Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen úgy hogy befújják és nem döntetlen, de legalább senki nem bírózhat minket hogy segítenek ( jogosan biztos hogy nem ). Ha ezt mások nem is vallják be, én legbelül tudom mert láttam ezt a meccset is !szajko írta:oké,h les de szinte észrevehetetlen volt az ahogy hozzáért s. roberto "hajához" a labda. de ugye észreveszik.......mekkora írta:Ez egy lesgól volt ! Legalább a saját tudatlanságotokat ne hangoztassátok !
nem lehet mindent a bírókra fogni, de:krampusz írta:Ezt te se gondolod komolyan....nem lehet mindent birókra fogni.
Vegyük észre, hogy ez a bajnokság bírói hibák ellenére, nem rajtuk ment el. Ha nem lettek volna, akkor is Real nyerné.
Mai "teljesítmény2 nem érdemel pontot.Messa írta:Na ezért nem lesz bajnok idén a Barca. Villaraaatoooooo.
oké,h les de szinte észrevehetetlen volt az ahogy hozzáért s. roberto "hajához" a labda. de ugye észreveszik.......mekkora írta:Ez egy lesgól volt ! Legalább a saját tudatlanságotokat ne hangoztassátok !
szajko írta:érdekes,hogy s. roberto hajához hozzáér a labda észreveszik,de a fél méteres osasuna lest nem... VICC!
Messa írta:Na ezért nem lesz bajnok idén a Barca. Villaraaatoooooo.
Nem, haggyuk már a bírózást, nem jönnek az eredmények egyből bírózás.Nem vagyunk mi Real Madrid.davidvilla007 írta:Jól érzem megint szabályos gólt vettek el tőlünk??!!!!!