Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Következő hét kedden.ab1daL írta:Mikor is lesz a negyeddöntő visszavágója? Mert kb. 1 hónap kihagyást jósolnak Thiago Silvának.
Kötelező színházBokke írta:Köszi az infót!Forcabarca8 írta:Gyanúd beigazolódni látszik: http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariBokke írta:Srácok!
Esetleg tudja valaki, hogy a Milan elleni meccset 27-én vga 28-án játszuk? Van egy sanda gyanum, hogy 28-án, amiből a sorsolás menetéből következtetek, de remélem, hogy nem mert 28-án kötelező színházba megyek. A port.hu-n nem találtam még semmit.
Köszi a segítséget!
Üdv
Március 28, szerda 20:45. Vigyél okostelefont a színházba és nézd tv-rőlcsak vicceltem,élvezd az előadást meg szurkolj a csapatnak
sajnos,van ilyen,hogy az ember lemarad 1-2 meccsről..
Hirtelen olyan ideges lettem, hogy elfelejtettem megnézni a hivatalos oldalt.
Utóljára kb. akkor hagytam ki Barca meccset amikor otthon leixeltünk a Gafével.
Két alapember a védelemből és egy hentes, ez így rendben is van.ab1daL írta:Így akkor a Milan hiányzói: Abate, van Bommel, Thiago Silva.
Pato az egész szezonban sérült, most sincs másként, talán még Maxi López is sérült jelenleg.
Kihagyhatná a visszavágót is...ab1daL írta:Allegri úgy nyilatkozott Thiago Silva szerdai, Barcelona elleni játékáról(a Roma elleni meccsen a 10. percben le kellett cserélni) hogy: "Gyakorlatilag lehetetlen, hogy szerdán játsszon!" -sport.es
Mármint Getaféval.Bokke írta:Köszi az infót!Forcabarca8 írta:Gyanúd beigazolódni látszik: http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariBokke írta:Srácok!
Esetleg tudja valaki, hogy a Milan elleni meccset 27-én vga 28-án játszuk? Van egy sanda gyanum, hogy 28-án, amiből a sorsolás menetéből következtetek, de remélem, hogy nem mert 28-án kötelező színházba megyek. A port.hu-n nem találtam még semmit.
Köszi a segítséget!
Üdv
Március 28, szerda 20:45. Vigyél okostelefont a színházba és nézd tv-rőlcsak vicceltem,élvezd az előadást meg szurkolj a csapatnak
Hirtelen olyan ideges lettem, hogy elfelejtettem megnézni a hivatalos oldalt.
Utóljára kb. akkor hagytam ki Barca meccset amikor otthon leixeltünk a Gafével.
Köszi az infót!Forcabarca8 írta:Gyanúd beigazolódni látszik: http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariBokke írta:Srácok!
Köszi a segítséget!
Üdv
Én a Milantól jobban tartok, mint a Chelsea-től. A Realt talán megfoghatja a Bayern, szerintem nekik fekszik a blancók stílusa. A Chelsea szerintem már nem az, ami volt, a védekezésük már pont iszonyat gyenge.Chino írta:Én nem is annyira a továbbjutás miatt aggódom, bár az se lesz sétagalopp, hanem, hogy hatalmas lesz ez a sorozatterhelés. A Madrid nyugodtan elfocizgathat az Apoel ellen mi pedig vért fogunk h...zni a Milan ellen, aztán pedig nagy valószínűség szerint jön a Chelsea, ami bármilyen formában is van, iszonyat nehéz lesz. Közben pedig van egy Clasicó, kupadöntő stb. Félek, hogy ha be is jutunk a döntőbe, már hullafáradt lesz az egész társaság, az esetleges sérülésekről nem is beszélve. Jó lett volna, ha legalább az egyik párosítás lett volna kicsit könnyebb, mert a döntő így nagyon durva lesz, akár a Real jön (akikről nem kell elmesélni milyen motiváltak lesznek) akár a Bayern (a hazai pálya miatt ők is dettó).
