Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, ez lesz az utolsó sorsolás, a maradék ágakat is ma sorsolják ki. Tehát az elődöntők lehetséges párharcait.Zsolti95 írta:Ma derül ki az is h egy ágon leszünk-e a a margit-tal?
IgenZsolti95 írta:Ma derül ki az is h egy ágon leszünk-e a a margit-tal?
S.Agüero írta:11:40 Labdarúgás (élő)
Bajnokok Ligája-sorsolás
13:00 Labdarúgás (élő)
Európa Liga-sorsolás
DigiSport adja.![]()
De az EuroSport is 12:00-től.
Én úgy tudom 16., péntek.18Barca99 írta:Üdv. Nem tudja valaki mikor lesz Bl sorsolás?
Nah majd nézz utána mit jelent a személyeskedés. A szellemi képességeidre nem tettem utalást pedig ok lett volna rá. Nah mégegyeszer primitíven.sjd írta: Sajna még személyeskedéssel se sikerült elfedni azt, hogy hatalmas mellélövés minden amiket írtál.
Az, hogy, félidőben még Cesc "élete legrosszabb formájában" volt, nem tudom hogyan változott meg azzal, hogy Xavi mellé visszavonták...
És attól, hogy 45 perc után írtad, még mindig nem igaz, hogy a 3 kreatív kp-s rendszer nem működik (ráadásul működött már jó párszor ez előtt a meccs előtt is)
Sajna még személyeskedéssel se sikerült elfedni azt, hogy hatalmas mellélövés minden amiket írtál.gergo9 írta:Nah egész jó már csak az értelmezés és a hsz időpontjának a megnézése hiányzik MESTER. Mielőtt ilyen stílusba böfögsz be ide azt tudom mondani mint Pep Alexisnek"Használd az agyad"sjd írta: Ja, aztán meg Cesc szállt be két gólpasszal, szóval ez most nem jött össze
Félidőben írtam Xavi-t kivették melőle visszakerült a kpra és jóval jobban feküdt neki az a szerepkör.
Xavi meg gólpassza ellenére közepeske volt ma is.
A későbbiekben ez még hasznos lesz, köszi!sjd írta:Egyébként tök véletlenül felfedeztem, hogy a SAT1 adta a meccset, úgyhogy aki T-home-nál van, annak tudom ajánlani Digi helyett
Nah egész jó már csak az értelmezés és a hsz időpontjának a megnézése hiányzik MESTER. Mielőtt ilyen stílusba böfögsz be ide azt tudom mondani mint Pep Alexisnek"Használd az agyad"sjd írta: Ja, aztán meg Cesc szállt be két gólpasszal, szóval ez most nem jött össze