Eric Abidal
Ha innen is visszatér... A halál leheletével a tarkóján. Bele se merek gondolni. Hajrá Abi!
- SuperMessi
- Capitá del Barça
At the 22nd minute mark of today's game, the fans at the Camp Nou will give an applause for Eric Abidal #fcblive [sport]
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Messidona10
- Entrenador del Barça
De megérdemelte akkor...

- El fanático
- Entrenador del Barça
Abidal-t április 10-én műtik és ez a operáció lesz a transzplantáció...
http://www.mundodeportivo.com/20120330/ ... 79959.html
http://www.mundodeportivo.com/20120330/ ... 79959.html

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ez így nem igaz... Ha a szervezete befogadja az új májat, fél éven belül újra edzhet intenzíven, és egy éven belül akár újra teljes értékű focista lehet. A bibi csak az, hogy már a 33. szülinapja jön, így közel 34 lesz mikor kb visszatérhet, és akkor már valljuk be egy szélső védőnek nem sok helye van az élvonalban... Viszont még mindig jó, nagyon nagy kár érte. jobbulást neki!Hammerhorn írta:Abidal fantasztikus futballista ezt már bizonyította de a visszatérésében senki ne reménykedjen sajnos..... Aggodunk érte és szorítsunk befogadja a szervezete az új májat. Elvileg nem játszhat soha többet ezt követően hiszen egy komolyabb ütközés is problémát okozhat. Szóval az életéért szorítsunk a karrier már oda sajnos. remélem kap valami feladatot majd a barcánál

- El fanático
- Entrenador del Barça
A Blugranas.com oldal készít egy könyvet, amiben a rajongók üzenetei lesznek és átadásra kerül Abidal számára. Mivel van regisztrációm az oldalaon, így bátorkodtam üzenni az Eurobarca fórumerei nevében is. Az oldalon "erikamessi" név alatt láthatjátok, amit írtam. Egyébként ez az üzenet: " Ánimo mucho Abi y mucha fuerza - desde Hungría de la página Eurobarca.hu - La página más grande de los Culés desde Hungría."
http://www.blaugranas.com/libro_de_apoy ... -52627.htm
http://www.blaugranas.com/libro_de_apoy ... -52627.htm

Ez nagyon szép gesztus volt tőle.El fanático írta:A tegnapi Milan- Barca BL meccs után Ibra a mezén üzent Abidal-nak, amit Keita-val küld el a kórházba. A Barcánal töltött idénye alatt a svéd jó viszonyban volt Abidal-lal...
http://www.youtube.com/watch?v=8Fyi7tXF1H4
- El fanático
- Entrenador del Barça
A tegnapi Milan- Barca BL meccs után Ibra a mezén üzent Abidal-nak, amit Keita-val küld el a kórházba. A Barcánal töltött idénye alatt a svéd jó viszonyban volt Abidal-lal...

-
- Barça C
Abidal fantasztikus futballista ezt már bizonyította de a visszatérésében senki ne reménykedjen sajnos..... Aggodunk érte és szorítsunk befogadja a szervezete az új májat. Elvileg nem játszhat soha többet ezt követően hiszen egy komolyabb ütközés is problémát okozhat. Szóval az életéért szorítsunk a karrier már oda sajnos. remélem kap valami feladatot majd a barcánál
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Nincs valami hír Abidalról??Nagyon izgulok érte!
Animo Abidal

- salas9
- Entrenador del Barça
Eredetileg hétfőre jelezték, de csak kedden hajtják végre a májátültetést Éric Abidalon, az FC Barcelona francia labdarúgóján – jelentette a barcelonai El Mundo Deportivo.
Az előreláthatólag tízórás műtétet holnap délelőtt kilenc órakor kezdik meg Barcelonában. A beavatkozást ugyanaz a sebész, Dr. Fuster irányítja majd, aki tavaly a májdaganat eltávolításakor is operálta a játékost.
Kitartás Eric
Az előreláthatólag tízórás műtétet holnap délelőtt kilenc órakor kezdik meg Barcelonában. A beavatkozást ugyanaz a sebész, Dr. Fuster irányítja majd, aki tavaly a májdaganat eltávolításakor is operálta a játékost.
Kitartás Eric

-
- Jugador d'estrella
Ne értsetek félre
Nem adok ilyen oldalak szavára..,mert 99% butaság.. Eurobarcát nézek csak, csak most épp felmentem face-ra és láttam ezt a ki írást,néztem a Barca hivatalos oldalát is és semmi se volt meg persze kitettem ide, de bízom benne,hogy vissza tér Abi 