Remélem a fináléig (ha eljutunk) megússzuk sérülések nélkül és egy jó Villánk is lesz addigra.
Gyanúd beigazolódni látszik: http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariBokke írta:Srácok!
Köszi a segítséget!
Üdv
nem is a Milannal van bajom, hanem a Real-Apoel-el és ha túljutunk a Milanon, akkor a Chelsea-vel... A Milan és a Chelsea betonvédekezését elég nehéz lesz feltörni, mert az biztos, hogy mindkettő beáll majd 10 emberrel a 16 elé!!! ezek a meccsek nagyon sokat kivesznek, megeröltetőek, nehéz gólt lőni és a kontrából könnyű bekapni 1-2 gólt... arról nem is beszélve, hogy a Chelsea kb. háborúként fogja felfogni ezt a meccset...zola8787 írta:Ha bejut mind2 csapat a döntőbe és nyer a Real, akkor lesz mire arcoskodnia Mourinho-nak. A sorsolás mind1, tovább kell jutni és kész. Nem hiszem, hogy 1 Milan ellen annyira meg kellene ijednünk. Jobbak vagyunk mindenkinél, inkább attól parázzunk 1 kicsit, hogy 1-0 után leülünk és tartjuk a labdát, mert abból nem sülhet ki semmi jó. Ha odafigyelünk és minél több gólt akarunk majd lőni nem jelenthet nagy gondot a döntőig elmenni. A Real ellen meg az aznapi forma dönt úgyis. Hozzáteszem, még nem jutott a döntőben se a Real, se a Barca.Subinho írta:a sorsolás a legsz.abb, ami lehetet!!! nem a Milannal van bajom, azok jó kis meccsek lesznek, hanem, hogy a Real lazán tovább sétál majd egy 4-5 gólos meccsel, amin meg sem erőltetik magukat és José Isten lesz, hogy a Real a 4 közé vitte... aztán ha továbbmegyünk, a lehető legrosszabb történhet, vagyis a Cselszi... ultra deffenzív iszonyat nehéz meccsek lesznek, mint ahogy azok voltak az utóbbi években is. a Reallal meg a döntőben találkozhatunk, ahol ha rossz napot fogunk ki, mint a legutóbbi kupa meccsen, nem lesz jó... legutóbb is az első meccs miatt mentünk tovább...
el tudjátok képzelni mekkora arca lenne Josénak, ha a BL döntőben vernek meg minket, ha tavaly a kupa döntőbeli győzelmükkel odaáig voltak???
Főleg úgy, hogy a Chelsea és a Milan-ban van 1-2 játékos akinek lehet az utolsó éve bl-t nyerni, a Bayern meg otthon játszhatna, azért ez is elég nagy dopping nekik.
én is ezt írtam,csak hosszabban,csak ozsi törölte mert más csapatot is említettemS.Agüero írta:Nem tudom mit vagytok kiakadva, nem sokkal nehezebb ez ág, mint a másik, a Bayern azért nem lesz kispályás...![]()
Ha címvédők akarunk lenni, mindenkit meg kell vernünk!
Vamos!
