Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most az jön,hogy de ronaldo hányszor próbálkozhat..TBone írta:Azt hiszem ezentúl hitelüket vesztik az olyan dumák, hogy bezzeg ronaldo x büntetőt rúgott, azért van ennyi gólja. azokat is be kell lőni. lásd messi![]()
![]()
Videobíró a megoldás, max 3-4 esetet nem lehet eldönteni egy meccsen, az meg + fél perc lenne egyenként, nem is értem.daffy írta:a bíráskodás gyenge,nem számít,hogy real,barca vagy qpr. ezért sem értem,hogy miért bírózik hol ez,hol az az oldalmadridronie írta:Pinto --> óriási VICC!
Mondjuk előző években nem lehetett rá panasz, megoldotta, ha dolga volt. De most már tényleg gyenge, a Madrid ellen is kritikán aluli volt, most is.csababarca írta:szép hagyomány ez, de Pintoval bármilyen csapat ellen kiállni öngyilkosság.madridronie írta:Pinto --> óriási VICC!
szép hagyomány ez, de Pintoval bármilyen csapat ellen kiállni öngyilkosság.madridronie írta:Pinto --> óriási VICC!
a bíráskodás gyenge,nem számít,hogy real,barca vagy qpr. ezért sem értem,hogy miért bírózik hol ez,hol az az oldalmadridronie írta:Pinto --> óriási VICC!
Mert az 5-0-nál bizony az megsemmisült.daffy írta:ha addig tartja a 7 pontot,akkor nem tudtok annyit lőni,hogy leomoljon a szobra..Mikaos írta: Mint mondtam, a múltkori meccsen hősöket csináltunk belőlük/belőle, és aztán a sajtó is. Ami azt jelenti, hogy a következő Classico-ig Mourinho sérthetetlen...de azon a Classico-n mi újra sokat tehetünk azért, hogy másképp ítéljék meg őt az emberek.
ha addig tartja a 7 pontot,akkor nem tudtok annyit lőni,hogy leomoljon a szobra..Mikaos írta: Mint mondtam, a múltkori meccsen hősöket csináltunk belőlük/belőle, és aztán a sajtó is. Ami azt jelenti, hogy a következő Classico-ig Mourinho sérthetetlen...de azon a Classico-n mi újra sokat tehetünk azért, hogy másképp ítéljék meg őt az emberek.
Hát igen. Idén jól jöhet a kupa győzelem. Én amúgy nem várom el sosem a csapattól, h a kupában vér komolyan vegye, azt se bánnám, ha Pep B csapatot játszatná ott végig. De most, h idáig eljutottunk, ráadásul a Realon keresztül, most már azt mondom mindenképp oda kell tennünk magunkat, és be kell húzni! Most már csalódás lenne, ha nem lenne meg.csababarca írta:
A 3 közül ez a legkevésbé fontos. minket azért nem érintett annyira mélyen,mert mellette nyertünk egy bajnokság+bl kombót. nagyjából senkit sem érdekelt a kupa. most más a helyzet,mert a bajnokság elúszni látszik,bl meg mindig necces.
Szerintem egyik mérkőzés sem biztos senkinek.zsírosdeszka írta:A ma esti mérkőzés korán sem olyan biztos a Barcának. Szerintem X lesz.
Ezt én is észrevettem, fura jelenség. Az természetes, hogy a kedvenc csapatod edzőjét dicsőíted, ugyanakkor Mourinho nem kimondottan az a fajta edző, akivel sokszor egyet lehet érteni a csomó idegbeteg, gyermeteg, idétlen megnyilvánulása miatt. Ha létezik megosztó személyiség, akkor ő mindenképp az.pistinho írta:Bírom amúgy, amikor olvasok egy Mourinho nyilatkozatot, és a Real szurkolók nagy többségének, nincs önálló gondolatuk, csak azt tudják ismételni, amit a nagyérdemű a száján kieresztett...
