2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Játszhat jól, de attól még nem lesz szimpatikus játékos az embereknek. Itt most nem a teljesítményét szidták. Többek között én sem nagyon szeretem, konkrétan ő az egyetlen a keretből, akit nem kedvelek. Bár én nem feltétlenül Touré miatt, valahol indokolt vt Pep döntése, ő látja jobban a dolgokat. Én magát, mint ember nem nagyon tartom nagyra. De ezt már off.ab1daL írta:Még ha sz*rul játszana Busi, megérteném hogy kapja az ívet, de így..
jelwaz írta:Igenis cenzor király, culék culéja! Anyád eredeti foglalkozása: na mit gondolsz? Milyen bálna fszán vagy te pattanás, hogy megmondod ki a culé?dak900 írta:Én is sajnálom Yayat, de azért hülyeségeket nem kéne írni...Egy biztos: Yaya nagyobb culé volt, mint Te...
Remélem több ilyen hsz-t nem kell olvasnom!!!
Köpök rátok, akik vakon, kupák csillogásától szedülve osztjátok az észt! Yaya-val nem lenne ellenfél, mindig mindent megnyernénk? A fenét. Nem kell mindig nyerni. És főleg nem minden áron. Győzni sok féle képen lehet, a miénk tisztességes volt.
Hol a csában voltatok, mikor partiban sem voltunk az első 8 helyért, hanem valami 15 helyen bohóckodtunk? Hol voltatok, amikor a galaktikus madrid mindig mindenhol minket alázott, amikor a Classicon az 1-1-nek örültünk, mint majom a farkának? Hol voltatok Messi és Ronaldinho előtt?
Hát elmehettek a büdös... Legyen 1 vagy 2 idény nagy égés, hogy a magatokfajtát minél távolabb lehessen tudni a Blaugranától. Akik miatt klub olyan útra lépett, ami ugyanaz, mint a Real Madrid. Alig várom, hogy Manchester City drukkerként lásssalak viszont titeket, ahogy a BL forduló után pattogtok, hogy hú, de lealáztatok minket. Akiki mindent meg tudnak magyarázni, akik mindenkit elküldenének, mert nem Barca szint, akik mindenkit leigazolnának.
Hol voltatok mikor Pepet kinevezték? Pep vagy Mourinho oldalán? Jaja, ti Pepet preferáltátok volna.... Kamu! Amit Mourinho most csinál, ugyanazt csinálta korábban is, csak most bssza a csőrötöket, mert neketek kell elszenvedni. De ezt a görényt 90% + támogatta. Mert az mindegy volt mit képvisel, ő volt a sztár, a legnagyobb, és gondolkodás nélkül akartátok...
Aki meg azt hiszi, hogy Yaya miatt van ez, az hülye. Csak egy része a dolognak. Mindennek megvan a maga módja, őt csúnyán küldték el, ahogy másokat is. Nem ezt érdemelték.
Mégha egyet is értek nagyrészt Veled akkor is azt kell mondanom,h próbálj meg kevésbé ingerült lenni.
B.
Mert pl. Mascherano példája is ezt bizonyítja?Meridiane írta: Touré ha marad a kupát végig tolta volna és ha jobb mint Busi, akkor bizony Busi padozott volna... Ebben nem kételkedek!
Tényleg nem értem én ezt az egészet!Capon írta:Ezzel akkor sem tudtam és most sem tudok egyet érteni.Ronaldinho&Barca írta:Lerágott.. lerágott.. de igaz sajnos. Ha valaki higgadtan vissza gondol, átgondolja a dolgokat, akkori történéseket, akkor nincs mit vacillálni ezen. Buszkecc katalán vér, felmenői is nyomtak még a latba.
Ha azt mondanád, hogy azért kapott talán túlontúl nagy bizalmat mert saját nevelés, akkor azt mondanám igazad van, és talán ez érthető és logikus indok is, de csak a származásával meg az apjával magyarázni szamárság. Főleg ilyen magas szinten. Ennyi erővel a bőrszínére is lehetne fogni mert köztudott hogy Pep rasszista
Ezzel akkor sem tudtam és most sem tudok egyet érteni.Ronaldinho&Barca írta:Lerágott.. lerágott.. de igaz sajnos. Ha valaki higgadtan vissza gondol, átgondolja a dolgokat, akkori történéseket, akkor nincs mit vacillálni ezen. Buszkecc katalán vér, felmenői is nyomtak még a latba.
