Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most válaszoltam... Az utolsó üzenetem áll közel a valósághoz, olvasd el azt, remélem hasznos lesz, próbáld ki ! A szintaxisa nem 100%, hogy jó de az elve az igen, mivel rég volt java... Próbáld ki,(esetleg javítsd ki a szintaktikai hibákat) és ha nem sikerül írj még !kudu írta: Küldtem üzenetet!
nekünk is van egyetemi,csak nem tudom,hogy hogy működik,így használni sem tudom egyelőreRivaldinho írta: Dropbox-ot képzeld úgy el mint egy tárhelyet a gépeden... Ha feltöltötted a dropbox-ra, akkor az ott is van. Úgy tudod megoldani, hogy más is lássa, hogy szimplán "Invite friends"-menüponttal a barátaid regisztrálnak, vagy akit akarsz, és letölthetik a tárhelyről a cuccokat. Nekünk is van közös egyetemi dropbox.
Küldtem üzenetet!Rivaldinho írta: Én c/c++/c#-t vágom de, ha vmi kis dolog kell, akkor talán a Java is megy, mit szeretnél !?
Dropbox-ot képzeld úgy el mint egy tárhelyet a gépeden... Ha feltöltötted a dropbox-ra, akkor az ott is van. Úgy tudod megoldani, hogy más is lássa, hogy szimplán "Invite friends"-menüponttal a barátaid regisztrálnak, vagy akit akarsz, és letölthetik a tárhelyről a cuccokat. Nekünk is van közös egyetemi dropbox.daffy írta:és hogy kell csatlakozni?messideco írta:Nem akarok hülyeséget írni, de asszem keresni nem lehet. Csatlakozni kell egy hálózathoz, az onnan feltöltött cuccokat tudod lementeni a gépedre. Ha nem tévedek.
Én c/c++/c#-t vágom de, ha vmi kis dolog kell, akkor talán a Java is megy, mit szeretnél !?kudu írta:Java programozásban nem tud valaki esetleg segíteni?
oldallal van valami, sokaknak ilyengeridoss írta:Volt róla szó régebben, csak nem tudom, megoldást találtak-e rá...
google chrome-t használok, és a fórumon a betűk piros színnel jelennek meg, ha felviszem az kurzort a menüsorra, akkor feketére vált, ha visszamegy a kurzor a szövegre, újra piros... Ez valami plugin hiba, vagy csak én vagyok szerencsétlen?
és hogy kell csatlakozni?messideco írta:Nem akarok hülyeséget írni, de asszem keresni nem lehet. Csatlakozni kell egy hálózathoz, az onnan feltöltött cuccokat tudod lementeni a gépedre. Ha nem tévedek.
értem,kösziSlither írta: Elvileg kéne lennie egy műanyag pöcöknek, ami megakadályozza, hogy összevissza használd a csatlakozót, annak megfelelően kell bedugni a kábelt.
Elvileg kéne lennie egy műanyag pöcöknek, ami megakadályozza, hogy összevissza használd a csatlakozót, annak megfelelően kell bedugni a kábelt.daffy írta:hűha és az hogy derül ki? próbálgatom a lehetőségeket és amelyiknél pörög,annál megállapodok?Slither írta: Az is jó csak a megfelelő 3 tűt kell használni a 4-ből.
hűha és az hogy derül ki? próbálgatom a lehetőségeket és amelyiknél pörög,annál megállapodok?Slither írta: Az is jó csak a megfelelő 3 tűt kell használni a 4-ből.
Az is jó csak a megfelelő 3 tűt kell használni a 4-ből.daffy írta:3 tűsből csak egy pwr-fan van szabadon ezt a kép jobb oldalán alul látod. ezen kívül csak egy 4 tűs sys_fan szabad. az nem viszi a 3 tűs ventit?Slither írta: Használd a 3 tűs fehér csatlakozók vmelyikét.
3 tűsből csak egy pwr-fan van szabadon ezt a kép jobb oldalán alul látod. ezen kívül csak egy 4 tűs sys_fan szabad. az nem viszi a 3 tűs ventit?Slither írta: Használd a 3 tűs fehér csatlakozók vmelyikét.
Használd a 3 tűs fehér csatlakozók vmelyikét.daffy írta:van egy ilyen alaplapom és egy ilyen házam. a házban 3 ventilátornak van hely,egy hátul,egy elöl és egy oldalt. hátra alapból adtak hozzá egy 12cm-es darabot,most vennék előre is. a kérdésem az volna,hogy az alaplapban hova kell bekötni?sokat szedtem szét a gépem,de ilyet még nem próbáltam,egyáltalán lehet-e még belerakni,van-e hely neki?
Amikor a fehér gatyás csávóval van? Real meccs az tuti, Adebayor az ha jól látom, szóval tavaszi meccs, és Bl labda, szóval valamelyik elődöntő. Nézd meg a meccsek adatait, hátha csak egyiken játszott Adebayor - már ha tényleg ő az. Ha meg az utána levő gólra, akkor az az Osasuna elleni hazai bajnoki idénről.EuroBarca_aka_NightSoul írta:Üdv!
Vki nem tudja véletlenül megmondani, h a ebben http://www.youtube.com/watch?v=79aEWuBETLw a videóban melyik meccsből lehet, ami a 32 másodpercnél látszik?!
Előre is köszi...