Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
igenRinku írta:Pintonak mi van a hátára írva? Colorado?!

ja mert most már néha be is adjuk, nem csak kis szöglet vanfcbarca0827 írta:Megszaporodtak a szögletgóljaink.
PUYIIIIIIIIIIIIII
BASZKI AKARTAM ÍRNI H Ő EGYENLÍT, ESKÜSZÖM!fcbarca0827 írta:Na, már vezet is az ellen.
Szerencse, hogy játszik Puyol, így nem kaphatunk ki.

Így egészen más...Bányász írta:Igen érdekes döntés Puyol oda a jobb oldalra a mai napra.

Középpálya nincsen, ha meg erősíteni akarjuk, az eleve gyengécske védelem tovább gyengül.zsírosdeszka írta:És most lesz idegesítő a Barcelona stílusa. Amikor menni kellene és csak sétálgatni fognak, ha nem megy a szekér...

Öcsém, én semmit nem láttam, csak töketlenkedést. Megszerzünk a labdát, passzolgatunk összevissza, oszt el is veszítjük a labdát. Messi játéka meg nem tetszik, önző nagyon. Pinto meg kész kamikaze kapus ránk nézve. Alexis meg füvet szívott a meccs előtt kb...Bob_Marley írta:Illúvatar komolyan én még ilyen embert nem láttam!Egyáltalán nem játszunk rosszul, voltak lehetőségeink, Alexis lábában ott maradt a vezető gól, s eltel 30 perc de már x se lesz meg
Kicsit több lelkesedést, ráadásul ahogy fcbarca0827 is írta amíg wodoo Puyol pályán van addig nem kapunk ki