Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Subinho
Director del Fútbol

2012.01.18. 18:52:08

Bojár írta:Sziasztok! Láthatom-e valamelyik TV-n a mai meccset?
Köszi a választ.
Bojár
Jobb fent: Következő meccsek... amíg beírod, elolvashatod... :wink:

Január 18. Szerda (22:00)
Király Kupa negyeddöntő
TV: Digi Sport
Bojár
Barça C

2012.01.18. 18:46:49

Sziasztok! Láthatom-e valamelyik TV-n a mai meccset?
Köszi a választ.
Bojár
barcalaci84
Jugador d'estrella

2012.01.16. 18:10:41

megnéztem újra a meccset és furcsamód nekem úgy tűnt , hogy most a 2-0 után egyáltalán nem éreztem a visszaállást , fásultságot , lazsálást mint amiről többen írtatok , mentek a fiúk a harmadik gólért, persze valamelyest nyugodtabban, hisz úgy tűnt biztos az előny...Nem éreztem ,hogy emiatt egyenlített volna a Betis...viszont dícsérném a Betist mert helyenként meglepően ügyesen hozták ki a labdkat, tartották meg őket
Nagyon lebecsüli itt mindenki a spanyol kicscsapatokat , viszont ezek a jószerével ismeretlen játékosok sokkkal ügyesebbek szerintem , mint az angol bajnokság játékosainak fele...
az egyenlítés után viszont látszott , hogy itt a világ talán legjobbjai hip-hop összeroppantják őket...
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.16. 17:38:07

Nem volt egyszerű meccs, a Betis előtt tényleg le a kalappal, még 10 emberrel sem adták fel. Ők kiadták magukból a maximumot, mi nem és ennek köszönhető a szorosabb meccs.

Egyrészt valószínűsíthető hogy tényleg a szokásos hullámvölgyben van a csapat, amikor kicsit fásultabbak vagyunk, főleg fejben! De az is érzékelhető hogy gondok vannak a mentalitással is. Nem annyira hogy kongassuk a vészharangot, de egy apró kis "lustálkodás" szerintem megfigyelhető folyamat, ugyanakkor nem aggódok (az viszont tény hogy idegesít :) )emiatt különösebben, mert Pepnél valahogy nem tudom elképzelni hogy hagyja teljesen elkallódni a csapatot.
Egy kicsit leeresztettünk, de alapvetően nincsen nagy gond, ki fogunk jönni mint eddig minden évben ebből a rosszabb periódusból!

Jövőhéten Malaga, nem lesz könnyebb dolgunk mint tegnap este!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2012.01.16. 16:09:26

Cuencat szerintem sem kellene most szidni. Az első félidőben jóformán levegőhöz sem jutott, ahogy labdát kapott már 3-4 ember volt körülötte, nagyon figyeltek rá.
Nem kizárt, hogy mostanság döbbent rá, hogy a Barca "nagy" csapatában játszik, és ez mekkora elvárásokkal és felelősséggel jár. Lehet, hogy most, képletesen szólva, remeg a térde.
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) ;-)
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.16. 12:28:44

Ne felejtsék el a kedves Cuencát szidók, hogy egy fiatal játékosról akarjátok levenni a kereszvizet. Egy fiatal játékosról, aki most robbant be és még nem lehet tőle elvárni az egyenletes, jó teljesítményt. Igazságtalanok vagytok!!!

A meccsről pedig annyit, 2-2 után is biztos voltam a győzelemben, hazai pályán egyszerűen nem tud ez a csapat pontokat hullajtani (kivéve Sevilla), annyira még nincs gyenge formában. Én pozitívan látom a jelenlegi helyzetet és a szokásos januári-februári hullámvölgynek tudom be ezt a nem éppen világklasszis formát a csapatnál.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.16. 11:57:31

