2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bocsi! Megkövetlek! CSak most láttam a smileyt a végén.Atomot Nekik! írta:Daffy: Ilyen nehéz a felfogásod...?
Ilyenkor sajnálhatjuk (ami amúgy azért érthető),hogy idegenben nem tudunk felpörögni,és ez egy időben igaz a bírók teljesítményére is. E kettő következménye,hogy egy nálunk gyengébb alakulat 5 ponttal vezet előttünk.Replay írta:Megint mit csináltak...
Nem találok szavakat. Szégyen ez a madrid, nagyon nagy szégyen.
Ha te a legnagyobb ellenfeleddel játszanál és vesztésre álnál... kicsit nem lennél ideges? Szerintem te is durván játszanál. Amúgy is mért sírsz? Megkapta a sárgáját? Meg. Akkor?Sándor_is írta:Carvalho is... hogy ez a csapat mennyire nem tud tisztességgel veszíteni?!!! Iszonyú.
na,megkaptuk az imf hitelt?Atomot Nekik! írta:Istenem! Erre vártunk!!!!
én tudtam, h undorító bíró... mi kapjuk sorban a sárgákat, ezek meg törnek, zúznak...Atomot Nekik! írta:Ahogy már másutt is leírtam, elég sok külföldi oldalon Muniz Fernandezt a Real patrónusának tartják. Eddig fényesen beigazolódik. (Forduljon fel...)
Újabban ahhoz, hogy a Realtól kiállítsanak valakit, már meg kell ölniük, de minimum megnyomorítaniuk valakit a pályán.