Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A srácok már válaszoltak,de h később ne kelljen kérdezned már,kiegészítem,h a Tartalomjegyzék oldal alján vannak ilyen adatokdavi10 írta:Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de eszembe jutott, hogy jó lenne tudni, hogy hányan vagyunk a fórumon.
Nem lehet tudni, hogy hány regisztrált felhasználója van az oldalnak?
Lehet kiírja valahol, csak nem találtam meg.
kösz
Jelenleg összesen 753354 hozzászólás olvasható.davi10 írta:Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de eszembe jutott, hogy jó lenne tudni, hogy hányan vagyunk a fórumon.
Nem lehet tudni, hogy hány regisztrált felhasználója van az oldalnak?
Lehet kiírja valahol, csak nem találtam meg.
kösz
kicsit félreértetted. nekem attól nem jobb,ha bezárják vagy szelektálnak. én csak megkérdeztem,hogy másokat is zavar-e és egyáltalán nem önös érdekből,hisz ha nem tetszik,akkor nem használom.ozsimiki írta:...
természetesen tiszteletben tartom a véleményt,én csak felvetettem,hogy ez normális-e.ozsimiki írta:ezzel úgy érzem,hogy attól, h most mi kötünk bele dolgokba, még nem lesz nevetségesebb a topik, mint volt az elmúlt 3 évben volt.
Azért jóval kevesebb NEM TÉNYEKEN alapuló hszek mennek most a többségtől(legyen az általad írt 80%) mint az ellenkezője. Ha valamit igazságtalannak érzünk, éreznek, leírják. egymás anyázása felesleges, az tiltva is lesz. De ha tényeket írunk le akár 20adjára is, az nem fog elriasztani senkit sem. Max ha olyan vita lesz belőle, ami már nem tényeken alapszik.
Aki meg egy köztudottan szélsőségesebb topik alapján ítéli meg az oldalt, annak úgy kell. (de ez nem staff vélemény, csak privát).
és ezzel úgy érzed,hogy megcáfoltad az állításom,miszerint a színvonal csökkent?ozsimiki írta: Aha, azért finoman csak a Barcásokra hárítottál mindent.
Gondolom tavaly, azelőtt,vagy amikor egyszerűen csak a csúcson volt a BARCA,akkor az idetévedő madridisták mind mind az értelem csúcsát mászták meg, nem gyártottak (edzőjükkel egyetemben) összeesküvés elméleteket, növelték a topik színvonalát, és a többi. Amikor most a Barcások jönnek hasonlóval, már elriasztja a népet a topik.
Nem azt írom, hogy az értelem magasiskolája ami ott megy, viszont az utolsó mondatod nevetséges. Illetve amikor fordítva volt, vhogy nem írtál az észrevételek topikba észrevételt. Ne hogy már úgy állítsuk be,hogy csak a Barcások viszik le a szintet ezen dolgokkal. (továbbra is utolsó soraid...) mert évekig pont a Ti szurkolóitok csináltak hasonlót, csak akkor még viccesebb volt, mert közben a pályán közük nem volt általában a meccsekhez a Barca ellen.
Aha, azért finoman csak a Barcásokra hárítottál mindent.daffy írta:nem magam miatt kérdeztem,mert ha zavar,akkor vagy nem szólok hozzá(amit a focis témákban egy ideje követek is) vagy nem olvasom. ezt csak szimplán az oldal miatt kérdeztem,mert eléggé taszító az a részleg és a dolgok jelen állása szerint ott változás nem lesz egészen addig,amíg a barca meg nem nyeri a bl-t vagy ha nem nyeri,akkor még jó egy éviglui1698 írta:Csak jó tanács, hogy ne olvasd.Bezárásnak szvsz értelme nem lenne, mert akkor menne a vita más topicokban, gyomlálást meg nem nagyon győzik a főnökök.
Én már, ha be is nézek, csak nagyon szelektálva olvasok el 1-1 hsz-t, de még akkor is van amikor meglepődök, hogy mi megy ott.
