Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Evel egyetertek a jelenlegi csapatbol Mottat es Belletit szivesen latnam a csapatban Oleguer es Edmilson helyett igaz Edmilson vilagbajnok dehat Roberto is az es azert nem latnam szivesen a csapatbanbarcafan írta:Edmilson helyére bevágnám Mottát... és egy kérdés, hol van XaviNóbi írta:
hát azért sztem oleguer és edmilson helye nem betonbiztos a kezdőben. rajtam kívül sokan látnák még bellettit (sajna nincs jobb) és mottát is a kezdőben
Es neked Oleguer ?barcafan írta:igazad van, DE játszik nálunk 2 [auto_cenzúra], valami Marquez meg Puyol... mond valamit![]()
![]()
Kluivertinho írta:Egyáltalán nem kell megbontani a csapategységet különféle sztárocskákkalJövőre jöhet Henry Larsson helyére a KISPADRA
De a kezdőcsapat tökéletes!!!
-------------------Valdes------------------
Oleguer----Puyol----Marquez---Gio-----
-----------Edmilson----Bommel----------
Messi--------------Deco-------------Ronnie
---------------------Eto'o------------------
Szerintem se sok értelme van itt álmodozni ha jól tudom arra is van egy topic nem? Nagyon bocsi hogy beleszóltamEnrique írta:Ugyanaz..redlions írta:Ez javaslat volt, nem beleszólás....
OFF Vége.
Ez javaslat volt, nem beleszólás....Enrique írta: Red!
Nem zárunk be semmit. Hadd álmodozzon mindenki...
Másik meg, hogy megbeszéltük, nem szólsz bele az itteni dolgokba.
Köszi.
Red!redlions írta:Be kellene zárni a topicot. Nem aktuállis! A védelem és a középpálya rohadt jó! A csatárok szinte mindig találnak gólt és van egy - nem klasszis, de - jó kapusunk! Oleguer meg Rijkaard szerint Barca szintű! Egyenlőre minden őt igazol...
Zárjuk be a topicot, mert túl sok baromság merült fel...
Még egy vadállattal több... az kell oda! Pffff.....visca el barca írta:bocs az offért:
- Azt hallottam, hogy Roy Keane már aláírt a Realhoz - mondta Fergusson a Guardiannak. - Úgy tudom, hogy januártól májusig játszik majd ott, ami könnyedén elképzelhető.
Egy újabb fiatal és nagy önkontrollal rendelkező játékos írhat alá a madridhoz![]()
![]()
![]()
![]()
Isten adja h igy legyen!![]()
![]()
![]()
Én most keltem nem rég, nem vagyokálmos, és mégis teljes mértékben egyet értek Redlionssal! Igaza van!redlions írta:Be kellene zárni a topicot. Nem aktuállis! A védelem és a középpálya rohadt jó! A csatárok szinte mindig találnak gólt és van egy - nem klasszis, de - jó kapusunk! Oleguer meg Rijkaard szerint Barca szintű! Egyenlőre minden őt igazol...
Zárjuk be a topicot, mert túl sok baromság merült fel...
recrea írta:Ha szerinted a szélekre nem kell senki, akkor mégis miért írtad be Gonzalot meg Colet, kicsit ellentmondásba keveredtél!!! Nem gondolod?!fcjoc írta:Szerintem a szélekre nem kell SENKI....Viszont Xavi-t megpróbálhatná a Barca pótolni Mascherano-val,,,csak háát Xavi-t nem lehet csak úgy pótolni...és ez....Cooltiszo írta:Egy vmit nagyon nem szeretnék, ha Ashley Colet a Real venne meg. Sztem reális áron megvehető és végre megoldódna nagyon hosszú dőre az a gond. És most ez nem igazán hiányposzt, de nyáron megvenném Mascheranot. Középső védőt esetleg, de oda én Gonzalo Rodriguezt szeretném, mert ő jó középső védőnek, és jobb bekk nem is. Ez árba sem sok, de rengeteget erősödne a csapat.
Azért egy ilyen kezdőt lehetne irigyelni
-----------------VAldes-----------------
-Gonzalo R.-Puyol-Marquez-A. COle-
---------------Mascherano-------------
---------Xavi----------Deco------------
-Messi----------------------Ronaldinho
----------------Eto'o--------------------
Mascheranot még nem láttam játszani(ő nem támadó kp?), de szerintem Edmilson arra a posztra tökéletes, bár tény, h idősebb!
szerintem csak egyszeruen álmos voltálredlions írta: Zárjuk be a topicot, mert túl sok baromság merült fel...
Én se úgy gondoltam, hogy mindörökké ez a csapat legyen! Egyelőre nagyon jó, minek megbontani ezt a jól összeszokott gárdát? Ne kezdjünk már elchelseasedni, meg elreálosodni!Cooltiszo írta:Télleg 31 Broki, de attól még nem lesznek fiatalabbak.
SZtem meg az hüyleség ha vki szürke háyloggal a szemén ül és azt hiszi hogy inenntől miénk a világ. Én nem Henryt akarom meg ilyeneket, hanem fiatalokat, tehetséges játékosokat, akikkel a csapat csak jobb lenne. Mindig kellenek új játékosok, példa erre az arsenal, egy veretlen szezon után örültek hogy a blbe jutottak, ne mazt mondom hogy ez vár ránk, de nem szabad a végletekig elmenni, nem mi vagyunk a legjobbak, ne legyünk oylanok mint páran odát, hogy akármit tehetünk mi mindenkit gyalázunk ,de azért még igazán komoly csapattal nem játszottunk ezt se felejtsétek el, kíváncsi leszek majd a Juve, Cselzi, Milan, Bayern elleni meccsekre. Ja, és addig erősítsünk amíg jól megy, mindigelőre kell gondolkozni, vagy ti meg akarjátok váni hogy rosszul menjen?
1. river játékos volt, akárcsak a másik nagy kedvenc saviola. több nem is kellBadi írta:Nekem meg a Maxi kérdésből van elegem![]()
nem tudom miért szeretitek ennyire