www.serials.wsBodi írta:Meg tudná nekem adni valaki annak az oldalnak a címét,ahol a serial kódok vannak???
Vagy az is jó,ha valaki simán az NBA2006 kódját beírja nekem!
www.freeserials.com
www.serials.wsBodi írta:Meg tudná nekem adni valaki annak az oldalnak a címét,ahol a serial kódok vannak???
Vagy az is jó,ha valaki simán az NBA2006 kódját beírja nekem!
Ja! A DVD lemezről másoljam át a C:\-re a montolni való 1db file-t, és onnan montoljam be a Demonnal. Hátha úgy...barcafan írta:úgy értettem, hogy a könyvtár amit átnyomtál a C: meghajtóra abból mountold be a fájltSilvanus írta:Na várjál, azért annyira nem vágom ezt a Demon-os cuccot, hogy tudok bemontolni egy egész könyvtárat? Mondjuk az 1-es cd-t? Nem csak egy speciális demon file-t tudok bemontolni?
Eléggé csodálkoznék ha az én gépemen elfutnaDrigo írta:Tolja vki rajtam kívül a Most Wanted-del sztem nagyon jó lett eléggé sikergyanús a videók elképesztőek a hangok is nagyon jók és az egész élmény is, nálam 5*.
Szóval programot feltelepíted, aztán bemountolod (vagy mi) (pl Daemon-nal) az 1. cd-tMorminho írta:Ööö, én most "vettem" meg a játékot és hát nem indulVmi olyasmit hallottam, h vmi féle halálfejes progi kell hozzá, de nem tom melyik az. Szóval vki belinkelnés és elmagyarázná, h hogyan kell csinálni? Lééééééci
Jah énis tolom közbe mind2 tőt...PetI írta:Én egy Punto-val kezdtem, majd megvettem egy Ford Mustangot (kedvencem, úgyhogy kötelező) meg Barontól elnyertem a Caymanját.
Most vagyok 25%-nál, de közben azért nem hagyhatom ott a fronton az angol bajtársaimat, meg az FM-ben a Barcát is menedzselnie kell valakinek...
ftp://ftp.edome.net/demot/strategia_ja_ ... otal_annihBarcaboy!!! írta:Van egy olyan játék hogy TA kingdoms...Régebbi játék de sokat jáccottam vele és most szívesen jáccanék a régi idők emlékére...Ha vki tud vmit h honnan lehet leszedni akkor lécci írja be
Apukád a mikulás???Enrique írta:Én ha jó kisfiú leszek, éjjel belopódzik apukám a szobámba, és felrakja a gépemre a MW-et...Ronaldinho22 írta:Már meg lehet vásárolni a MOST WANTEDET, én is holnap fogom megvásárolni, ajánlom figyelmetekbe!!!![]()
![]()
![]()
Szóval holnap talán már játszhatok is vele.![]()
Én ha jó kisfiú leszek, éjjel belopódzik apukám a szobámba, és felrakja a gépemre a MW-et...Ronaldinho22 írta:Már meg lehet vásárolni a MOST WANTEDET, én is holnap fogom megvásárolni, ajánlom figyelmetekbe!!!![]()