Sanama írta:
De ezt a bajnokságot még mindig csak a Real veszítheti el!
Még ha meg is verjük őket, 1el még mindig mennek.
Én most már kezdem elhinni azt, amire eddig csak gondolni mertem:
Mourinho miatt fogja elbukni az előnyét a Madrid. Egyszerűen nem lehet egy teljes szezonon keresztül (50-60 meccs) végig ugyanazzal 11-13 játékossal felállni. Illetve fel lehet, egy olyan bajnokságban, ahol az aktuális csapatodnak nincs igazi ellenfele (pl. a Mourinho-féle Inter Olaszországban).
De itt most nem ez a helyzet: a Barça a hajrára mindig formába lendül, most pedig C. Ronaldo, Xabi Alonso, Pepe, Ramos (tudom, hogy ő ma nem volt), Benzema, Özil, stb. teljesen elfáradtak (ehhez azt is hozzá lehet venni, hogy a Real mekkora tempót diktált meccsei többségén, hogy a csapatnak és CR-nek sok-sok gólja legyen).
Megfogták az isten lábát azzal, hogy az APOEL-t kapták a BL-ben. De annyit sikerült a dologból kihozni, hogy Sahin játszott mindkét meccsen. Ilyenkor, vagy mondjuk a Santander ellen otthon igazán lehetne tartalékolni.
És mivel a fent említett labdarúgók teljesen elhasználódtak a hajrára, ezért simán benne van még egy pontvesztés, főleg hogy a Bayern ellen is ki fogják köpni a tüdejüket, főleg Münchenben...
És igen, azt biztosra veszem, hogy itthon elverjük a Madridot, mégpedig azért, mert ha nem, akkor nem is "érdemli meg" a csapat a bajnoki címet...