Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
andris871120
Jugador del Barça

2012.04.09. 11:00:29

eric írta:Csak érdekességnek:
http://www.hatharom.hu/article/3e4894-e ... video?eb=1

Meresztem a szemem, de az istenért nem látom a "nagy lábralépést". Talán picit a sarkához hozzáért... ami után még lépett CR7 párat és elterült.

Az ellentábornál se látok nagyon hisztit emiatt a fórumokon... pont ezért érdekes, hogy erről a dologról cikk készült, mivel bármely meccsünkön találok 2-3 olyan szitut, ami ennél látványosabb és mégis benézte a bíró...
Ha rá is lépett vagy hozzá is ért, utána még lépet hármat majd elesett!! Tényleg nagy szégyen ha ezen kezdenek el vitatkozni...
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2012.04.09. 11:00:11

csak arra gondolhat h fogja a mezét 53-nál én csak azt látom,de nevetséges :Dxd
Subinho
Director del Fútbol

2012.04.09. 10:59:22

A Realnál most van az a leülés, ami nekünk jan-febr. szokott lenni, vagyis bőven bene van, hogy az athletico-sevilla-bilbao hármasból legalább egy X kijöjjön + a klasszikust behúzzuk és akkor már az utolsó 3 fordulóban csak meg kell tartani az előnyt!!! nagyon közel került a liga!!! pár hete én sem hittem benne, de most úgy érzem, ezt a madridot meg lehet fogni a fenti hármas valamelyikének!!! nagyon bízom Bielsában!!! a klasszikust most KÖTELEZŐ megnyerni!!!
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.09. 10:58:35

eric írta:Csak érdekességnek:

Meresztem a szemem, de az istenért nem látom a "nagy lábralépést". Talán picit a sarkához hozzáért... ami után még lépett CR7 párat és elterült.

Az ellentábornál se látok nagyon hisztit emiatt a fórumokon... pont ezért érdekes, hogy erről a dologról cikk készült, mivel bármely meccsünkön találok 2-3 olyan szitut, ami ennél látványosabb és mégis benézte a bíró...
Látszik az egyik lassításból, hogy a sarkára lép a védő. CR-nek abban a pillanatban kellett volna esnie, utána lépett még kettőt-hármat és dobta magát, mert látta, h nem éri el, hiszen kibillentették, csak abban a pillanatban úgy érezte, hogy meglesz a labda. Mondhatnám, h előnyszabály.
eric
Barça B

2012.04.09. 10:52:55

Csak érdekességnek:

recrea
Llegenda del Barça

2012.04.09. 10:40:17

kakasugynok007 írta:Még ha megnyerjük a klasszikust és a további meccseinket még akkor sincs meg a Liga.A Realnak egy döntetlent -vagy ki kell kapni amire kevés az esély- kell játszaniuk.
Szerintem nem lesz meg a bajnokság.

Szerintetek?

Ki ellen veszíthet pontokat a Real?
Lehet tippelgetni, de nincs sok értelme. A Valet is évek óta kitömik otthon, erre tegnap teljesen egyenlő meccset játszottak. Malaga, Villareal, sztem nem gondoltuk volna a pontvesztést. Bárki ellen befigyelhet nekik.

Azt is kétlem, h a Sevilla, Bilbao, Atletico triót nem érdekli a bajnokság, hiszen mindháromnak reális esélye van az EL helyekért. Márpedig arra nem bazírozhatnak, h majd úgyis megnyerik (az EL-t). Közben két Bayern meccs meg a Nou Camp. Már most nehezen viselik a nyomást, ez csak fokozódni fog.

Szoros lesz a vége, az biztos. Magunkat csak Valenciába (Levante) féltem, mert nagyon küzdenek a dobogóért/BL helyért.

Amúgy nagyon jó érzése megint izgulni a bajnokságon.
LM10
Director del Fútbol

2012.04.09. 10:33:58

kakasugynok007 írta:Még ha megnyerjük a klasszikust és a további meccseinket még akkor sincs meg a Liga.A Realnak egy döntetlent -vagy ki kell kapni amire kevés az esély- kell játszaniuk.

Szerintetek?

