http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... en-2110122
ezért amugy lehet pirosat adni?

ez így van. a braziloknak a győzelmen kívül egy hazai vb-n minden kudarcsocio66 írta: kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőlük,mert szerintem brazíliában egyértelműen arra számítanak hogy ők lesznek pato-val kiegészülve a hazai vébé megnyerésének fő letéteményesei.
gyakorlatilag a válogatott komplett kreatív részlegét ezek a fiatalok határozzák meg,és ha ők nem robbannak be a következő két évben,senki nem lesz helyettük.
egy hazai vb kudarc pedig nagyon fájó lesz a braziloknak.
kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőlük,mert szerintem brazíliában egyértelműen arra számítanak hogy ők lesznek pato-val kiegészülve a hazai vébé megnyerésének fő letéteményesei.daffy írta: neymar reálisan nálam 25,ganso 20. jelenleg ennyit érnek,mert van bennük kockázat. azért ennyi,mert a marketing értéket bele kell kalkulálni.
ennyiért elmenne hollandiába vagy portugáliába 2 évre mind2 és utána szabad a pálya.
ganso álma a milan,így szerintem ott is fog kikötni,ami nem rossz,mert helye végül is lesz. neymar húzós. szerintem a barca tenne jót neki leginkább. kevesebb az arc,ő is érezné,hogy nincs különcködés. elmenne a citybe balotellihez,meg a pénzesekhez,esetleg a realba ronaldo mellé,hát... nem biztos hogy jó vége lenne. illetve kell az a srácnak,hogy a leendő csapata ne erőfutballt nyomjon. sokpasszos,kevés fizikai kontakt,párszor feldobhatja magát...szerintem tökéletes. viszont a barca nem hiszem,hogy megvenné,mert minek?
Egyformán látjuk a dolgokat. Igazából a nagyobb csapatok közül nálunk lenne a legjobb Neymarnak. Hát, ha tényleg megkérte Pepet, hogy hozza ide, és ezt majd megteszi a Santos vezetőinél is, plusz bizonyít tovább...akár. Helye szerintem lenne, ha nem is idén, akkor mjuk 2 év múlva. Persze addigra már koránt sem biztos, hogy Pep marad az edző. Addira Messi-Alexis-Pedro tuti, esetleg Cuenca. Villa sztem két év múlva már nem lesz komoly tényező itt, Afellay sztem nem fog itt játszani. A B-ben sincs igazán nagy játékos...ha kell Neymar, lesz neki hely. De ez még nagyon a jövő zenéje...daffy írta:neymar reálisan nálam 25,ganso 20. jelenleg ennyit érnek,mert van bennük kockázat. azért ennyi,mert a marketing értéket bele kell kalkulálni.Tocy írta: Na igen, max 2 éve van otthon, de már lehet, hogy az is késő. Valamint sztem a Milanhoz fog menni...Neymar más, ő még azért fiatalabb is, tehetségesebben is tűnik, többet is bizonyított. Viszont az a x2 irreális, annyit még egy Real, City, Anzsi sem fog kifizetni érte/értük.
ennyiért elmenne hollandiába vagy portugáliába 2 évre mind2 és utána szabad a pálya.
ganso álma a milan,így szerintem ott is fog kikötni,ami nem rossz,mert helye végül is lesz. neymar húzós. szerintem a barca tenne jót neki leginkább. kevesebb az arc,ő is érezné,hogy nincs különcködés. elmenne a citybe balotellihez,meg a pénzesekhez,esetleg a realba ronaldo mellé,hát... nem biztos hogy jó vége lenne. illetve kell az a srácnak,hogy a leendő csapata ne erőfutballt nyomjon. sokpasszos,kevés fizikai kontakt,párszor feldobhatja magát...szerintem tökéletes. viszont a barca nem hiszem,hogy megvenné,mert minek?
neymar reálisan nálam 25,ganso 20. jelenleg ennyit érnek,mert van bennük kockázat. azért ennyi,mert a marketing értéket bele kell kalkulálni.Tocy írta: Na igen, max 2 éve van otthon, de már lehet, hogy az is késő. Valamint sztem a Milanhoz fog menni...Neymar más, ő még azért fiatalabb is, tehetségesebben is tűnik, többet is bizonyított. Viszont az a x2 irreális, annyit még egy Real, City, Anzsi sem fog kifizetni érte/értük.
Na igen, max 2 éve van otthon, de már lehet, hogy az is késő. Valamint sztem a Milanhoz fog menni...Neymar más, ő még azért fiatalabb is, tehetségesebben is tűnik, többet is bizonyított. Viszont az a x2 irreális, annyit még egy Real, City, Anzsi sem fog kifizetni érte/értük.daffy írta:persze,piszok gyenge volt. csak gondoltam szólok,hogy nem játszott sokat. egyébként ő már nem fiatal annyira,szóval nagyon gyorsan kell dobbantania és alkotni valami világraszólót. 22 éves,mások akkorra már aranylabdát nyernek.Tocy írta: Hm, igazad lehet, viszont most nem tudom mennyire sérült, vagy mi van, igazából nem sokszor láttam játszani, viszont kivétel nélkül csalódást okozott nekem. Mondjuk nyilván el vagyok kényeztetve Xavi-Ini-Cesc játékát látva...
22 évesen már ronaldo,ronaldinho és rc is európában játszott. szóval nyáron egy porto,ajax vonalat megcéloznék a helyében/helyükben. bár szerintem nem lesznek okosak és nagy csapatba mennek
x230 millióért nem éri meg
persze,piszok gyenge volt. csak gondoltam szólok,hogy nem játszott sokat. egyébként ő már nem fiatal annyira,szóval nagyon gyorsan kell dobbantania és alkotni valami világraszólót. 22 éves,mások akkorra már aranylabdát nyernek.Tocy írta: Hm, igazad lehet, viszont most nem tudom mennyire sérült, vagy mi van, igazából nem sokszor láttam játszani, viszont kivétel nélkül csalódást okozott nekem. Mondjuk nyilván el vagyok kényeztetve Xavi-Ini-Cesc játékát látva...
x230 millióért nem éri meg
Hm, igazad lehet, viszont most nem tudom mennyire sérült, vagy mi van, igazából nem sokszor láttam játszani, viszont kivétel nélkül csalódást okozott nekem. Mondjuk nyilván el vagyok kényeztetve Xavi-Ini-Cesc játékát látva...daffy írta:aki az év kétharmadát kihagyta sérülés miatt. a bajnokságban 13 meccse van a 38ból,a copára a végén vitték el mégis. felkészülés 0 volt ott is. kis túlzással a kórházból már a pályára ment. ennek ellenére jogos a vélemény,mert 0 volt,de biztos,hogy hátráltatták a leírt dolgokTocy írta: Ganso
aki az év kétharmadát kihagyta sérülés miatt. a bajnokságban 13 meccse van a 38ból,a copára a végén vitték el mégis. felkészülés 0 volt ott is. kis túlzással a kórházból már a pályára ment. ennek ellenére jogos a vélemény,mert 0 volt,de biztos,hogy hátráltatták a leírt dolgokTocy írta: Ganso
Ganso elképesztően gyenge, semmit nem mutatott most sem, ahogy a válogatottban sem képes semmire. Nem is értem, egyáltalán miért ismerjük a nevét. Neymar más, benne a Copán is éreztem veszélyt, látszott a technikáján, hogy zseni, csak nem egy észlény, és elég nagy az arca is. Viszont az utóbbi időben mintha megkomolyodott volna, a nyilatkozatai abszolút rendben vannak, és a pályán is bizonyít úgy-ahogy. A Santos összes veszélyét ő jelentette ellenünk is...fejlődik a gyerek, de a semminek titulált Cuenca egyelőre bőven többet tud adni nekünk. SZERINTEM. Bizonyíték nincs rá, amíg Neymar át nem jön Európába.shutterisland írta:azért nagyon kíváncsi lennék, hogy neymar vagy ganso egy ilyen csapatban, ilyen társakkal mire lenne képes.
nekem erről eszembejut valaki, aki még mindig a nyakunkon van emiatt..ha mindenképpen meg akarná venni a vezérkar, akkor egy időre kölcsön kellene adni vhova ny-európába
okés, okés, természetesen egyértelmű, h szabad a véleménynyilvánítás!PriNcE27 írta:én nem lennék ebben olyan biztos, de neked is van egy véleményed Neymar-ól, és nekem isBoixos írta:a barcában biztos nem lenne gondja neymarnak, mert van még kb nyolc ember, akik megnyerhetnek helyette egy-egy meccset, amikor őt már vmelyik jószándékú ellenfél hátvédei beletaposták a földbe.
pudingok még ezek a gyerekek európához.
én nem lennék ebben olyan biztos, de neked is van egy véleményed Neymar-ól, és nekem isBoixos írta:a barcában biztos nem lenne gondja neymarnak, mert van még kb nyolc ember, akik megnyerhetnek helyette egy-egy meccset, amikor őt már vmelyik jószándékú ellenfél hátvédei beletaposták a földbe.
pudingok még ezek a gyerekek európához.