MichaBeenek nagy pacsi, igaza van, amíg itt nem látod az Eurobarcán vagy a hivatalos Barca honlapon, addig nem igaz. Továbbra sem tudom, hogy miért veszi készpénznek valaki egy nem hivatalos oldal zagyvaságát... Lelke rajta.
Football, bloody hell. /SAF/
Ilyen helyesírású kiírás aztán baromi hiteles...Everythink

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Jugador d'estrella
Ez a csaport -- > http://www.facebook.com/fc.barcelona.all.fans , de remélem csak valami kamu szarság :/lui1698 írta:És mégis milyen csoport?Xavi001 írta:Facen 1 csoport most írta ezt.
Mert mondjuk az nb1.hu vagy kiszeltündi csoportja nem hiszem, hogy a legmegfelelőbb forrás.
- lui1698
- Llegenda del Barça
És mégis milyen csoport?Xavi001 írta:Facen 1 csoport most írta ezt.
Mert mondjuk az nb1.hu vagy kiszeltündi csoportja nem hiszem, hogy a legmegfelelőbb forrás.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Jugador d'estrella
Facen 1 csoport most írta ezt.
"Official - French Defender, Éric Abidal (Barcelona) Will Not Play Football Again !!! :'(
We Will Love & Support You For Ever ♥ ♥ ♥
Thank You ABI ♥ For Everythink ♥ ♥ ..
("
Ha ez igaz,akkor nagyon sajnálom
"Official - French Defender, Éric Abidal (Barcelona) Will Not Play Football Again !!! :'(
We Will Love & Support You For Ever ♥ ♥ ♥
Thank You ABI ♥ For Everythink ♥ ♥ ..

Ha ez igaz,akkor nagyon sajnálom

-
- Llegenda del Barça
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
Abi egy csodálatos ember. Megtanított rá, hogy akkor se adjam fel a küzdelmet az álmaimért, a céljaimért, amikor a csúnya arcát mutatja az élet. Azt hiszem, példát vehetünk tőle!
Anims Abi 

"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
- Capon
- Llegenda del Barça
Éppen ezen gondolkodtam, hogy nem az a kérdés, hogy idén visszatérhet-e vagy sem, amit szerintem lehetetlen, bár nem tudom meddig tart egy ilyen felépülés ha minden jól ment akkor is.
Első hónapokban egy steril szobában fog üldögélni és ahogy Galen mondja még hónapokig azzal lesz elfoglalva hogy a szervezete ne lökje ki az új szervet.
Első hónapokban egy steril szobában fog üldögélni és ahogy Galen mondja még hónapokig azzal lesz elfoglalva hogy a szervezete ne lökje ki az új szervet.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Tesó, nem rád akarom kiélezni amit mondok, de ébredjetek már fel..kurdt írta:Sajnos szerintem idén nem fog már pályára lépni. Ennek az egyetlen előnye, hogy időnként láthatjuk Muniesa-t.Yafnag írta:"Abidal will get a liver transplant before the end of the month. The donor is a cousin of his, who arrived in Barcelona on Sunday. [sport]"
Tehát a hónap végén fog sor kerülni a műtétre.
Kicsit off már, de jó lenne, ha jönne nyáron J. Alba. Akkor Adriano mehet és az Abidal-Alba-Muniesa trióval meg is lenne a baloldal (plusz ketten ebből középhátvédet is tudnak játszani).
Májátültetésre van szüksége ennek a srácnak.
Ez rohadtul komoly dolog, jelenleg nem az a kérdés, hogy játszhat-e idén, hanem az, hogy túléli-e a beavatkozást.
Ha jól tudom a neje és két gyereke van Abinak ( ha nem akkor bocs), szóval Isten óvja Ericet és a családját.
Az átültetés után a kilökődésgátló szereket évekig kell szedni, nem ismerem az összetételüket, de lehet kizáró ok ez is a profi futballban.
Szóval, én elsősorban azért izgulok, hogy épségben és egészségben élje át a műtétet és boldog, hosszú élete legyen.
Persze.. Az igazi az lenne, ha jövőre a kezdőcsapatban ott állna Puyol és Xaviék mellett, mint egy újabb Barca ikon.
MErt az.
Szép napot mindenkinek!