Küzdeni kellett, küzdöttek, nyertek. Ez viszont egy jobb csapat ellen már nem fog menni még a camp nou segítségével. Mérhetetlenül mérges vagyok Abidalra és Mascheranora, mert az utóbbi időben valami kegyetlen rosszul játszanak. Ha nem lenne a BusiXaviIniesta középpálya ez a Barcelona sehol sem lenne. Össze kell kapnia magát az egész csapatnak és úgy hozzáállni minden meccshez mint egy clásicóhoz és rommáverni mindenkit mert meg tudják csinálni.
Vamos! Innentől a vendég meccseken vért izzadva lőjenek 10 gólt vagy 1-et, de nyerjenek!
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.16. 11:09:14

Én úgy gondolom a következő 5 bajnokin el fog dőlni a sorsunk.Ha a köv 2 hazai meccset és 3 vendég szereplés után mindenhonnan elhozzuk a 3 pontot akkor partyban vagyunk abszolut, ha most nem áll össze mentálisan a csapat, akkor sztem elvéreztünk tényszerűen.

Nekem sokszor ez a kiugróan jó és néha pedig a koncentráció teljes hiányát látva a 2006/2007-es szezon köszön vissza. :roll: Bár ne legyen igazam.
Kép
d
Entrenador del Barça

2012.01.16. 10:57:56

Általában sztoikus nyugalommal fogadom a pontvesztéseket is (lehet ezt a körülöttem levők másként gondolják persze :D ), de tegnap felhúztam azért magam alaposan.

Nem tudom, hogy most örüljek a félig teli pohárnak, vagy dühöngjek a félig üres miatt... mert hát felfoghatjuk ezt úgy is, hogy már otthon IS szenvedünk, másrészt úgy is, hogy egy rosszul játszó csapat fel tudta magát rázni végre és eredményes tudott lenni.

Senki teljesítményével nem vagyok elégedett, talán Valdes akivel kiegyezek, a gólokban nem volt nagy hibája, amúgy meg védett ahogy kell. Voltak páran, akik felszívták magukat, de nehéz elfelejteni a 2-2-ig mutatott pontatlan játékot.

Látom szidtátok itt Cuencát, véleményem szerint nem volt se jó, se rossz, nagyon kevés labdát kapott, igaz azokat sem használta ki tökéletesen. Mindazonáltal nem hiszem, hogy amikor a komplett banda rosszul teljesít, akkor pont a tartalékoktól felhozott rutintalan kölyköt kell kipécézni, mikor [auto_cenzúra] épp az aranylabda nyertese és dobogósa is, vagy éppen Mascherano, de sorolhatnám, mert mindenkinek voltak durva hibái.
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.01.16. 09:45:21

Nagyon megijedtem az egyenlítésnél, elég sokszor megtréfál minket a Betis.
(pl. abban az évben, amikor jobb gólkülönbséggel lett bajnok a Real vagy éppen tavaly a kupában.)Szerencsére a fiúk összeszedték magukat és higgadtan tudtak játszani, ez kell a sikerhez. Nem igazán voltam elégedett egy-két játékos teljesítményével. Számomra Iniesta volt a legnagyobb csalódás tegnap: pontatlan passzok(az ő szintjén ez idegesítő tud lenni), határozatlanság, bizonytalanság, labdaelvesztések. Cuenca egyre kezd távolodni a szívemtől. A kupameccsen is látszott, hogy nem az, aki az elején volt: valamelyest elkényelmesedett, ő akar irányítani, önző és eredménytelen a játéka, Pep fel kéne őt rázza. Messi megint 2 gólt lőtt, de ezen kívül nem csinált sok mindent, picit el van kényelmesedve. :) Remélem a Real ellen nagyobb lesz az összpontosításunk, mely sikert fog eredményezni.
més que un club
Subinho
Director del Fútbol

