Elindult a 63.hu legújabb fejlesztése, a tippelő modul. Ennek révén az összes nagy európai bajnokságra, az NB I mérkőzéseire vagy akár a Bajnokok Ligájára is tippelhetsz! Természetesen a Barcelona összes mérkőzésére is leadhatod a voksodat!
Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a focit és szívesen tippelnek a mérkőzésekre.
Próbáld ki magad, és ha jól tippelsz, akkor az egyes tippligákban tárgynyereményeket, illetve pénzt is nyerhetsz!
Legújabb fejlesztésünk jelenleg béta verzióban fut, így különösen szívesen látjuk segítő jellegű észrevételeiteket! Köszönjük!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw