Cuenca fantasztikus, óriási kedvencem kb az első meccse óta

sztem a csapat egyik legjobbja volt, két assziszt, meg kiharcolt büntető, agresszív, céltudatos játék, vállalkozó kedv, határozottság, könnyedség, már a rutin is meglátszott rajta a többiekhez képest...egészen hihetetlen.
Dos Santos sztem kész játékos, nem nagyon fog fejlődni már. Keitát tudná helyettesíteni, technikásabb nála, de ugyanolyan pontosan passzol, rengeteget szerelt, talán a leghasznosabb játékosunk volt, Thiago mellett.
Sergi Roberto rengeteget dolgozott, bár a két kihagyott ziccer azért picit fájó. Rafinha még túl fiatal, nem volt az igazi, voltak szép megmozdulásai, de még nem elég folyamatos a játéka, nem elég tudatos...de hát 18 évesen nem is lehet elvárni. A képességei megvannak, kb 2 év múlva meglátjuk meddig jutott
Deulofeu meg...továbbra is nagy kérdőjel nekem, a potenciál megvan benne, lendületes, gyors, képes jó cselekre, amikkel helyzetet tud teremteni. Viszont...passzolni nem TUD! Nem az, hogy nem akar...egyszerűen nem tud. Szinte minden átadása a hátra passzokon kívül rossz helyre ment. Rá duplán igaz az, hogy még fejlődnie, érnie kell, nem lesz még1 Messi, aki 18 évesen Clásicón kezdő, és jól játszik...
Montoya is nagy spíler lehet, őt tutira felhoznám jövőre. Bár ha annyit játszik, mint Fontás, akkor inkább ne...
Összességében tátott szájjal néztem a meccset, hogy némi segítséggel ( Thiago, Maxwell, Pedro ) micsoda fölényt tudtak kialakítani a fiatalok, szenzációs volt nézni ezt.