2012.01.16. 08:36:10

nos, a tegnapi meccshez néhány gondolat:
kicsit megilyedtem az egyenlítő gól után, azt hittem megint jön ami az espanol meccsen volt... hál'istennek nem ez lett!!!
mindenki pánikol, hogy nem úgy játszott a csapat, szerintem meg egyszerűen nem állhat be mindenki a kapuja elé és nem lehet minden meccsen 70% labdabirtoklással 4-5 : 0 -ra nyerni!!! ez a normális, amikor harcolni, küzdeni kell és meg kell nyerni a meccset!!!
a riporter meg nem értem miért szapulta ennyire a csapatot, főleg Alexist, hogy ez nem az ő meccse!!! szerintem nagyon akart, 2 gólpaszt adott (mégha az első nem is egyből lett gól, hanem a kapufa után...) és ő lőtte a 3. nagyon fontos gólt!!! ha nem ő van akkor ott, hanem bárki más, akkor meg sem próbálják onnan ellőni, hanem bepassz...
Cuenca meg egyszerűen az ég adta világon semmit nem mutatott!!! miontha pályán sem lett volna!!! Cesc szokása szerint néha nagyon eltűnt, de sokszor nagyon hasznos volt!!! Xavi és Ini pedig a azokásos tanári... :9
és Puyol is megkapta a szezonban az első sárgáját... biztos nem tudott miatta aludni!!! :):):)
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.01.16. 07:57:04

Jó szokásunkhoz híven, 2-0-nál elkényelmesedtünk, és az első bekapott gól után sem pörögtünk fel igazán. Hála istennek a második bekapott gól után ezt újra megtettük, és végül sikerült kiharcolnunk a győzelmet. A tegnapi meccsen Xavi hozta a tanári formáját, remek passzokat osztogatott a védők mögé, a Real ellen is hasonlókat várok tőle. Emellett még talán Iniesta játékát emelném ki, ha még valakijét ki kellene.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.16. 00:07:16

Kép :lol: :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.15. 23:44:40

szeretem az ilyen meccseket, főleg ha még nyerünk is a végén.

kellett már egy ilyen győzelem is.

mostantól pedig irány a bajnoki cím!

Visça el Barça y Visça el Catalunya!
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.15. 23:35:11

Végre.

Ez volt az óhajom. Szenvedjünk egyet, de ha kell, akkor már hazai pályán. Haraptunk az elején mint a Sociedad ellen, és ahhoz a meccshez hasonlóan, ki is adtuk a kezünkből az előnyt. Viszont felálltunk és megint haraptunk.

Tetszett, mert fordulatos kis meccs volt. A bírót összegezve, egyszer sújtott minket, egyszer nekünk kedvezett, kár vitatni. DE! Már megvolt a meccs, nem is/nem csak Abidal kezezése volt zavaró, mert elvenni se tudta a kezét, de nem befolyásolta a labda menetét, ellentétben a Betisessel, szegény úgyszintén nem tehetett róla. Csak előtte meg elvettek tőlünk egy tizit ugyebár.

A legjobb Alexis volt, Cesc illetve Messi a két gólja ellenére gyenge volt. Szerdán a 2-1 előtti illetve a 2-2 utáni fázist szeretném látni.

Szép volt fiúk!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.15. 23:34:12

Hétközben Madrid, és utána Málaga idegenben. Kíváncsi leszek mit játszunk ellenük, most kikaptak idegenben a Gijontól.. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Varatrix
Director del Fútbol

2012.01.15. 23:31:44

Nekem tetszett ez a meccs! Ha nem is volt a szokásos darálás, de bebizonyították hogy tudnak küzdeni és ez nagyon fontos egy Real ellen!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.15. 23:30:54

Hihetetlenül izgalmas és jó meccsen vagyunk túl.

