2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
davidvilla007 írta:PIQUE HELYETT????!!!!!!
Cali írta:Én a játék hevében se mondok ilyet a kedvenc csapatom játékosaira...Dzsukela írta: Nem kell komolyan venni, a játék hevében mondtam...
Hány 170 cm-nél magasabb játékosunk van?
Én a játék hevében se mondok ilyet a kedvenc csapatom játékosaira...Dzsukela írta: Nem kell komolyan venni, a játék hevében mondtam...
Hány 170 cm-nél magasabb játékosunk van?
Cali írta:Vörös rohangáló törpök? Ezt, hogy érted?Dzsukela írta:Messi halovány, de amikor villan, a többi vörös rohangáló törpe nem tudja átvenni a albdát(alap!)
nem néztem a meccset,a hétközben még ha jól tudom teremben edzett. sahin nem sokat játszott,gyakorlatilag az eleje óta sérültrobertfcb írta: nem carvalho adott most gólpassz kakának? sahin hány percet játszott a madridban? 0?
nem carvalho adott most gólpassz kakának? sahin hány percet játszott a madridban? 0?daffy írta:carvalho,khedira,sahin,di maria...G.Gabe írta: A Realnak meg rohadt nagy mázlija van, hogy nincsenek sérültjeik.
talán mer nem az a dolga??Dzsukela írta:Nekem Busquets játéka már rendkivül unalmas...semmi komoly, tologat, lemerem fogadni hogy pályafutása során nincs 5 gólpassza...
carvalho,khedira,sahin,di maria...G.Gabe írta: A Realnak meg rohadt nagy mázlija van, hogy nincsenek sérültjeik.
guardiola nagyszerű húzása. az összes védővel csatárt akar játszatni...csababarca írta:Alves meg nem értem miért rohangál középcsatár pozícióban...érthetetlen.
Vörös rohangáló törpök? Ezt, hogy érted?Dzsukela írta:Messi halovány, de amikor villan, a többi vörös rohangáló törpe nem tudja átvenni a albdát(alap!)