Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A fizetési sapka egy nagyon jó módszer, de csak a tengerentúlon működik.Pont ezért tartanám hasznosnak egy fizetési,és egy igazolási sapkát.
mert ez nem normális dolog ami a piacon van!
Sehogy nem térül meg. Az soha nem is fog. Nehogy bárki azt higyje, hogy üzleti célból csinálják ezt a sejkek. "Nincs jobb dolguk" és ebben látják a szórakozást. Ha a pénz sosem fogy akkor meg tökmindegy1, hogy mennyi a vesztesége a csapatban.sjd írta:Csak azt nem értem, hogy hogyan fog visszajönni nekik az az 500 millió,amit idáig beleöltek a ManCitybe, miközben az Arsenal +10milliós átigazolási mérleggel tud csak nyereséges lenni. Szóval már ahhoz is egy kisebb csoda kéne, hogy egyáltalán ne termeljen veszteséget a klub.bali 15 írta: Na most gondoljatok bele: egy jól menő focicsapat nagyon sok lét tejelhet. A sikerek révén a világ megismeri a csapatot, a szurkolók elkezdenek a csapat címerével ellátott bögrét,sálat,táskát,labdát,mezt,órát,szappant,tollat,WCpapírt,óvszert,vibrátort venni és így nagy a bevétel. Ez megy a banknak. És ebből a pénzből adják a kölcsöneiket. A mai közgáz óra végetért
Szerintem ez nem befektetés, csak egyszerű játékszer a sejkeknek, mint az aranyozott Ferrari.
Pont ezért tartanám hasznosnak egy fizetési,és egy igazolási sapkát.daffy írta:az igaz,de eddig csak az a csapat költött,akinek a sikerei ezt lehetővé tették. most olyan,mintha lottóznának a csapatok és a sejk a fődíj. bejön a spanyol ligába még 4 ilyen olajos és a real meg a barca mehet a levesbe(nem kis túlzással persze),mert nem fog senki sem versenyezni olajékkal. ha mi azt mondjuk,hogy neymar 40 millió,a city pedig,hogy 150,akkor vajon hova megy?Victor_Valdes írta:Nem fogom megérteni ezt a nagy City ellenességet, a Cheslea ugyan ez..
Az pedig, hogy a nagoyknak joga van eurószázmilliókat kiadni egy egy emberért, mert már "leraktak" valamit az asztalra.. Ők sem rakták volna le pénz nélkül azt a bizonyos valamit az asztalra..
Kellenek ennek a focinak az ilyen City féle csapatok, unalmas a PL-be is mindig ugyan azt a négyet nézni legelöl.
Csak azt nem értem, hogy hogyan fog visszajönni nekik az az 500 millió,amit idáig beleöltek a ManCitybe, miközben az Arsenal +10milliós átigazolási mérleggel tud csak nyereséges lenni. Szóval már ahhoz is egy kisebb csoda kéne, hogy egyáltalán ne termeljen veszteséget a klub.bali 15 írta: Na most gondoljatok bele: egy jól menő focicsapat nagyon sok lét tejelhet. A sikerek révén a világ megismeri a csapatot, a szurkolók elkezdenek a csapat címerével ellátott bögrét,sálat,táskát,labdát,mezt,órát,szappant,tollat,WCpapírt,óvszert,vibrátort venni és így nagy a bevétel. Ez megy a banknak. És ebből a pénzből adják a kölcsöneiket. A mai közgáz óra végetért
az igaz,de eddig csak az a csapat költött,akinek a sikerei ezt lehetővé tették. most olyan,mintha lottóznának a csapatok és a sejk a fődíj. bejön a spanyol ligába még 4 ilyen olajos és a real meg a barca mehet a levesbe(nem kis túlzással persze),mert nem fog senki sem versenyezni olajékkal. ha mi azt mondjuk,hogy neymar 40 millió,a city pedig,hogy 150,akkor vajon hova megy?Victor_Valdes írta:Nem fogom megérteni ezt a nagy City ellenességet, a Cheslea ugyan ez..
Az pedig, hogy a nagoyknak joga van eurószázmilliókat kiadni egy egy emberért, mert már "leraktak" valamit az asztalra.. Ők sem rakták volna le pénz nélkül azt a bizonyos valamit az asztalra..
Kellenek ennek a focinak az ilyen City féle csapatok, unalmas a PL-be is mindig ugyan azt a négyet nézni legelöl.
Sztem ő itt most arra gondolt, hogy vannak olyan csapatok (lásd City), akik pénzen akarják megvenni a sikereket. És ez vhogy nagyon nem szimpatikus pl. nekem sem. Az egy dolog, hogy vannak olyan klubbok (lásd bármelyik nagy klub), akik ugyanezt csinálják, de nekik meg van rá a módjuk, met 1-2 dolgot már letettek az asztalra a futballtörténelem során. A Manszúr sejk előtti korszakban nem tudom, hogy egyáltalán tudja-e vki, hogy a City mikor nyert kupát? Mert nekem fogalmam nincs és sztem nem csak én vagyok így vele.herlius írta:Hát igen, végülis csak egy 1880-ban alapított kétszeres bajnokcsapatról illetve ötszörös kupagyőztesről beszélsz. A Valencia aztán tényleg agyonnyerte magát ezidő alatt. Ez a régi jóbarát hasonlat pedig csak addig lenne érvényes, amíg a belapátolt dollármilliók nem kezdenének el termelni. Onnantól kezdve ugyanis már nem csak Perez bácsi pénztárcája ellen kellene megküzdenünk, hanem a sejkek pénze ellen is. Nem lenne itt semmiféle barátság a Valencia-val, ebben biztos lehetsz. Ettől függetlenül természetesen a PD színvonalának nagyon jót tenne a dolog.bali 15 írta:A Manchester Cityt azért nem szeretik sokan mert egy nívótlan csapat, nincsen semmi múltja. Bár én szeretem hangoztatni, hogy a football azért [auto_cenzúra] mert sok csapat a múltja miatt azt hiszi hogy azt csinálhat amit akar.