A csapat szempontjából viszont hamar el kéne felejtenünk a 12. és az 55. perc között nyújtott teljesítményt, mert megint látszott, hogy a játék csak akkor megy, ha nem rúgunk gólt. Viszont az ezt követő pörgéssel simán felvesszük a versenyt a Reallal.
A 3-4-3-mal szemben még mindig megvannak a fenntartásaim, az egyenlítő gól ismét megmutatta a hibáit, ugyanakkor egyszerre visszariasztó és bátorító, hogy idáig csak a Madrid ellen jött be nagyon.
Cuenca meg az utóbbi hónapok ajnározásai ellenére ma megmutatta, hogy azért még messze van Pedrotól. Messi, Busquets nagyon sok labdát elszórtak, viszont Sanchez, Iniesta, Xavi nagyon élt, Fabregas meg elképesztő védőmunkát csinált.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.01.15. 23:33:31-kor.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.15. 23:30:21

A 2-2 utáni meccsből kell kiindulni, mert így kumma nehéz lesz. A támadójátékunk ma nem volt az igazi hiába rúgtunk négyet.
Akik pedig azt mondják, hogy a bírókkal nem kell foglalkozni, hát...
Szerdára ezt elfelejteni és győzni kell.
PriNcE27
Jugador del Barça

2012.01.15. 23:28:42

Nah ez a meccs alatt egy csomó ideget ettem... :evil:
a mai bíró egy szánalom volt, na meg a játékunk baromira bírt idegesiteni, az a pocsék játék, az a sok eladott, elhullajtott labda az idegeimre ment
Na mind1, a legfontosabb, hogy megszereztük a 3 pontot ezzel együtt is :wink:
VISCA EL BARCA :!:
Andris
Adminisztrátor

2012.01.15. 23:28:15

Szerintem egyáltalán nincs igazad, Cuenca nem rossz volt, hanem nem volt játékban. És ahogy én láttam, önhibáján kívül.

Azért ma is belefért ellenünk egy kapitális bírói hiba. Nem csoda hogy a kis nyugis Iniesta így reklamált utána. Én sem hittem a szememnek, annyira egyértelműen bent volt, és annyira egyértelmű szabálytalanság volt. De a lassítás volt végképp kétségbeejtő, hátsó kameraállásból az látszott, hogy a bíró pár méterre onnan minden takarás nélkül tökéletes szögben és tisztán követhette a dolgot, és az is látszik hogy azt is nézte pontosan.
A világon semmi nem zavarta, baromi közel volt, tökéletesen tisztán láthatott, és látott mert nézte. Még csak azt se lehet mondani hogy nehezen megítélhető volt, mert olyan iszonyú gyorsan történt. Egészen hihetetlen, és nagyon furcsa.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.15. 23:28:04

Remélem mindenki ebből a meccsből levonja, hogy a Madrid ellen sanszunk sincs ugye?! A Betis mindig is vért követelt tőlünk, Rijkaardnál 2-3 oda, Pepnél is megszenvedtünk első évében, most is. A lényeg, hogy behúztuk és koncentrálhatunk a Madridra. Visca Barca!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.15. 23:27:15

A legfontosabb a 3pont megvan, messze menő következtetéseket nem lehet levonni a meccsből a rangadó előtt!Az viszont nagyon nem tetszett, hogy rengeteg üres területet biztosítottunk, s rugdosták be oda a labdákat, ezidáig ezzel nem volt gond!És a gólok is olyan buta hibákból votlak, hogy nem igaz!
Cuenca-t sajnálom tényleg nem mozgott rosszul, de kevéssé vették bele az előre játékba!Iniesta nagyon jó volt, s Xavi is hozta ami kell!Innentől lehet ölni egymást szerdán jövünk Bernabeú :lol:
Kép
Kép
Kép
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.01.15. 23:25:24

hát 4-2!
Pontatlan, flegma csapatot láttunk ma.
A védelem hihetetlenül megingott és még a 2-2 is nehezen térített észre minket.Alexisnek viszont elmondhatunk egy pár imát!
Nagyon fontos gólt szerzett plusz a másfél gólpassza se elhanyagolandó.
Cesc, Abidal gyenge volt, Cuenca meg nem sok vizet zavart.

A szerdai Real elleni kupameccs miatt, már most nagyon rossz előérzetem van... :roll:
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.15. 23:24:21

Vicc ahogy a bírók állnak mostanában a Barcához... Most aztán ugathat murinho... :twisted:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése