Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontegyenlosegnel az egymas elleni szamit.Barca96 írta:az is fontos, hogy sok gólt rugunk, sokat számíthat a végén.
Igen, ha rekordokat akarunk dönteni.Barca96 írta:az is fontos, hogy sok gólt rugunk, sokat számíthat a végén.
Így is lehet:kurdt írta:szerintem is:Initom írta:elképzelhető Busi khv-ként való játszatása is.
------------VV------------
-Puyol-Masch-Busquets-
---Xavi-----Iniesta-----
Pedro------------Adriano
-Alexis-Messi-Cuenca-
vagy valami ilyesmi...
szerintem is:Initom írta:elképzelhető Busi khv-ként való játszatása is.
(el van tiltva)Sanama írta: De Cesc megint pihen, bár lehet ráfér
Szerintem is 3 védős, ha Busi lenne khv, akkor nincs vkp.Barcaforever írta:Cuencát, most nézem, jobb hátvédbe jelölik.![]()
![]()
Lehet, 3 védős lesz az, csak a srác a fog visszahúzódni a jobb hátvéd helyére, támadásoknál.
A legnagyobb baj, hogy ő nem viccel, tényleg ezt hiszi...De, sebaj Gametől már megszoktuk, elnézzük neki.kistotti írta:Ezt ugye csak viccből írtad, hogy Xavi és Iniesta belső védőként. Remélem igen, mert ha nem akkor fogalmad nincs a csapatról. Mondd, hogy csak vicc
Sztem van realitása ennek, szívesen megnézném Alves posztján. Mondjuk Montoyának jobban örültem volna.bence-barca írta:Az nyilván nem. De amin meglepődtem hivatalos honlapunkon Cuencát jhvnek rakták bekistotti írta:
Ezt ugye csak viccből írtad, hogy Xavi és Iniesta belső védőként. Remélem igen, mert ha nem akkor fogalmad nincs a csapatról. Mondd, hogy csak vicc![]()
Ezen meglepődnék, ha tényleg így lenne... (anno egyszer Jeffren is játszott itt, de az kupameccs vt)