Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Be is raktam aláíráshozBarcafan9 írta:Neymar (Santos): "Barça was totally superior, they have fantastic players. The best team in the world today showed us how to play football."
akkor nem tompalesz77 írta:Víctor Valdés (1)Dani Alves (2)Mascherano (14)Piqué (3)Abidal (22)Xavi (6)Busquets (16)Keita (15)Fábregas (4)Messi (10)Iniesta (8)PriNcE27 írta: A hivatalos oldalon ezt írja:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Xavi, Cesc, Messi and Iniesta
szerintem ez lesz a helyes
Szintén a hivatalos oldalról van, csak már a felállás részről.. Vagy csak nekem hülyült meg az oldal?
Víctor Valdés (1)Dani Alves (2)Mascherano (14)Piqué (3)Abidal (22)Xavi (6)Busquets (16)Keita (15)Fábregas (4)Messi (10)Iniesta (8)PriNcE27 írta: A hivatalos oldalon ezt írja:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Xavi, Cesc, Messi and Iniesta
szerintem ez lesz a helyes
A hivatalos oldalon ezt írja:palesz77 írta:A felállás résznél már Keitát írják Thiago helyett, míg a főoldalon a felsorolásban tényleg ez van. Most akkor mi van?..fcbpete írta:Alineación del FCB: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Xavi, Cesc, Iniesta y Messi #fcblive
A felállás résznél már Keitát írják Thiago helyett, míg a főoldalon a felsorolásban tényleg ez van. Most akkor mi van?..fcbpete írta:Alineación del FCB: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Xavi, Cesc, Iniesta y Messi #fcblive