2012.03.01. 19:04:15
én szeretem xavit, rengeteget köszönhetünk neki, nem erről van szó.
itt arról van alapbó szó, hogy eladná e a barca, vagy nem ? a fenét, mivel ha leteszik a 80 millát, akkor "csak" xavival kell megegyezni.
egy ekkora volumenű üzletnél meg nem biztos, hogy az érzelmeknek kell elsősorban játszania.
80 millió euró ? minden idők 2. legdrágább igazolása lenne, 32 évesen, sérülésekkel bajlódva, asszem egy évvel a szerződése lejárta előtt.
cescet vettünk 24 évesen 34 milláért, és meg lehet nézni, mit nyújt.
elhiszem, hogy majd még ha meg is hal egyszer, a hamvait a CN-ben kell szétszórni, meg minden, de ez akkor sem ilyen egyszerű.
az én véleményem az, hogy ha benne lenne a barca és xavi a transzferben, az ugyanoylan helyes döntés lenne ( üzleti alapon), mint ha visszautasítanák (érzelmi alapon)
én abszolút megértem azokat, akiknél szóba sem jöhetne a távozása, és nem nézem hülyének, mert ez is egy nézőpont.
de HA! (mert ez csak úgy jöhetne létre) xavi hajlana az átigazolásra, mert ki akarja próbálni magát máshol, új kihívást keresne utolsó 1-2 szezonjára, és létrejönne, én azt is megérteném, és jó döntésnek tartanám.
könnyű innen otthonról okoskodnunk, miközben a legtöbbünk még 80 millió forintot se látott soha egyben, nem hogy ennek a 300x-osát.
amúgy meg tökmindegy, mert úgy sem lesz belőle semmi, viszont egy szikrányival sem vagyok kevésbé barca drukker mint ti, azért, mert én elsősorban (és ez az élet minden területén így van) a józan eszemre, és a racionalistásra próbálok hallgatni és törekedni.
hozzáteszem, ha nevetve visszadobják xaviék az ajánlatot, az is egy tökéletes döntés, csak más aspektusból.