az olaszok honnan tudnának ilyent...
Az olaszok megírják, hogy egy spanyol edző távozik a katalán csapattól ha nem igazolnak Portugáliából brazil csatárt

csak én érzem, h hápog?Robcsyy írta:A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint Pep Guardiola ahhoz a feltételhez kötötte szerződése meghosszabbítását a Barcelona csapatánál, hogy a klubvezetés leigazolja Hulkot, a Porto brazil csatárát.
Guardiolát az Internazionale és a Milan is csábítja, nem csoda, ha Olaszországból érdeklődéssel figyelik a remek edző sorsának alakulását.
Akkor valószínűleg jönni fog Hulk. Guardiola nagyon jó edző, szerintem inkább megveszik Hulkot, minthogy hagyják elmenni Guardiolát. Azért nem fogja olcsón adni a PortoRobcsyy írta:A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint Pep Guardiola ahhoz a feltételhez kötötte szerződése meghosszabbítását a Barcelona csapatánál, hogy a klubvezetés leigazolja Hulkot, a Porto brazil csatárát.
Guardiolát az Internazionale és a Milan is csábítja, nem csoda, ha Olaszországból érdeklődéssel figyelik a remek edző sorsának alakulását.
Biztos vagyok benne, hogy bárki a B-ből meg tudná azt csinálni a padról amit Keirrison. És abban is biztos vagyok hogy Pep is így gondolja.shutterisland írta:most, hogy villa és afellay sem bevethető, a padra simán le lehetne ültetni keirisson-t, az egy dolog, hogy nem váltotta meg sehol a világot, de ki tudja, lehet a mi focink feküdne neki, és jó lenne.
pénzt nem adnék érte nyilván, de ha már a miénk, és visszajön télen, a semminél jobb lenne.
megnézném a "B"-ben is, de állítólag ott nem játszhatna...mert az első csapattal van szerződve.
7ember,amiből 2 védő 1 kp egy formán kívűl, egy meg újonc. Engem nem nyugtat meg.Initom írta:2 oldalt tele hánytatok, feleslegesen...
Két rövid gondolat:
1. A hír az NSO ról van
![]()
2. hihetetlen mennyire nem bíztok a B csapatban.
Minek előre ember? Felesleges. Messi,Pedro,Alexis. Cuenca teljesen jó,nagyon ügyes,gyors, Pedro feelingje van![]()
+
Adriano,Iniesta,és ha kell Daniel Alves. Ez így 7 ember. Elég?
No para.
Az előttem szólóval értek egyet, ez a két egyéniség egy csapatban nem fér meg, továbbá szerintem Neymar elmegy ott a brazil bajnokságban mint "ügyeletes bohóc", de a spanyol bajnokságban nem hinném, hogy sokra vinné, persze ez csak az én saját véleményem.davi10 írta:Hát pont nem. Van egy mondás : Két dudás egy csárdába nem fér meg...Memack írta:Szerintem david villa egy kulcs játékos a csapatban és az egyik kedvencem.De ha lehet pótolni akkor a megoldás Neymar-ugyanazon a poszton játszik és szerintem még jobb is mint Villa,előbb utóbb neymar a csapat játékosa lesz(remélem minél hamarabb)DE gondoljatok bele micsinálna ez a két mágus elöl Neymar és Messi legyőzhetetlenek lennének
Egyikük sem (főleg Neymar nem) egy kimondott csapatember, és ott menne a rivalizálás, hogy most ki a nagyobb mágus.
Mert ha együtt játszottak volna évekig, együtt nőttek volna fel, mint pl. Xavi és Iniesta, akkor nem lenne baj, de ismerjük a brazilokat.
Nem kell egyenlőre Neymar. Sőt sztem Senki nem kell, ha meg tudjuk tartani Cuencát.
Hát pont nem. Van egy mondás : Két dudás egy csárdába nem fér meg...Memack írta:Szerintem david villa egy kulcs játékos a csapatban és az egyik kedvencem.De ha lehet pótolni akkor a megoldás Neymar-ugyanazon a poszton játszik és szerintem még jobb is mint Villa,előbb utóbb neymar a csapat játékosa lesz(remélem minél hamarabb)DE gondoljatok bele micsinálna ez a két mágus elöl Neymar és Messi legyőzhetetlenek lennének
Youtube-on tudok neked Savioláról összeállítani olyan videót, h aranylabdát adnak neki.Memack írta:Nem tudom ki az aki azt írta hogy hülyeség Neymart felhozni a témában Maouludáról igaz az semmit nem ér de Neymar az egy fantasztikus klasszis és még az is könnyen lehet hogy nagyobb tehetség mint messi(szóval az a hülyeség hogy nem veszitek komolyan Neymart.....kell a barcának 19 évesen ekkora zsenit még nem láttam játszani de ha nem hiszitek el ajánlom figyelmetekbe a youtubon a videóit
Nem hittem, hogy Maloudat lehet überelni, de ezen hozzászólás után köszönöm, de több kérdésem nincs. Félek írni.Memack írta:Nem tudom ki az aki azt írta hogy hülyeség Neymart felhozni a témában Maouludáról igaz az semmit nem ér de Neymar az egy fantasztikus klasszis és még az is könnyen lehet hogy nagyobb tehetség mint messi(szóval az a hülyeség hogy nem veszitek komolyan Neymart.....kell a barcának 19 évesen ekkora zsenit még nem láttam játszani de ha nem hiszitek el ajánlom figyelmetekbe a youtubon a videóit