ma középen játszott.
Jobb is volt. De hangsúlyozom csak jobb és nem jó, de szerintem ha játszik Levante ellen vagy a Bate ellen majd akkor ott kéne "erőltetni" a Real ellen szerintem úgyis Alexis Messi Fabre/Ini csatársorunk lesz.Capon írta:Na ma középen játszott.
Abból indultam ki hogy Pepnek fontos Villa játéka és ha ez így van akkor változtatnia kell, ha nem így lesz, akkor teljesen feleslegesen van a csapatban. Mára már ott tartunk, hogy csak azért van a kezdőben hogy meglegyenek 11-en.visca el barca írta:ha zlatan miatt nem lett átvariálva a rendszer, akkor villa miatt sem lesz. ez csak 3-1-4-2-ben lenne megvalósítható, erre nem fog váltani guardiola, mert igy semmi szelsojatek nem lenne, mindig, mindent középen erőltetnénk...Capon írta:Egyetértek azzal, hogy Villat meg kéne próbálni középen játszatni, de anélkül, hogy Messit kiraknák szélre.
ha zlatan miatt nem lett átvariálva a rendszer, akkor villa miatt sem lesz. ez csak 3-1-4-2-ben lenne megvalósítható, erre nem fog váltani guardiola, mert igy semmi szelsojatek nem lenne, mindig, mindent középen erőltetnénk...Capon írta:Egyetértek azzal, hogy Villat meg kéne próbálni középen játszatni, de anélkül, hogy Messit kiraknák szélre.