Ha bejut mind2 csapat a döntőbe és nyer a Real, akkor lesz mire arcoskodnia Mourinho-nak. A sorsolás mind1, tovább kell jutni és kész. Nem hiszem, hogy 1 Milan ellen annyira meg kellene ijednünk. Jobbak vagyunk mindenkinél, inkább attól parázzunk 1 kicsit, hogy 1-0 után leülünk és tartjuk a labdát, mert abból nem sülhet ki semmi jó. Ha odafigyelünk és minél több gólt akarunk majd lőni nem jelenthet nagy gondot a döntőig elmenni. A Real ellen meg az aznapi forma dönt úgyis. Hozzáteszem, még nem jutott a döntőben se a Real, se a Barca.Subinho írta:a sorsolás a legsz.abb, ami lehetet!!! nem a Milannal van bajom, azok jó kis meccsek lesznek, hanem, hogy a Real lazán tovább sétál majd egy 4-5 gólos meccsel, amin meg sem erőltetik magukat és José Isten lesz, hogy a Real a 4 közé vitte... aztán ha továbbmegyünk, a lehető legrosszabb történhet, vagyis a Cselszi... ultra deffenzív iszonyat nehéz meccsek lesznek, mint ahogy azok voltak az utóbbi években is. a Reallal meg a döntőben találkozhatunk, ahol ha rossz napot fogunk ki, mint a legutóbbi kupa meccsen, nem lesz jó... legutóbb is az első meccs miatt mentünk tovább...
el tudjátok képzelni mekkora arca lenne Josénak, ha a BL döntőben vernek meg minket, ha tavaly a kupa döntőbeli győzelmükkel odaáig voltak???
Van Bommel masszív játéka hiányozhat a Milannak! Nálunk ki hogy áll a lapokkal?!ab1daL írta:Ne felejtsük el: Abate sérülés miatt nem lehet ott az első meccsen, valamint van Bommel eltiltott.
2006/2009/2011cyrax írta:a péló kivan már, hogy minden évben kőkemény ágat kapunk...idén is
a Real meg bohóckodhat
Azt hiszem, szerintem is így jártunk a legjobban, bár biztos vagyok abban, hogy egy esetleges Real-Barca döntő és az ott várható kemény harc a nyári EB és a spanyol válogatott szempontjából nem jön túl jól...socio66 írta:egy dolog biztos,mocskosul nehéz lesz.
azért tegye mindenki a szívére a kezét,oké,hogy a józan ész azt diktálja,hogy a madriddal oda-vissza mérkőzzünk meg,mert úgy esélyesebbek vagyunk,de egy ilyen relatíve gyenge mezőnyben nagyon rossz érzés lett volna esetleg kiesni a negyeddöntőben,vagy az elődöntőben.
a legnehezebb ellenfelet elkerültük,ez a lényeg,és bőven megvan az esély,hogy a bayern meglepje őket. mikor is játszott a madrid legutóbb ekkora volumenű meccset európai sztárcsapattal? úgy tíz éve?
a bayern lehet,hogy nem a legerősebb kerettel rendelkező csapat,de hogy iszonyú kemény ellenfelek lesznek,karnyújtásnyira a hazai döntőtől,az holtbiztos.
a mi ellenfeleink pedig,nos..
a milan jó kis ellenfél,csodálatos dolgokat tudnak művelni,de kevesek ahhoz,hogy kiejtsenek minket,két meccsen ki kell jönnie a különbségnek.
a chelsea viszont..totál fekete lovak,úgy tűnt hogy leáldozott a nagy generációjuk,de most edzőt váltottak,és akár még egy utolsó nagy nekirugaszkodás benne lehet az öregekben.
ráadásul szerintem a ti agyatokba is beleégtek az utolsó találkozásunk pillanatai,és most nem a győzelmi mámorunkra gondolok..
övrebö neve,ballack bírótámadása az x-edik elmaradt büntető után, drogba f.cking disgreace-e...
ha összejön a párosítás,nagyon fel fogják szívni magukat,ez a tipikus revánsért kiáltó szituáció.
egyértelmű pozitívum viszont,hogy mindig itthon játszhatjuk a visszavágót, és hogy nekünk már csak erre kell igazán koncentrálni.
úgyhogy ez van,megvolt a sorsolás,tudjuk a menetrendet,innentől csak a bl-meccsekre,illetve a kupadöntőre kell koncentrálni,a bajnokikon pedig mehet a pihentetés,semmiképp nem szabad abba a hibába esnünk,hogy egy már elúszott sorozat miatt nem tudunk a sorsdöntő meccsekre teljes fegyverzettel kiállni.