Nézzük újból akkor:
ha átlépnek egy határt (elnök gyilkolászás) az nincs rendben, ha hülyeségeken lovagolnak az sincs rendben, CSUPÁN azt írtam, hogy attól,h most több Barcás köt bele dologba,mint madridista, nem lett gázabb az a topik,mint volt már évek óta. Mert Te kb erre utaltál, holott Te is tudod pontosan,hogy ott értelmesen diskurálni kb sose lehetett, hosszú távon biztos nem. Pedig szépen dolgoztunk a mezőnyön... elhiheted.
Az nem tetszett a hszedben, hogy úgy jött le NEKEM,hogy most ráhozod a topik szintjét a Barcásokra, pedig évek óta ilyen volt az a topik, és legalább akkora mértékben a madridisták miatt.
Volt amúgy már többször csukva a topik, idén is, igaz csak 1-2 napig. Majd kikérem pár moderátor véleményét is, mert jómagam ritkán járok oda, bár a napokban írtam én is pár elriasztó hszt (

), hogy látnak e jelentős változást...
ha igen, akkor megnézhetjük a bezárását, de az azt is jelenti,hogy az itt lévő madridisták kb sehol sem tudnak majd vitázni. Mert azért vita szinten az a topik kicsit szellősebbre lett szabva, mint ha egy csak Barcás topikban kezdene hőzöngeni egy-egy madridista, egy-egy Barcás véleményén.
u.i.: szóval a hülyeség nincs rendben, de van pár topik,ahol kb lehetetlen megakadályozni: barca vs real, barca igazolások.