Teljes mértékben egyet értek veled, főleg a színvonal megítéléseben!daffy írta:nem érzi még valaki,hogy a barca vs real topik igen jelentősen rontja az oldal színvonalát és megítélését. ami ott megy,arra a magyar nyelvben nincs szalonképes kifejezés. az elméletek már-már vetekszenek a világvége jóslatokkal,lassan az is előjön,hogy a maják is a real miatt haltak ki. olyan szintű egyszerűséget lassan a hírekhez kommentelők sem engednek meg(bár még ott is olvasni csodákat). ezt nem azért kérdezem,mert nekem nem tetszik(akkor nem olvasom),de egy idetévedőt elriaszthat
nem magam miatt kérdeztem,mert ha zavar,akkor vagy nem szólok hozzá(amit a focis témákban egy ideje követek is) vagy nem olvasom. ezt csak szimplán az oldal miatt kérdeztem,mert eléggé taszító az a részleg és a dolgok jelen állása szerint ott változás nem lesz egészen addig,amíg a barca meg nem nyeri a bl-t vagy ha nem nyeri,akkor még jó egy éviglui1698 írta:Csak jó tanács, hogy ne olvasd.Bezárásnak szvsz értelme nem lenne, mert akkor menne a vita más topicokban, gyomlálást meg nem nagyon győzik a főnökök.
Én már, ha be is nézek, csak nagyon szelektálva olvasok el 1-1 hsz-t, de még akkor is van amikor meglepődök, hogy mi megy ott.
Csak jó tanács, hogy ne olvasd.daffy írta:nem érzi még valaki,hogy a barca vs real topik igen jelentősen rontja az oldal színvonalát és megítélését. ami ott megy,arra a magyar nyelvben nincs szalonképes kifejezés. az elméletek már-már vetekszenek a világvége jóslatokkal,lassan az is előjön,hogy a maják is a real miatt haltak ki. olyan szintű egyszerűséget lassan a hírekhez kommentelők sem engednek meg(bár még ott is olvasni csodákat). ezt nem azért kérdezem,mert nekem nem tetszik(akkor nem olvasom),de egy idetévedőt elriaszthat
Persze.messideco írta:Lehet a fórumra színes karakterekkel írni? Még régen láttam pár embernél (most talán csak Socio66). A piros kivételével engedélyezett ugye?
Ez egy jó ötlet. És az új fórum-tender hogy halad? Végleg lemondtatok róla, vagy még lesz próbálgatás?Tim írta:Az a gond a hírekkel,hogy egyszerűen nem győzőm a tempót.
Ha törlök egyet,három új hozzászólás jön helyette.Ha kirakjuk a delikvenst,még aznap újra regisztrál...Úgyhogy valószínüleg le lesz tiltva a hozzászólási lehetőség. Ha beszabadulnak a fórumra,ip cím alapján könnyebb
őket végleg kiszórni.
gyorsan repülnének,az biztos. viszont így,hogy ott nincs moderálva semmi és nyitva a ketrec,eléggé elrettentő lehet egy idelátogatónak elolvasni a kommenteket.P.U.Y.O.L. írta: Mondjuk én nagyon rég nem olvasom már a hírek alatti kommenteket, de emlékszem, hogy milyen tahó stílus megy ott. Én úgy gondolom, hogy jó helyen vannak ott és nem örülnék neki, ha "jobb híján" a Fórumra kezdenének el irogatni...
Mondjuk én nagyon rég nem olvasom már a hírek alatti kommenteket, de emlékszem, hogy milyen tahó stílus megy ott. Én úgy gondolom, hogy jó helyen vannak ott és nem örülnék neki, ha "jobb híján" a Fórumra kezdenének el irogatni...Lionel85 írta:+1Replay írta:Látva a hírekhez született hozzászólásokat, talán nem lenne rossz megszüntetni a hírekhez való kommentelés lehetőségét.
szerintem is fölösleges és még jobban kijön pár ember száján a kapanyél, mint a fórumon...