2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sanama írta:Keita, a mali csatár????Mi?
kistotti írta:Mondtam már, hogy imádom Puyol cseleit?
Én azt várom mikor nyomja Szaniszló és Tőrös a Barca meccseketMessa írta:Jaja, emlékszem még Hleb nője is nyilatkozta mikor idejöttek, hogy az Emirateshez képest a légyzümmögést is lehet hallani...lui1698 írta:Az a durva, hogy akkor kuss van a stadionban, mint egy gyászmenet közepén.
Azért nem tudom, ha én egyszer kijutnék oda, hurka hogy addig üvöltenék míg ki nem köpöm a mandulám.
Amúgy Petur igen jól közvetít szerintem, NB1-et szokott sokszor, én nagyon csípem. Mondjuk nálam még mindig Farkas Norbi az etalon, már ha Barca meccsről van szó.
Jaja, emlékszem még Hleb nője is nyilatkozta mikor idejöttek, hogy az Emirateshez képest a légyzümmögést is lehet hallani...lui1698 írta:Az a durva, hogy akkor kuss van a stadionban, mint egy gyászmenet közepén.
Azért nem tudom, ha én egyszer kijutnék oda, hurka hogy addig üvöltenék míg ki nem köpöm a mandulám.
rosszul keverik a stúdióban a hangot, ezért nem hallatszik be rendesen. Nagyobb szurkolás van mint behallatszik. Angliában biztos jobb, de pl néha akkora füttykoncert van egy-egy szituációnál h nem birod ki anélkül h be fogd a füled.Stalkyard írta:Ez már régóta így van, sajnos tény, hogy a spanyolok gyengék szurkolásban. Főleg Barcelonában. Itt inkább úgy fogják fel a futballt, mint egy színházi előadást, ezért is várják el Spanyolhonban a szép focit. Hiába, más a focikultúra, mint mondjuk az angoloknál, ahol hajtás van, brusztolás, "menni előre". Ott persze hogy lehet üvöltözni, énekelni, ami a csövön kifér.lui1698 írta:Az a durva, hogy akkor kuss van a stadionban, mint egy gyászmenet közepén.
Ez már régóta így van, sajnos tény, hogy a spanyolok gyengék szurkolásban. Főleg Barcelonában. Itt inkább úgy fogják fel a futballt, mint egy színházi előadást, ezért is várják el Spanyolhonban a szép focit. Hiába, más a focikultúra, mint mondjuk az angoloknál, ahol hajtás van, brusztolás, "menni előre". Ott persze hogy lehet üvöltözni, énekelni, ami a csövön kifér.lui1698 írta:Az a durva, hogy akkor kuss van a stadionban, mint egy gyászmenet közepén.
Ahhoz még kell egy kis tüske, de mondtam ha belepusztulok is kijutok egyszer.kurdt írta:Lehet, hogy meghallanánk; üzenj majd valamit...![]()