Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem kicsit későn válaszolok, de én használtam. Gyenge középpálya és erős védelem mellett érdemes használni. Semmi extrát nem tudnék mondani róla, volt amikor sikerült így nyernem váratlanul, de volt mikor égtem.MessiFan91 írta:Ti alkalmaztátok már az ellentámadás taktikát?
És ha igen, hogy sikerült?
Mert én ma ellentámadni fogok
Viszont a való élethez van igazítva a naptár, tehát hetente egy meccset játszol,(+ hétközi kupa/barátságos) kb megye 3-ból indulszMessiBarca10 írta:Hali.
Valaki leírná ez mi? Vmi online menedzser?Egymás ellen?
Online focis menedzserjáték...sztem nagyon szórakoztató! És nem igényel sok szabadidőt hetente kb. 2×10perc + fakultatív meccsnézés(2×90perc, de nem kötelező).MessiBarca10 írta:Hali.
Valaki leírná ez mi? Vmi online menedzser?Egymás ellen?
Minuszba semmiképp nem mennék miatta, meg amúgy se nagyon vennék ilyen drágán csatárt. A gólvágó típus (ha létezik ilyenAmi kicsit hátulütő, hogy majd 40 millás mínuszba kerülnék miatta. Ti adnátok érte ennyit?
MichaaBee írta:Ha elég erős a csapatod, akkor simán jobb az 5. hely. Ha biztosra akarsz menni, akkor legyél 4., de 5. hely is elég jó. Általában gyengébb csapatot kapsz és mindig hazai pályán lehetsz. A bevétel feleződik.Barcaman1993 írta:Más téma. Ugye, ha a szezon végén 5-6. helyen végzek, akkor az osztályzó pénzét felezik a csapatok? Csak mert azon gondolkozom, hogy lehet jobban járnék egy osztályozós 5. hellyel, mint egy minimális díjazású 4. hellyel. Vélemény?
@all: más, kettőnkön kívül vitézkedik még valaki?
Kezdetben még a bent maradás is nagyon kétséges volt, de ahogy mennek föl a játékosaim formái, erőnlétei és ahogy fejlődnek, én nagyjából a 4., esetleg a 3. legerősebb csapatnak tartom az enyémet. Csak ez a kupa azért két frontos harc, aztán azért a 3 cserecsatárom nem olyan, mint a kezdők. Úgymond annyi szerencsém van, hogy 6 pont a lemaradásom a 4. helyezetthez képest és 3 pont az előnyöm a nálam már egyértelműen gyengébb 6.-hoz képest. Én úgy érzem otthon akár már az elsőt is meg tudom fogni, de most ez a kupapárharc még prioritást élvez. A bent maradásnak meg kell lennie...MichaaBee írta: Ha elég erős a csapatod, akkor simán jobb az 5. hely. Ha biztosra akarsz menni, akkor legyél 4., de 5. hely is elég jó. Általában gyengébb csapatot kapsz és mindig hazai pályán lehetsz. A bevétel feleződik.
Ha elég erős a csapatod, akkor simán jobb az 5. hely. Ha biztosra akarsz menni, akkor legyél 4., de 5. hely is elég jó. Általában gyengébb csapatot kapsz és mindig hazai pályán lehetsz. A bevétel feleződik.Barcaman1993 írta:Más téma. Ugye, ha a szezon végén 5-6. helyen végzek, akkor az osztályzó pénzét felezik a csapatok? Csak mert azon gondolkozom, hogy lehet jobban járnék egy osztályozós 5. hellyel, mint egy minimális díjazású 4. hellyel. Vélemény?
Ma a védőm ismét beköszönt. Éreztem, hogy akár egy kis ráfizetéssel megéri majd megvenni. Ebben a kupameccsben meg tényleg az a poén, amit mondtam. Arra számítottam, hogy egy bombacsapat ellen játszok, ezért lazáztam, hogy legalább a következő bajnokimon több esélyem legyen. Erre...MichaaBee írta:Akkor nem a középsővédőd jó, hanem a pontrúgód.Barcaman1993 írta:Nagyon durva középső védőm van. Ma m3-at lőtt, eddig a bajnokságban 4, a kupában 5 gólja van idén. Földöntúli védekezés, csodás pontrúgás.A kupasikerhez grat, nem volt egyáltalán érdemtelem.
Akkor nem a középsővédőd jó, hanem a pontrúgód.Barcaman1993 írta:Nagyon durva középső védőm van. Ma m3-at lőtt, eddig a bajnokságban 4, a kupában 5 gólja van idén. Földöntúli védekezés, csodás pontrúgás.
Meccs utáni napon biztosan nem, inkább hétfő reggel 7:20 körül.azt már tapasztaltam, hogy egy bizonyos kor elérésével visszaesik/eshet a játékos szintje, de olyat még nem láttam, hogy csütörtökön egy játékosom (31 éves és kb 90 naposan) legendás szintre lép, majd meccs utáni napon (vagyis 3 napra rá) visszaesik földöntúlira :S
Hatalmas mákkal, nem lettem volna az ellenfél helyében.Valaki rutinos játékos megnézné, hogyan lehetséges ez a győzelmem? : 368498837
Edzőcsere oldalon lehet és a "képzés" kb 0,001 máodperc.Valaki meg tudná mondani, hogy tudom elkezdeni játékos edzővé képzését?
Töltsd le a legújabbat, az számolja a hűséget. (Vagy legalábbis a tavalyi félhűséget biztosan.) http://ho1.sourceforge.net/development/Barcaman1993 írta:A Ho nem számolja bele a hűséget, ami azért dob egyet a teljesítményen és mámoros-fellegjáró kp-m lesz szerdára.
Olyan, amelyik 5 védővel áll ki és a magyar válogatott leendő kapusát edzi.Barcaman1993 írta:Az milyen csapat, amelyik a VI. ligában varázslatos-isteni védelme van? Az elképesztően durva...
Megnéztem a srác meccseit és HO-val elemeztem. A Ho nem számolja bele a hűséget, ami azért dob egyet a teljesítményen és mámoros-fellegjáró kp-m lesz szerdára.A két szélsőt és a szélső hátvédemet is támadóra nyomtam. Ha 4-4-2-őt játszik, akkor olyan 60-65%-ot adott, ha 2-5-3-at, akkor 75-80%-ot, ismétlem hűség beleszámítása nélkül. Persze tudom, hogy bármi megeshet (azt hiszem ez rám külön igaz), de a tőlem telhető legtöbbet megtettem. Másrészt a bajnokimon nem sok esélyem lenne. Nagyon erős a támadása, védekezése, idegenbeli meccs. Sztem nagyobb esélyem van továbbjutni a kupában, mint pontot szerezni a hétvégén.MichaaBee írta:Az esélyed olyan 50-50 szerintem. Attól függően, hogy Oláfnak éppen olyan napja lesz-e, hogy a kp-t favorizálja vagy az erős támadást. Ha előbbit, akkor lesz esélyed bőven, ha utóbbit, akkor nem nagyon.
Én nem feltétlenül áldoznék be bajnoki meccset kupameccsért, kivéve ha nagyon esélytelen lenne a bajnoki vagy a biztos bennmaradás meglenne mindenképp és nem lenne célom az első hely.
Egyébként én kikaptam azt a hatodosztályú ellenfelet, akinek varázslatos-isteni védelme van és tavaly 2 elsőosztályút búcsúztatott, hogy aztán végül a későbbi bajnok ejtse csak ki...Ha nem lesz velem a szerencse, akkor elég rövid lesz ez a kupamenetelésem...