Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért van ott 3 éve mert jó focista és jól focizott az elmúlt 3 évben.Az egyik legjobb a világon.De nem a legjobb.És ezért nem érdemelné meg.MessiFan írta:Persze hogy ő kapja, de ne mondjátok hogy nem érdemelné meg Xavi. Nem a semmiért van ott 3 éve zsinórban a 3 között.
Csatlakozom. Ha a barcából kapja valaki az csak Messi lehet,idén is.Bányász írta:Akkor én jelentkezem mint birka.Mert én bizony idén is minden gond nélkül Messinek adnám.Mert Messi a legjobb a világon és pluszba még a legjobban is focizott.Aki nem Messinek adná az nagyon nagyon elfogult Xavival.
Márpedig nem ő fogja kapni. Nem is értem, most miért reménykedünk benne...én is őt tartom A futballistának, és neki adnám...de ha tavaly, a VB-címére nem kapta meg, amivel Messi fölé kerekedett, akkor idén 10000% hogy nem fogja. Minden címében, minden győzelmében hatalmas részt vállalt Messi az embertelen góljával és gólpasszával, kizártnak tartom, hogy Xavi kapjaMessiFan írta:Messinek ráér jövőre odaadni a bogyót, viszont Xavinak nem.
Mindenképpen neki adnám az aranylabdát.
Nem csak a tavalyi évért, hanem az egész karrierjéért. Évek óta ő az, akire mindenki azt mondja, hogy a Barca nem Barca nélküle. A futballban az ő posztja a legfontosabb, és ő csinálja a legjobban még 31 évesen is.
Ha nem ő kapja nagyon csalódott leszek.
Ez a kulcs mondat. Szívem szerint én is honorálnám a Maestrotm de ez nem életmű díj. Hanem a szezon legjobbjának járó kitüntetés. Ebben viszont Ronaldo és Messi előtte van. A végkimenetel pedig az lesz, hogy Messi mesterhármast ér el. Szigorúan a Kupák száma miatt, mert egyénileg a Portugál is zseniális játékos. Kicsit sajnálom is Ronaldot!BNndr írta:Messi és Ronaldo is jobb egyéni teljesítményt mutatott.
A te figyelmedet kerülte el. Az utolsó a középpályásoknál.samy85 írta:Hát srácok... létezik az hogy Xavi nincs ott a fifa 55 játékosra szűkített listáján? persze lehet h csak az én figyelmem kerülte el a neve, ez esetben tárgytalan a dolog!
Természetesen maga elé akarta tenni.Lásd: http://www.youtube.com/watch?v=adRsmqFcp1kkurdt írta:Srácok, nem láttam a tegnapi, Rayo elleni meccset, csak most egy rövid összefoglalót.
De azt többször megnéztem, és még így sem tudom eldönteni, hogy az a sarkas gólpassz Alexisnek direkt volt-e vagy sem.
A logikus az lenne, hogy véletlen volt, ugyanakkor a passz hajszál pontos és Xavi egyből balra néz és lassít, amint a sarkához ér a labda...
Szerintetek?
Ne már :Oszajko írta:igen, az miatt volt kiakadva. Villának és Messinek mutogatott.Sanama írta:Nem a helyezkedés miatt volt kiakadva? Elég idegesítő tud az lenni,ha máshova nem lehet adni, csak hátra.
igen, az miatt volt kiakadva. Villának és Messinek mutogatott.Sanama írta:Nem a helyezkedés miatt volt kiakadva? Elég idegesítő tud az lenni,ha máshova nem lehet adni, csak hátra.
Nem a helyezkedés miatt volt kiakadva? Elég idegesítő tud az lenni,ha máshova nem lehet adni, csak hátra.Cali írta:Elég fura látvány volt a tegnapi meccsen, a teljesen higgadt Xavit idegesnek látni. Kiabált valamelyik játékossal, feltett karokkal, kérdőre vonva egy passzt, vagy nem is tudom mit. Valami nem kóser a csapaton belül, ha már a karmesternél is ilyet lehet látni..