Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én vagyok, de írd már le mi a neved a játékban légyszivargaakos írta:Követtem az előző bajnokságokat, szóval tetszik az ág.
De persze nem hiszem, hogy sima lenne az út a döntőig. (sajnos elég hullámzó vagyok, eddig viszont kétszer jó napom volt)
Ma am játszhatunk ferninho! 5 után mondjuk, max 8-fél9ig. Írd légszíves hogy jó-e és ha igen akkor pontosan mikor.
Okés, megpróbálok lenni akkor 7 után...P.U.Y.O.L. írta:Ma már nem valószínű, hogy ráérek, de holnap kb. 7-től már leszek.
szerintem is, de a kérdés, h Ozsi benne van-e ebben.vargaakos írta:Kész a mi csoportunk is. Mehet az 5-0 shutterrel. Nyertem most is 5-1-re. Így én vagyok az első, Ozsi a második ha jól tudom.
nektek nincs egy sem.ferninho írta:amúgy most hogy állunk? hány meccs van még hátra a csoportkörtből?
csak nyugi, altattalak.P.U.Y.O.L. írta:Igen! Nekem igen tréfás lesz a következő meccsem.S.Agüero írta:Puyol várlak az elődöntőben!![]()
persze, csak ha minden jól sikerül neked, mert ahogy látom egy Vargaakos - Ozsi párosból kapsz ellenfelet, ami nem lesz könnyű.![]()
Mindenesetre imádkozz, hogy kiessek, mert ha jól emlékszem az utóbbi 6-7 összecsapásunkból nem jöttél ki jól...![]()
(persze, amilyen szerencsém van most kapnék ki tőled...)
PrEdAtOr65913Nem latlak, amugy Predator es egy csomo szam
Igen! Nekem igen tréfás lesz a következő meccsem.S.Agüero írta:Puyol várlak az elődöntőben!![]()
persze, csak ha minden jól sikerül neked, mert ahogy látom egy Vargaakos - Ozsi párosból kapsz ellenfelet, ami nem lesz könnyű.
Nem latlak, amugy Predator es egy csomo szamvargaakos írta:Mi a nicked? nem jelni h kihívszLeomessi14 írta:rednbenvargaakos írta:Leomessi14 hívj ki és mehet!
rednbenvargaakos írta:Leomessi14 hívj ki és mehet!
grat, a mai szerencsém mellett szinte esélyem sem volt, ami már Fecooo ellen is kísértett az hihetetlen...S.Agüero írta:nah, megvolt az első komoly meccsem, nehézkesen, de behúztam.![]()
Matyi 6 - 4 Messiboy19
Köszi a játékot!
Krisztinv11S.Agüero írta:Tőlem is...Messiboy19 írta:Tőlem mehetS.Agüero írta:Oké!
Akkor 18:15kor várlak!
mi a neved?