A 3 közül ez a legkevésbé fontos. minket azért nem érintett annyira mélyen,mert mellette nyertünk egy bajnokság+bl kombót. nagyjából senkit sem érdekelt a kupa. most más a helyzet,mert a bajnokság elúszni látszik,bl meg mindig necces.LG írta:De ez fordítva is igaz. Tavaly a Real győzelme után sokan szajkózták itt, h a kupa nem ér semmit. Most változott az itteni, és ottani nézőpont is. De hihetetlen, h vannak akik ezt nem veszik észre, és azt gondolják, h az egyik félnek igaza van, a másik fél pedig el van tájolva.pistinho írta:Arról nem is beszélve hogy tavaly még milyen fontos volt ezvisca el barca írta:mi legalabb még játszunk... jah, tudom a kupa nem fontos...:D:D
Bírom amúgy, amikor olvasok egy Mourinho nyilatkozatot, és a Real szurkolók nagy többségének, nincs önálló gondolatuk, csak azt tudják ismételni, amit a nagyérdemű a száján kieresztett...![]()
A kupáról a véleményem egyébként: Van egy közmondás, mely szerint nem az öv teszi a bajnokot, hanem a bajnok az övet. Tavaly a két nagy komolyan vette a kupát, és a Real minket vert meg a döntőben, szóval azért mindenképp figyelemre méltó. Idén is komolyan szép sikerként fogok tekinteni rá, ha megnyerjük, de még be kell húzni, és azért azért nem lesz az olyan könnyű. Persze a két legfontosabb sorozat a BL és a bajnokság, a kupa csak utánuk jöhet mindig.
De ez fordítva is igaz. Tavaly a Real győzelme után sokan szajkózták itt, h a kupa nem ér semmit. Most változott az itteni, és ottani nézőpont is. De hihetetlen, h vannak akik ezt nem veszik észre, és azt gondolják, h az egyik félnek igaza van, a másik fél pedig el van tájolva.pistinho írta:Arról nem is beszélve hogy tavaly még milyen fontos volt ezvisca el barca írta:mi legalabb még játszunk... jah, tudom a kupa nem fontos...:D:D
Bírom amúgy, amikor olvasok egy Mourinho nyilatkozatot, és a Real szurkolók nagy többségének, nincs önálló gondolatuk, csak azt tudják ismételni, amit a nagyérdemű a száján kieresztett...
Nincsen evolúció, csak fajok, amelyeket Chuck Norris életben hagyott?Fecooo írta:amit nem nyer meg, azt csak azért nem nyeri meg, mert nem fontos! ennyi!
Semmiképpen, a tavaszi Clasico megnyerése tuti überelni fogjamadridronie írta: Remélhetőleg 2012-ben ez lesz a legnagyobb örömötök!
Remélhetőleg 2012-ben ez lesz a legnagyobb örömötök!mi legalabb még játszunk...
Kérlek tanuld meg, h mindig az a legfontosabb sorozat, amit JM megnyer... amit nem nyer meg, azt csak azért nem nyeri meg, mert nem fontos! ennyi!visca el barca írta: mi legalabb még játszunk... jah, tudom a kupa nem fontos...
Arról nem is beszélve hogy tavaly még milyen fontos volt ezvisca el barca írta:mi legalabb még játszunk... jah, tudom a kupa nem fontos...
mi legalabb még játszunk... jah, tudom a kupa nem fontos...zsírosdeszka írta:A ma esti mérkőzés korán sem olyan biztos a Barcának. Szerintem X lesz.
espanyol otthon,betis idegenben,malaga otthon,villarreal idegenben.PriNcE27 írta:Hűha, a Realnak Március 4.-től jön sorozatban 4 nehéznek tűnő meccse a ligában, tudom a Real idén ritkán hibázik, de én azért bizakodok ott némi pontvesztésben, akkor tájt ha mi nem hibázunk az a 7 pontos előny könnyen eltűnhet a két csapat között.