2012.04.10. 17:35:42
Komolyan van olyan akinek tetszik a fifa 12(pc)? Ennél idegesitőbb focis játékot még nem igen láttam. Általában ezt az élő szezonos funkciót tolom, de most besokaltam. Nem tudom mások h vannak vele, de én szoktam taktikázni, attól függ h mit játszok h ki az ellen v épp hol erőlteti a támadásait stb. Kb 10 perc után szoktam felállást váltani ha kell, vagy behozni egy romboló embert mint pl Keita, vagy akár egy 4. csatárt. Megnyertem 2-szer a ligát, meg nyertem 3 premier kupát, de ezután meguntam és elkezdtem egy teljesen másfajta focit játszani. A Barca féle tiki-takát, hárömszögezős rövid passzos focit, és ezzel most fogok kiesni a 2.osztályból ha nem nyerem meg az utolsó meccsem.
Mélységből nem lehet inditani, mert az esetek 90%-ban nem a csatárom inditja, hanem a védőt aki fut mellette. Az első perceket mindig megnyomom, szétfutom az ellenfelet, mert kb akkor a legkönnyebb gólt lőni, és lövök is kb a meccsek felén, de persze rögtön ki is lépnek és oda az előny. KAptam úgy gólt h Neymar legyőzte fejpárbajban Piquét, pedig előnyüsebb helyzetben voltam. Ezen kivül Messit lefutja Terry, meg Alvest Adebayor.. 2 játékos van előttem egyik lesen a másik gólhelyzetben, passzolok, aki lesen van annak rövid a labda, de a másiknak tökéletes, mégis érte megy és kilöki gólhelyzetben a kiugró játékost WTF? A gép autómatikusan átveszi a labdát, de szinte mindig rosszul, bevezeti a kapuba a szögletre kimenő labdát kirugásra emnti az ellenfének, kivezeti, amikor mi jönnénk.
Előző meccsen a Barca ellen a kapuralövések aránya 2-13 volt, és ki kaptam 2-1-re. Csávónak nem volt önálló támadása a 2 gólja lényegében majdnem ugyanaz volt, Alves fennt maradt, elfutott a szélen, valahogy bevitte a 16-osig, leszereltem az egyik belső védővel, de persze rossz helyre pattant a labda, mert muszáj úgy szerelni h közben kiugratja a 10 méterre lévő Messit, és nem elég csak elpöckölni, hogy utána meg is lehessen tartani. Ja persze Messivel sem tud kapásból gólt lőni, hiszen valmelyik védő még hősiesen a labda elé ugrik, ezekután egmást lökik el a védiőm mikor el akartam rúgni a labdát, mert hát arrébállni az túl mainstream. Gól.. Nem támadok ki, mert fő a biztonság, sok idő van még és igy is rengeteg helyzetem van. Csak az első félidőben 3 kapufám volt és további 3 lövést védett a kapus, vagy lőttem mellé. Mindezt 4 ziccerből és 2 távoli lövésből hoztam össze. 2. félidő szinte ugyanez csak kapufám nem volt.. És ezt a forgatókönyvet már 3. szorra játszom el zsinórban.
Abba is hagyom, játszok inkább a 11-el, nekem az jobban tetszett.
Am csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Vagy játszik egyáltalán valaki ezzel az élő szezonnal, legtöbben gondolom manager móddal csapatják.