Én úgy érzem, hogy most az Atma otthon egy döntetlenre jó lehet hétközben. De még a Sevilla is meg szokta izzasztani a Realt. De a Bilbao barlangja is kecsegtető bukási lehetőség.
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.09. 10:33:17

Barcaforever írta: -10nél is mondtam, h én csak akkor fogom kijelenteni, h övék a bajnoki cím, mikor már csak 3 forduló van hátra és akkor is ennyi a különbség, sokan meg már akkor odaadták volna a kupát a Madridnak!

Gyerünk bízzunk együtt, ezt most ki kell szurkolni!

Visca el Barca!
Igen, köztük velem is. Egyszerűen azért, mert elképzelhetetlennek tartottam, h a jelenlegi Real bukjon 7 pontot, plusz még meg is verjük őket. Utóbbira elég sok esélyt láttam akkor is.
Valahogy úgy vagyok/voltam vele, h Mourinhoról sok mindent el lehet mondani, sok mindent fel lehet róni neki, de azt nem, h ne lenne nyerő típus. Valahogy még most sem hiszem el, h mi leszünk a bajnokok. Ezért meg lehet kövezni nyugodtan, de ettől még én is ugyanúgy bízok a csapatban. Akkor is bíztam, amikor közte 10 volt, csak ugye akkor sem és most sem a saját kezünkben volt a sorsunk.
Mindenesetre most van egy kis remény, ha nem az Atletico lenne az ellenfél, akkor jobban reménykednék, de az elmúlt években mindig h.ülyére verték a matracosokat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.04.09. 10:28:49

Még ha megnyerjük a klasszikust és a további meccseinket még akkor sincs meg a Liga.A Realnak egy döntetlent -vagy ki kell kapni amire kevés az esély- kell játszaniuk.

Szerintetek?

Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Barcafan9
Jugador del Barça

2012.04.09. 10:22:47

Ha 10 pont előnyről elbukja a bajnokságot a real az világi égés lenne, és akkor pápá JO5É! :lol:

VISCA EL BARCA! Kép
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.04.09. 10:09:47

Jó látni, h visszatért a pezsgés a fórumra és az egész oldalra, szinte érezhető a lüktetés. :twisted:

Ez az, ez kell, biztos hatalmas nyomás van most a madridi játékosok fejében!Nekünk, meg vmilyen szinten nincs veszíteni valónk és tényleg!

-10nél is mondtam, h én csak akkor fogom kijelenteni, h övék a bajnoki cím, mikor már csak 3 forduló van hátra és akkor is ennyi a különbség, sokan meg már akkor odaadták volna a kupát a Madridnak!

Gyerünk bízzunk együtt, ezt most ki kell szurkolni!

Visca el Barca!
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2012.04.09. 10:05:43

Nem láttam a tegnapi mecset - nem szoktam a Real meccseit nézni - de valahogy éreztem, hogy a Valencia nem szalad bele megint a késbe és X lesz!!! A Barcának január-februárban van mindíg egy kis leülés és ilyenkor szokott a Real általában 10-12 pontról 3-4-re zárkózni, aztán tavaszra a Barca összekapja magát és a klasszikuson lerendezzük a ligát!!! 8)
Most anyi a különbség, hogy a Real vezet, de a forgatókönyv a szokásos... A Barca sztem most már hozni fogja ezt a néhány meccset, fel vanak tüzelve, a Real meg pánikban és győzelmi kényszerben. Sztem ha a klasszikust behúzzuk megint, akkor az az 1 pont már semmi és meg lehet a Liga!!!
a BL-től kicsit jobban félek.... :? De bízom a srácokban!! Ismét nagyon nagy közelségbe került a 6 kupa!!! 3 már meg van!!! :D

ui.. a Real akkor nyerhetne ligát, ha a sorsolás úgy alakulna, hogy a klasszikus jan-februárban lenne.....
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.09. 09:51:48

Robcsyy írta:
gergo9 írta: Egyébként Guti passzán azóta is röhögök mármint hogy mekkora ügyet csináltak belőle odaát("hálát adok az égnek hogy maradonát nem láthattam játszani de gutit igen" :lol: :lol: meg hasonlók).
"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak,mint a klasszis,a kreativitás,a bátorság és a higgadtság mintapéldájára.A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg.Kivételes játékos,aki a géniuszok anyagából kelt életre..."

