Általában sztoikus nyugalommal fogadom a pontvesztéseket is (lehet ezt a körülöttem levők másként gondolják persze

), de tegnap felhúztam azért magam alaposan.
Nem tudom, hogy most örüljek a félig teli pohárnak, vagy dühöngjek a félig üres miatt... mert hát felfoghatjuk ezt úgy is, hogy már otthon IS szenvedünk, másrészt úgy is, hogy egy rosszul játszó csapat fel tudta magát rázni végre és eredményes tudott lenni.
Senki teljesítményével nem vagyok elégedett, talán Valdes akivel kiegyezek, a gólokban nem volt nagy hibája, amúgy meg védett ahogy kell. Voltak páran, akik felszívták magukat, de nehéz elfelejteni a 2-2-ig mutatott pontatlan játékot.
Látom szidtátok itt Cuencát, véleményem szerint nem volt se jó, se rossz, nagyon kevés labdát kapott, igaz azokat sem használta ki tökéletesen. Mindazonáltal nem hiszem, hogy amikor a komplett banda rosszul teljesít, akkor pont a tartalékoktól felhozott rutintalan kölyköt kell kipécézni, mikor [auto_cenzúra] épp az aranylabda nyertese és dobogósa is, vagy éppen Mascherano, de sorolhatnám, mert mindenkinek voltak durva hibái.