De egy feltörekvő Valenciát úgy fogadna mindenki mint egy régi jó barátot.
Hát igen, végülis csak egy 1880-ban alapított kétszeres bajnokcsapatról illetve ötszörös kupagyőztesről beszélsz. A Valencia aztán tényleg agyonnyerte magát ezidő alatt. Ez a régi jóbarát hasonlat pedig csak addig lenne érvényes, amíg a belapátolt dollármilliók nem kezdenének el termelni. Onnantól kezdve ugyanis már nem csak Perez bácsi pénztárcája ellen kellene megküzdenünk, hanem a sejkek pénze ellen is. Nem lenne itt semmiféle barátság a Valencia-val, ebben biztos lehetsz. Ettől függetlenül természetesen a PD színvonalának nagyon jót tenne a dolog.bali 15 írta:A Manchester Cityt azért nem szeretik sokan mert egy nívótlan csapat, nincsen semmi múltja. Bár én szeretem hangoztatni, hogy a football azért [auto_cenzúra] mert sok csapat a múltja miatt azt hiszi hogy azt csinálhat amit akar.
De egy feltörekvő Valenciát úgy fogadna mindenki mint egy régi jó barátot.
Szerintem épp a kiemelet rész miatt kell neki kettő. Lassan minden sejknek lesz egy klubja, akkor már az lesz a trendi, ha kettő lesz.kanty írta:Ez durva.visca el barca írta:arabok![]()
a man city tulaja megakarja venni a valenciat 1000 millio euroert de nem adják neki![]()
behidalok azon ha igaz (azon is h minek neki még1 klub, meg azon is, hogy lehet egy ekkora ajanlatot visszautasitani - foleg annak tudataban, hogy mekkora tartozás van denevéréknél)
http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... ncia_City/
Az még érthető lenne, ha jönne egy "másik" arab és megakarná venni, űgy tűnik arra felé már csak az menő akinek van egy top klubja.DE, h minek kell kettő?!
Amúgy ha nagyon megakarja venni, akkor meg is veszi, van az a pénz...
Hát nem tudom, nekem annyira nem hiányzik mégegy City spanyolhonban is.MessiFan írta:Ezt bizony én is elfogadnám az általad említett tartozások miatt, és mert jót tenne a spanyol bajnokságnak ha megerősödnének a csapatok a Barcán és a Realon kívül.
Ezt bizony én is elfogadnám az általad említett tartozások miatt, és mert jót tenne a spanyol bajnokságnak ha megerősödnének a csapatok a Barcán és a Realon kívül.visca el barca írta:arabok![]()
a man city tulaja megakarja venni a valenciat 1000 millio euroert de nem adják neki![]()
behidalok azon ha igaz (azon is h minek neki még1 klub, meg azon is, hogy lehet egy ekkora ajanlatot visszautasitani - foleg annak tudataban, hogy mekkora tartozás van denevéréknél)
Ez durva.visca el barca írta:arabok![]()
azért nem mindegy h atveszel egy kész játékrendszert, amit X éve jatszik egy klub, vagy átveszel egy olyan csapatot, ahol minden edzo mást akar játszatni és nagy a káoszzola8787 írta:Miért gondolod ezeket? Akkora zsákbamacska nekik, mint annó nekünk volt Pep. Annyi különbséggel, hogy nálunk bármelyik edző bajnokcsapatot "csinált" volna a Barcából... Pep se tudna várat építeni a másik 2 csapatnál.visca el barca írta:molina? vele sem lesznek kijjeb a vízből...![]()
az atleticonál meg simeone lett az uj edző... ehhez is kb annyit tudok hozzászolni mint egy kommentelo a nso-n: torrentével is többre mentek volna
gyanitom, hogy egyik edzo sem éri meg a következő idényt.
Miért gondolod ezeket? Akkora zsákbamacska nekik, mint annó nekünk volt Pep. Annyi különbséggel, hogy nálunk bármelyik edző bajnokcsapatot "csinált" volna a Barcából... Pep se tudna várat építeni a másik 2 csapatnál.visca el barca írta:molina? vele sem lesznek kijjeb a vízből...![]()
az atleticonál meg simeone lett az uj edző... ehhez is kb annyit tudok hozzászolni mint egy kommentelo a nso-n: torrentével is többre mentek volna
gyanitom, hogy egyik edzo sem éri meg a következő idényt.
Én is csíptem, de nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz edzőként. Ugye ez más pálya, nem tudom, hogy mennyi rutinja van ebben a szakmában, de majd meglátjuk. Mindenesetre kell a tűzoltás a süllyedő tengeralattjárón!Fecooo írta:a bajnok Atletico és a SuperDepor kapusa, bírtam az öreget, jó kapus volt
a bajnok Atletico és a SuperDepor kapusa, bírtam az öreget, jó kapus voltLionel85 írta:Garrido helyére Molina kerül a kispadra a Villarrealnál, aki egykoron az Atlético és a Deportivo kapusa volt.
Nekem nemrég egy ilyen jutott eszembe, szintén a Barça alapján:Barcaforever írta:Az Eb-n megnéznék egyszer egy Casillas - Ramos,Puyol,Piqué,Capdevilla, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta - Mata,David Silva,Fabregas vagy Villa.
Egy "Barcás" felfogásban, ahol D.Silva árnyék 9-es játszana.Sztem eredményesek lennének.