2012.02.05. 09:12:21
Csak mondanám, hogy az izmokat és a csontot ért rúgás fájt Busquetsnek, ami megfelel egy nagyobb rúgásnak, és mellé max a látványtól pánikolhatott még, mert amikor az ember bőre szétszakad mélyen, minden ideg elszakad és a seb környéke érzéketlenné válik. Nekem is volt szerencsém 1-2szer már hozzá. Bár nem értem hogy alakulhatott ki ebből is vita.
egyébként ferninho, leírta már neked barca99, daffy meg még kitudja hányan, hogy mire nem gondoltál, és ezért tényleg hülyeség amit írtál.
Legjobb példám az, amikor felszakadt kifordult a jobb térdemen egy 2 cm mély és skb 7-8 cm hosszú seb. egyszerűen elestem betonon. észre se vettem, hosszú gatyában voltam. még futottam vele 2-3 percig, amikor szóltak hogy vérben ázik a cipőm. Semmit nem éreztem, és amikor a sebet megláttam, akkor is úgy gondoltam hogy hát nagy ügy, csúnya de majd csak megstoppolnak, kibirom, legalább lesz valami harci sebem. Aztán azért pár perc múlva már szédültem és émelyegtem alaposan a látványtól ahogy szétnyílt az egész térdem. Hidd el nem vigyorogtam, pedig rohadtul semmi fájdalmat nem éreztem. (14 éves voltam)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila