Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ezt utálom a legjobban... Most hirtelen Sociedad jut eszembe, mikor ott is 2-0-ra vezettünk majd összehoztuk 2-2-re. Most megint megvolt a sima 2-0, és tessék... Valaki mondja meg miért(POR QUÉ?!) kell ezt csinálni???
Szép beadás volt, de Piqué mit csinált? Szerintem pont azon gondolkodott, hogy hogyan szúrja majd meg este Shakirát.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Én Mascheranonak régóta szurkolok ízlelje meg milyen gólt rúgni, lehet ezért is hozta be Pep
Érzem nemsokára örülhetünk majd egy kisfőnök gólnak gránátvörös kékben!
Ha az utolsó balbekkünk is megsérült akkor megnézhetjük magunkat.. Maxwell most jól jönne b+...
Amúgy jól mondja a speaker, a spanyol bírók egy rásze nagyon értelmetlen, buta és leginkább vak..
Mind1 remélhetőleg nem lesz több sérülés se sárga.
Hajrá!
ez az adriano - masch csere kicsit érthetetlen számomra, de legyen. puyol balhátvédként fussa szét magát hogy adriano ne fáradjon el? és még az argentin se pihenhessen végig egy meccset?
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw