Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de az elmúlt 2-3 cikk, ami a Clasicoval foglalkozott engem igenis zavar.
Nem mondom, hogy pesszimista, mert pozitívan áll a jövőhöz, a dolgokhoz úgy alajába véve, de egyértelműen azt sugallja, hogy ezen a szombati meccsen nem fogunk nyerni....
Nem azt mondom, tény, hogy kikaphatunk és lehet, hogy ki is fogunk, esélyesebb a Real...de azért na...legalább, aki cikket ír, az ne kövesse ezt a vonalat...
1-nem szabad feladni, miről beszélünk????
2-ők maguk is írják, hogy mennyre jó alapjáraton a helyzet, akkor inkább ezt eröltessük, ezt nyomjuk mindenkibe, hogy igenis, el fog jönni az az idő, amikor nem mi fogunk nyerni. De ne úgy álljunk hozzá, mintha már teljesen biztosan most lenne!!!
Minden tiszteletem a cikkíróké, de ne legyünk már ennyire hitetlenek és pesszimisták... mégha arra mutatnak is a jelek, hogy kikapunk...ki gondolta anno, hogy 5-0ra fogunk nyerni????? Legalább higyjünk a srácokba és adjunk hitet a szurkolóknak is!!!!
Mellesleg, aki ezt a vereséget totális kudarcként éli meg, mind az elmúlt évek és a már leírt jövőkép ellenére az vessen magára. Ezek után (nyílván nem komolyan) de azt mondom, hogy megérdemli a Real, hátha rájönnek a srácok, hogy mi is a helyzet és inkább még most, mégha a 9 pont mármár behozhatatlan is lenne a jelenlegi spanyol bajnokságba
Bocsi, ha hosszú lett, de szúrta a szemem és kikívánkozott