Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen felnevettem ja, bocs, mégsem. Már akartam ajánlani hogy menj beszélgess vkingával/krokodillal az élet nagy dolgairól.zola8787 írta:Jöjjön már Messi!!!! Túl keveset futnak a fiúk! Ja, bocs, ne jöjjön...
Barca v. Real szobába is elsütötted már egyszer hogy Messi nem fut és most is. Bal lábbal keltél ma?zola8787 írta:Jöjjön már Messi!!!! Túl keveset futnak a fiúk! Ja, bocs, ne jöjjön...
Mikor a fogalmatlanság önbizalommal párosul ugyebár.janesz25 írta:
Már bocs, de nem tudtam elmenni a hozzászólásod mellett, akkora butaságot írtál. Valóban igazad van, több tapasztalatlan játékos van a pályán. Pont ezektől a játékosoktól várnám el, hogy 42X oda vissza szántsák fel a pályát egy ilyen meccsen. Mit gondolnak, hogyan fognak az eslő csapatba bekerülni.
Már megbocsássék, de ez a Barcelona. Nem gondolnám, hogy elég a mezeket kiküldeni a pályára. még ha az első meccs-, akkor is.
Jelentős javulást várok a 2. félidőben.
Pedro lőtt egyszer amit kitoltak, meg a flipper ami majdnem gól lett.Messidona10 írta:Rendben van, hogy 4-0, meg papírforma, na de azé...Helyzet sem volt, de tényleg. Egy kapura lövés sem. Nem lepődnék meg, ha Messivel kezdődne a második félidő.
Csak mi köze van ennek a kezdőnek a Madrid elleni csapatunkhoz? Max a mez lesz ugyan az.CsacsMate írta:Szerintetek lesz az idei szezonban 8 classico?Kicsit unalmas lenne -.-''
Ezzel a játékkal még a jövő heti is veszélybe kerülhet, ha bemákolnak egy gyors gólt..
Már bocs, de nem tudtam elmenni a hozzászólásod mellett, akkora butaságot írtál. Valóban igazad van, több tapasztalatlan játékos van a pályán. Pont ezektől a játékosoktól várnám el, hogy 42X oda vissza szántsák fel a pályát egy ilyen meccsen. Mit gondolnak, hogyan fognak az eslő csapatba bekerülni.lluisllach89 írta:Szó sincs tökölésről, mit várunk bőven belefér ha 4-0 volt a first leg.
Amúgy mit várunk ha ennyi tapasztalatlan játékos van a pályán? Lehet valaki szuper tehetséges, meg nem is feltétlen kell hibáznia, de nincs az a rutin ami ahhoz szükséges hogy kezeljen egy gáz szitut.
És most volt egy Fontás, Montoya, Sergi Roberto, Cuenca négyes. Nem feltétlen hibásak, de együtt nem adnak annyit a csapatnak...
Ez már várható volt...nagyon gyenge a védelem és mintha Abidal se a régi lenne.(+ még a támadáson is kéne csiszolni :/ )Ilúvatar írta:szép kis eladás volt, Macsi...