2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én annyira nem várom...ab1daL írta:4-2-3-1 nem biznic Madridban úgy néz ki, inkább arra mennek megint, hogy kihúzzák 0-0-al, aztán majd a visszavágón rúgnak egyet és tovább jutnak. Alig várom Pepe faultokat.
Casillas (1)Leomessi14 írta:Pedig ez a hivatalos!
Mint egy tál krumplinak...socio66 írta:hát márpedig ez a hivatalos.
úgy tűnik visszatérnek a három vkp-s játékhoz,remélem azért nem lesz nagy daráló,mert pepének és lassnak összesen nincs annyi esze mint egy tál krumplinak.
Mundo-n olvastam. Szerintem hivatalos.lluisllach89 írta:Forrás?S.Agüero írta:Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentrao, Lass, Xabi, Pepe, Ronaldo, Higuaín y Benzema.
Ez így meredek lenne, de örülnék neki, nem akarom elhinni hogy ez lesz a kezdő.
Forrás?S.Agüero írta:Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentrao, Lass, Xabi, Pepe, Ronaldo, Higuaín y Benzema.
és nem is színészkedik annyit mint DM (remélhetőleg )Bob_Marley írta:Nem olyan biztos, hogy ez nekünk jó, mert Callejón jóval többet tud védekezni, s agilisabb mint DM!Azért lassan már csak 2 óra a meccsi, gólt kell lőni, s akkor nincsen gond (persze hátul sem a mostanában megszokott "ügyeskedéseket" kellene csináljuk...)!Idegenben lőtt góllal tovább lehet, s kell is menni!visca el barca írta:könyen elképzelheto h di maria nem tolja és helyette callejon lesz kezdo...
Na hajrá