:lol: :lol: :lol:
Akkor valószínű a kecskeméti Lencse Laci is.
Két hét múlva kitesszük az indexet, ebben biztos vagyok. Ha innen visszahozzuk, nagyon büszke leszek a csapatra.

Mou persze hallgat, és ezt a szerencsétlen Karankat rángatja...remélem így is marad idén a dolog.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.09. 09:36:04

Sanama írta:
A legviccesebb az lett volna, ha Pepe kap egy pirosat a rúgásért :D :D
A vicc az, hogy elvileg ezért kaphatott volna ám sárgát!
A saját csapattársadat sem rúghatod le :D

Amúgy én tényleg sajnálom Pepe-t, mert amúgy remek képességű játékos, s fizikailag is tökéletes paraméterekkel rendelkezik, de hát fejben...Egyszerűen mentálisan olyan gyenge, hogy az valami elképesztő.....
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.09. 09:05:44

Robcsyy írta:
gergo9 írta: Egyébként Guti passzán azóta is röhögök mármint hogy mekkora ügyet csináltak belőle odaát("hálát adok az égnek hogy maradonát nem láthattam játszani de gutit igen" :lol: :lol: meg hasonlók).
"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak,mint a klasszis,a kreativitás,a bátorság és a higgadtság mintapéldájára.A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg.Kivételes játékos,aki a géniuszok anyagából kelt életre..."

Ez az sarkazós passz volt? :D

Hát ha húzzuk, már pedig muszáj a klasszikust, akkor 1 pont...
Remélem az egyiket azért elbukja a Real ilyen tempó és nyomás mellett. Gondolok itt a BL-re vagy a ligára.

A legviccesebb az lett volna, ha Pepe kap egy pirosat a rúgásért :D :D Vagy okoz valami sérülést, bár az nem lett volna vicces,de szánalmas egy ember.

AMúgy utoljára kb. én is a Chelsea elleni visszavágón igzultam így :D Mikor a végén Di Maria lövését megfogta a kapus.... 50kilo leesett a szívemről :D
mess2009
Director del Fútbol

2012.04.09. 09:04:51

ahogy elnézem, ha nincs Murinho mikrofonközelben, új szlogent találtak a Madridnál a bírókra:...."mindenki láthatta mi történt a pályán, ítéljék meg önök...." ezzel persze azt sugalva, hogy a bíró ugye ellenük volt...hiszen láthatták?!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.09. 08:55:58

Majdnem bejött 0-1-es tippetek. Te jó ég mi volt tegnap. Azt megmondom, hogy ez egy olyan 0-0, volt ahol a Real is, de a Valencia is nyerhetett volna sok góllal. Csoda, hogy ennyi helyzetből 1 gól nem született. ÁÁÁ kár ezért a Valenciáért, tegnap majdnem megvolt nekik. Na mindegy, nem leszek telhetetlen, ha az Atletico legalább hoz egy x-et. :D Már csak 4 pont :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
K900
Jugador d'estrella

2012.04.09. 08:49:52

Kép
Elképesztő!!!Ez az ember a konyhába való, de oda sem szakácsnak hanem csak krumplipuccolónak. :lol: :lol: Ismét bebizonyította ez a garnitúra,hogy nem érdemlik meg a bajnoki címet. :wink: Gyerünk sráccok!!!Nyerjük meg a bl-t és minden kupátt. 8)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.04.09. 09:00:13-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.09. 08:47:11

Robcsyy írta:

Látszik mennyire értitek a játékot, de akkor csak istenítsétek Xavit, hol van ő Gutihoz képest?
Sehol :mrgreen:

Szerk.: Maradonával meg egy mondatban leírni csak akkor lehetne, ha drogproblémái lennének. Bár abban is alulmaradna :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.04.09. 08:36:05

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Brian 20

2012.04.09. 08:32:10

Nem számolgatni kell, hanem hozni a meccseket egymás után, ahogy Pep is mondta. Megtenni mindent, hogy meglegyen a bajnokság. Ennyi. Akik számolgatnak, azoknak üzenem, hogy elég kedden egy hiba és nincs mit számolgatni! Még a négy pont is nagyon nagy különbség.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.04.09. 08:29:02

Köröm nem sok maradt a kezemen, de megérte, hála Istennek a Valencia kihozta x-re a meccset. Ha még kicsit szerencsésebbek lettek volna (pl Thiago Costa óriási kapufája, v az első félidei kapufa, v Piatta 10 méteerről leadott lövése), akkor nyerhettek is volna, de ne legyünk telhetetlenek. Így is remekül alakult az este.

Nincs mese, az El Clásicon meg kell csapnunk őket, ki kell ütni a madridi bandát, amennyire csak lehet. Ha ott padlóra küldjük őket (s teszem azt, a Bayern is kilöki őket a Bl-ből), akkor végképp szét fognak esni az utolsó fordulókra, s az jól jöhet nekünk, mivel utánunk és a Bayern után játszanak még többek között a Bilbaoval és a Sevillaval is. (Azért én még az Atléticoban is bízom). Ha addig nem remegtek igazán a madridi lábak, akkor most már remegnek.

(Egyébként a tegnapi meccsen Pepe ismét fantasztikus volt, már nem csak az ellenfelet aprítja, hanem a saját csapattársát is (Arbeloa). :lol: )
Enjoy
Capitá del Barça

2012.04.09. 08:19:50

Az egyetlen egy rossz elem a képletben, hogy mi még megyünk Valenciába Levante ellen (bár az utóbbi 3 meccsüket nem láttam), ill. lesz még egy városi derbink a kék-fehérekkel, s ők mindig borsot törnek az orrunk alá...

Reménykedni szabad, de ne igyunk előre a medve bőrére.
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.09. 07:55:21

Én nem adtam fel -10-nél sem, és értelemszerűen most sem. Viszont sajnos ez a 4 még mindig nem 3. A Madrid sorsa még mindig a saját kezében van. Én nagyon bízom az Atléticóban. Most már egy döntetlen is elég lenne, beérném azzal is :D

Egyébként milyen volt a Valencia elleni meccs? Gondolom a bíró fújta el, de valójában?
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.09. 02:13:59

az a madrid, amely az első 27 fordulóban összesen 8 pontot veszített, az utóbbi 5 fordulóban elbukott 6-ot. :shock:

nos, felvázolom én is, ahogy látom.

bajnokságot szinte biztosan csak akkor nyerünk, ha behúzzuk a clasicót.
bár ha a többit nyerjük, az x lenne, és a madrid 2x még x-el (ami nem reális, de vannak csodák) azzal is mi lennénk a bajnokok, de kétlem, hogy ekkora dráma lenne a forgatókönyvben.

szóval az alap, hogy nyerni kell, muszáj 3 ponttal számolni, másképp szinte értelme sincs.

a madridnak pedig a gijon,mallorca,am,bilbao,granada,sevilla hatos ellen a 18-ból 16-ot szabadna ez esetben megszereznie.

ez abszolút benne van a pakliban, a realnak is lesz meccse még, ahol rosszul játszik / az ellenfél parádés / az ellenfél makker / a bíró ellenük van.
ekkora nyomás alatt, és ilyen, papíron jó ellenfelek ellen (főleg, hogy a gijon és a granada a kiesés elől fognak valszeg menekülni) abszolút benne van, hogy buknak két pontot.

nem beszélve arról, hogy látványosan fásult a keretük (főleg az egész évben erőltetett 15-16 alapember) és most jön a szerda-szombat ritmus, két bayern elleni meccsel megspékelve.
szóval szvsz ez a feltétel érvényesülhet.

na de ami legalább ilyen necces, az az, hogy a mustwin clasicón kívül nekünk sem szabad pontot hullajtani.
nekünk is szerda szombat, folyamatosan vannak sérültjeink, a támadóink messin kívül nem igazán hatékonyak, plusz a chelsea elleni oda-visszavágó nagyon leterhelő lesz mind fizikailag, mind szellemileg.

summa, az én véleményem az, hogy ha a barcelona az összes meccsét, beleértve a clasicót is, megnyeri, bajnok lesz.

de amúgy úgy vagyok vele, hogy bár bántana, ha ilyen forgatókönyv után csak a madrid örülne, ha a bl-t és kupát megnyerjük, nincs miről beszélni.
főleg, ha a bajnoki clasicót is megnyernénk/nem kapnánk ki.
Válasz küldése