2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hétvégén a milan-roma meccsen épp mondta a kommentátor, h luis enrique sem számít rá tul sokat,m ert nem tud védekezni. csak akkor játszatja ha hátrányban vanna és mindenképp gol kell... mindent elmond rola...Rinku írta:Akkor lenne nagy üzlet, ha kötelezően nem vásárolnánk vissza. Nem tudom, hogy hova lehetne visszahozni, melyik poszton lehetne használni egyáltalán. Nagyon gyenge. Csalódás az egész karrierje, nem tudok mit mondani róla. Sajnálom, de vissza se hoznám.Barcaman1993 írta:Az évszázad üzletét kötöttük azzal, hogy elment. Ennyi évet adni egy ilyen gyönge játékért... Lehet, hogy Ibi kevesebbet játszik, de 20x különb játékos Bojannál és legalább nem pattanik el tőle a labda 3 méternél messzebb.
Akkor lenne nagy üzlet, ha kötelezően nem vásárolnánk vissza. Nem tudom, hogy hova lehetne visszahozni, melyik poszton lehetne használni egyáltalán. Nagyon gyenge. Csalódás az egész karrierje, nem tudok mit mondani róla. Sajnálom, de vissza se hoznám.Barcaman1993 írta:Az évszázad üzletét kötöttük azzal, hogy elment. Ennyi évet adni egy ilyen gyönge játékért... Lehet, hogy Ibi kevesebbet játszik, de 20x különb játékos Bojannál és legalább nem pattanik el tőle a labda 3 méternél messzebb.
Az évszázad üzletét kötöttük azzal, hogy elment. Ennyi évet adni egy ilyen gyönge játékért... Lehet, hogy Ibi kevesebbet játszik, de 20x különb játékos Bojannál és legalább nem pattanik el tőle a labda 3 méternél messzebb.Dzsukela írta:Nem értem Bojan távozását. Vagyis, azzal tisztában voltam/vagyok, hogy cesc és Alexis jövetele miatt, még az eddigieknél is kevesebb játékidőt kapott volna. De most komolyan, ki szerint Jobb játékos Afellay, mint Bojan!? Inkább adtuk volna el Afellay-t, úgy is mostanában nem kerülik el a sérülések(lehet hogy hülyeségeket mondtam eddig, de nekem ez a véleményem) láttam Bojanról videókat, és Afellay-ról is, Nekem bojan a favorit a kettő közül...
Egyrészt neki videó alapján ítélj, hanem nézd a meccseiket, másrészt meg Bojan posztja nálunk nem létezik, a szélen pedig használhatatlan. Ezzel el is dőlt a kérdés, Afellay bőven hasznosabb tud lenni nálunk ( az persze nem volt beleszámolva, hogy fél évre megsérül... ).Dzsukela írta:Nem értem Bojan távozását. Vagyis, azzal tisztában voltam/vagyok, hogy cesc és Alexis jövetele miatt, még az eddigieknél is kevesebb játékidőt kapott volna. De most komolyan, ki szerint Jobb játékos Afellay, mint Bojan!? Inkább adtuk volna el Afellay-t, úgy is mostanában nem kerülik el a sérülések(lehet hogy hülyeségeket mondtam eddig, de nekem ez a véleményem) láttam Bojanról videókat, és Afellay-ról is, Nekem bojan a favorit a kettő közül...
messideco írta:A videó nem minden, ezt jegyezd meg. Erre alapozni lehetetlen.
Bojan éveken keresztül megkapta a vezetőség és az edzők bizalmat. Nem tudott bizonyítani...
Afellay fél évig játszott a csapattal gyakorlatilag.
+1Fecooo írta:tudok nagyobb tényt is...sura írta:Befejezett ténynek tekinthető, hogy Bojan Rómában nem váltja meg a világot és pályafutása a Barca A-ban többé nem fog folytatódni.
a semmitmondó, közhelyes hsz-eken kívül értelmes gondolatot még nem láttam tőled...
tudok nagyobb tényt is...sura írta:Befejezett ténynek tekinthető, hogy Bojan Rómában nem váltja meg a világot és pályafutása a Barca A-ban többé nem fog folytatódni.
tyű, ez mégcikibb.Valszeg nem arra a jelenetre gondolt. 1:10-től csekkold, ott van a varázslat.http://www.youtube.com/watch?v=SmzsG18aq3g
Valszeg nem arra a jelenetre gondolt. 1:10-től csekkold, ott van a varázslat.shutterisland írta:tudsz dobni egy videjjjót az esetről ?Pocsa11 írta:Bojan megoldotta, hogy benne legyen az év végi "funny moments"-es videók felében...
szerk : megtaláltam...tényleg nehezebb volt kihagyni, mint berúgni.
http://www.youtube.com/watch?v=5hMWzrabNWM
tudsz dobni egy videjjjót az esetről ?Pocsa11 írta:Bojan megoldotta, hogy benne legyen az év végi "funny moments"-es videók felében...