Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Attól függ mikor, de én is beneveznék megint akkor, ha nem a super extra mega hard Top5 WC kiemelt mezőny jön össze, s lehet nevezni szabadkártyávalozsimiki írta:Az az 5ös nem jön össze amit írtam, de ha leszünk összesen 5en, akkor tolhatunk egyet.
Jelenleg LEHET,h jön Ákos,Matyi, én meg ráérek ha lesz még 2 ember.
Sorry, ebbe már nem férsz be, megvagyunk 5en. De lehetséges,hogy holnap is lesz, majd figyeld topikot a reghez.geridoss írta:Na, végülis úgy alakult, hogy itt tudnék lenni én is, van még esély nevezni a minibajnokságra, vagy ezt már bebuktam?
ozsimiki írta: majd csinálok egy all time táblázatot és azt mindig frissítjük egy-egy speed bajnokság után. Természetesen írnánk a részvételt, meccs számot, győzelmet, vereséget, gk-t, pontot.
Majd 4. előtt meg is csinálom, hogy jelenleg hogy néz ki.
Én csak kiegészítő vagyok, szárnysegéd tisztről lemondtamlluisllach89 írta:Eddig Benny Hill helyett magadat hívtad szárnysegédnek. Akkor már a bajnok fegyvercipelője vagy, az elsővel mindig behúzod az összes meccset
Mondjuk a Benny Hill jogos, mert a Kanty, Bob vs Geridoss, Én party 20 mp alatt véget ért
De ez már a második versenyt megelőző nyilatkozatod ahol viccelődsz a második helyemmel
1.Ozsiozsimiki írta: Szóval ma (vasárnap) 21 óra?
Kanty, ez fájtlevproff írta:Antihaxball: 27-13. Legközelebb akkor majd előre is megyek.lluisllach89 írta:Levi a lényeget benne hagytad, a team szócskát
Az a baj hogy nem voltam taktikus ma, akárkivel voltam nyomultam előre. Te meg antihaxballal behúztad, pfej
Antihaxball: 27-13. Legközelebb akkor majd előre is megyek.lluisllach89 írta:Levi a lényeget benne hagytad, a team szócskát
Az a baj hogy nem voltam taktikus ma, akárkivel voltam nyomultam előre. Te meg antihaxballal behúztad, pfej
Rám célzol?lluisllach89 írta: Az a baj hogy nem voltam taktikus ma, akárkivel voltam nyomultam előre. Te meg antihaxballal behúztad, pfej