Én sem akarom, hogy továbbmenjen egy csúnya vita, ezért kérem, hogy ha válaszolsz, akkor ne az előző stílusban tedd meg, mert nem adok rá okot. Köszönöm! Szóval: A Quatar Foundationt felhozhatod, de egyébként mennyivel volt Barcelonább a Barcelona, amikor a Rijkaard-éra végén kb 3-ad annyi saját nevelés volt a kezdőben, mint most? Emlékszel erre a kezdőre? ( persze, hogy igen, tehát költői): VV-Zambrotta-Puyol-Milito-Abidal-Toure-Xavi-Iniesta-Messi-Eto'o-Ronaldinho ( plusz a kispadon ült még rengeteg nem saját nevelés és itt volt Henry, aki sokat játszott). Félreértés ne essék, nincs gondom egyik játékossal sem, mindegyiket szeretem és tisztelem,de ez egy sokkal inkább Real B, mint a mai.... Milito,Toure,és Ronaldinho vagy Eto'o ( attól függ Petikét hova tesszük) "helyét" a kezdőben saját nevelés tölti be. Azaz egész pontosan 3 emberrel több, plusz ott a kispad, ahol még nagyobb a dominancia. Ez alapján ez sokkalta Barcább Barca, mint ma pusztán a futballcsapat tekintetében. A Quatar-i dologért pedig nem kellene sírni, szerintem voltak és vannak ettől mocskosabb háttérügyletek is, amiről nem tudunk ( Laporta sem tűnt sosem egy szentnek, még akkor is, ha számomra is szimpatikusabb, mint Rosell). Ennyit akartam, nem értem ezt a haragot...jelwaz írta:Nem kell felszakítani, nálam nem forr be ez a seb. Yaya nagy culé volt, még a mostani keretben is az egyik legnagyobb culé lenne. Ja, és jobb, mint Busi, Mascherano. Nem színészkedik, férfiasan játszik. Én várom már , hogy legyen egy blama évünk, kopjon a drukker társaság is (mert az valami szégyenteljes), Pep is elhúzzon, Rosell is tűnjön el meg a Quatar Foundation felirat is. Ez nem Barca, hanem Real B. Azért még mindig ők a saját műfajuk királyai, de zárkózunk fel. Ez nem az a Barca.Fecooo írta:az eneso régi sebeket akar felszakítani...
nem fűzök hozzá kommentárt, lerágott csont...
Köszönöm ezt a kulturált választ...jelwaz írta:Igenis cenzor király, culék culéja! Anyád eredeti foglalkozása: na mit gondolsz? Milyen bálna fszán vagy te pattanás, hogy megmondod ki a culé?dak900 írta:Én is sajnálom Yayat, de azért hülyeségeket nem kéne írni...Egy biztos: Yaya nagyobb culé volt, mint Te...
Köpök rátok, akik vakon, kupák csillogásától szedülve osztjátok az észt! Yaya-val nem lenne ellenfél, mindig mindent megnyernénk? A fenét. Nem kell mindig nyerni. És főleg nem minden áron. Győzni sok féle képen lehet, a miénk tisztességes volt.
Hol a csában voltatok, mikor partiban sem voltunk az első 8 helyért, hanem valami 15 helyen bohóckodtunk? Hol voltatok, amikor a galaktikus madrid mindig mindenhol minket alázott, amikor a Classicon az 1-1-nek örültünk, mint majom a farkának? Hol voltatok Messi és Ronaldinho előtt?
Hát elmehettek a büdös... Legyen 1 vagy 2 idény nagy égés, hogy a magatokfajtát minél távolabb lehessen tudni a Blaugranától. Akik miatt klub olyan útra lépett, ami ugyanaz, mint a Real Madrid. Alig várom, hogy Manchester City drukkerként lásssalak viszont titeket, ahogy a BL forduló után pattogtok, hogy hú, de lealáztatok minket. Akiki mindent meg tudnak magyarázni, akik mindenkit elküldenének, mert nem Barca szint, akik mindenkit leigazolnának.
Hol voltatok mikor Pepet kinevezték? Pep vagy Mourinho oldalán? Jaja, ti Pepet preferáltátok volna.... Kamu! Amit Mourinho most csinál, ugyanazt csinálta korábban is, csak most bssza a csőrötöket, mert neketek kell elszenvedni. De ezt a görényt 90% + támogatta. Mert az mindegy volt mit képvisel, ő volt a sztár, a legnagyobb, és gondolkodás nélkül akartátok...
Aki meg azt hiszi, hogy Yaya miatt van ez, az hülye. Csak egy része a dolognak. Mindennek megvan a maga módja, őt csúnyán küldték el, ahogy másokat is. Nem ezt érdemelték.
Biztos azért mert nagy kedvencem de én abszolút nem így emlékszem rá.Azért nem intézném el ennyivel a játékát.Én több remek meccsére emlékszem mint pocsékra.(eleinte csak remekbe szabott meccsei voltak)És azért egy remek meccshez több kell mint pár szerelés meg pár fejes.Csak egy plusz ember volt a pályán, volt pár szerelése, volt pár fejese, és ennyi.
Igenis cenzor király, culék culéja! Anyád eredeti foglalkozása: na mit gondolsz? Milyen bálna fszán vagy te pattanás, hogy megmondod ki a culé?dak900 írta:Én is sajnálom Yayat, de azért hülyeségeket nem kéne írni...Egy biztos: Yaya nagyobb culé volt, mint Te...
Figyu az biztos, hogy vmi belső oka volt Samu távozásának. Mikor Pep jött már , akkor ki akarta tenni és ugye 1 évre ez meg is történt. Touré eligazolásával nem tudom mi bajotok van? Tény, hogy nagyon jó volt és ma is az, de ő akart menni és nem pénzcsinálásból adtuk el... Ibra meg itt volt 1 évet, nem vált be elment. Ilyen egyszerű az egész. Nem kell ezt túlkomplikálni.zola8787 írta: Mi itt csak okoskodunk, hogy mi miatt ment el Touré és Eto'o, minek kellett 1 évre Ibra, stb... de nem láthatunk bele a dolgokba. Azért drukkolok Yaya-nak, a világ legjobb védekező köppályásának (véleményem szerint)