Messidona10 írta:Ha már így laptopozunk, akkor beszállnék én is. Múltkor feltettem a kérdést, de nem nagyon jött válasz. Én is hasonló célokra, netezésre, szövegszerkesztésre, zenehallgatásra, utazási célokra szeretnék gépet. A lehető legkisebb képernyőmérettel, semmi extra, csak egy kis netbook. Árban max. olyan 80 körülire gondoltam. Az Asussal annyi bajom van, hogy nem magyar billentyűzetes. Az azért jó lenne. Aki tud javasolni valami jót, kérem írjon.
Vegyél tabletet. Samsung Galaxy Tab 10.1, vagy 8,9

Apukám most vett egy ilyet. Istenkirály. Könnyű szállítani, filmet tudsz rajt nézni, netezni szintén, szövegszerkesztés is biztosan használható rajta. Android Marketről szinte csak azt nem töltesz le amit nem akarsz

Ja és utazási célokra kiváló, mivel az aksi sokáig bírja.
A netbookokkal az a baj, hogy kicsi a kijelző, nem bírja olyan sokáig az aksi és ráadásul nem sokkal kisebb mint a normál tesója, némelyiken még optikai meghajtó sincs.
Nekem egy 15,7 colos Asus UL50-vt-m van. Gyönyörű kis gép. Keveset eszik(akár 12 órát is bír akkuval), ami hasznos mikor lerobban a vonat(már volt benn részem

) sok filmet fel tudsz pakolni rá , valamint a súlya is elfogadható. Olyan 2,5 kg körül van ha jól tudom.

Úgyhogy szállítani is kellemes.
Tehát a vásárláskor figyelj az aksi kapacításra is, nehogy csak fél órákat bírjon